Přítel na noc, jak zjemnit srdce

Přítel na noc, jak zjemnit srdce

"Přítel ke mě chodí jen večer, ale přes den spolu nikdy nikam nejdeme. Přijde mi, že v podstatě za mnou chodí jen v noci. Opakovala jsem mu, že to nějak vymyslíme protože ho mám fakt ráda a na to od něj nebyla žádná odezva, nikdy neřekne že on mě má rád taky.. Přijdu si nějak smutně.. Přijde mi, že přátelé ke mě mají vřelejší vztah, než přítel.. A přitom vím, že mě má rád, jen to asi neumí dávat najevo.. Achjo, co mám podle Tebe jako chlapa dělat, když ani jídlo, nebo erotický oblečky nefungují?"

Sidris:

Na prvním místě musí být vždy Láska a důvěra ve svého životního partnera. Jen Ty musíš poznat, zda je s Tebou jen pro intimní spojení, nebo má v sobě touhu žít v Lásce. Pokud ano, pak přichází vše samo. Již při hlazení se uvolňují endorfiny, známé též jako hormony lásky. U žen nejvíce pomáhá jemně laskat ruce, hrudník, bříško, nohy. U mužů pak obličej, hrudník, bříško a záda, .. cokoliv... Jemně, citlivě, spíš nepřecházet ke vzrušení, jen jemné tulení.

Na toto musí zabrat, buď vytrvalá a probuď v něm tímto emoční stránku skrze srdce. Možná má bloky z dětství, nebo se bojí prožívat, možná patří k lidem, kteří emoce nedokáží prožívat, či jen omezeně.

Důležité je, aby si Tě vážil jako poklad, jako svou princeznu, svou královnu, jako hroudy zlata, aby Tě bránil před draky, aby dával na Tebe pozor při procházení louží, podával Ti hrníček čaje... byl pozorný... Toto všechno jsou ale vlastnosti, které se muž musí teprve naučit. Běžně to v sobě nemají, ale když se otevřou lásce, například skrze vzájemnou důvěru, úctu i laskání, tak se z nich stávají galantní muži, protože o svůj poklad pečují s veškerou láskou a dokáží se o svou jedinečnou ženu bít hlava nehlava.

Jedno je ale důležité a říká se to jako ironický vtip.
"Intimním spojením vztah u žen začíná, u mužů končí" 

Měla by to být výsada toho nejlepšího rytíře. Ne aby ho dostal i ledajaký druhý... Muž si musí připadat jako borec, machr, že právě Tebe, tu nejkrásnější slečnu ulovil, že se snažil, vydal hodně síly a tak si bude o tebe nyní pečovat. To neznamená změnu životního stylu, ale jen aby jsi dělala to, co doopravdy cítíš a chceš.

Buď sama sebou, krásnou a moudrou ženou. Zároveň nech muže, aby měl svou sílu a touhu.

Řešíte podobné otázky? Pomůžeme vám na našem portálu MujTerapaeut.cz