Setkání Terí a Sidrise (Část 2/3)

Setkání Terí a Sidrise (Část 2/3)

Aneb první „nadpřirozený“ zážitek

Máme tu další díl :-) Bez většího prodlení jdeme na to, i když toto je spíše vážné téma, než úsměvné (ty nás teprve čekají). Začátky jsou těžké pro všechny a u mě tomu nebylo jinak.

Budu pokračovat ve vyprávění ve dni D:

Já, má kamarádka (říkejme jí třeba Lenka), Sidris s kamarádem (třeba Jára) a přítelkyně Sidrise popíjíme čaj u Sidrise doma. Povídáme si, seznamujeme se a vše je úžasně. Cítím se jak v říši snů. Ručičky na hodinách ukázaly 21 hodin – tedy čas společné meditace (přidejte se k nám, aby nás bylo více :) Láskyplné meditace z domova ) Začínám pociťovat nejistotu. Svěřuji se, že kdykoli jsem se v minulosti pokusila o meditaci, tak jsem dostala obrovský strach a měla jsem pocit, jako by mi mělo něco ublížit. Sidris mi doporučuje, jen pozorovat myšlenky. Nic víc.

„No proč ne. Jen pozorovat myšlenky, to určitě zvládnu. To bude v pořádku“

Začátek

Sedáme si všichni do kruhu a chytáme se za ruce. Již po pár sekundách cítím motání hlavy, jako by se mé vědomí houpavým pohybem přesouvalo z jedné strany na druhou. Otvírám oči a vidím Sidrisův upřený pohled. Usmívá se, jeho pohled jako by mi pronikal do hlavy. Chvíli se na sebe díváme a já jsem naprosto přesně věděla na co myslí: „Neboj se, jsme tu s tebou a ochráníme tě.“ Kdo jej znáte osobně, víte, že jeho pohled a úsměv vám dodají takový pocit jistoty. Pocit, že je vše v pořádku a vše je tak jak to má být. Znala jsem jej jen pár hodin, ale již jsem mu důvěřovala.

Jdu do toho!

Se sevřeným žaludkem jsem přikývla, zavřela oči. Po pár vteřinách jsem opět ucítila ten známý houpavý pohyb… motání hlavy… dobrá zkusím se tomu poddat… Najednou jako by mě každé zhoupnutí přesouvalo do temnoty pode mnou. Když si představíte, že mé vědomí je na kyvadle hodin a z každým zhoupnutím se toto kyvadlo posune o pár cm níže. Tak přesně tak jsem se cítila. Propadala jsem se do temnoty, nicoty. Nastal strach a panika, ale nějak jsem nebyla schopna se vrátit zpátky. Slyšela jsem, jak si ostatní již povídají. Jak na mě Sidris mluví. Otevřela jsem oči, ale opět jsem ucítila houpavý pohyb a oči se mi sami zavřely. Nový pokus… to zvládnu… Koukám Sidovi do očí, mluví na mě, ale nedokáži vnímat obsah slov. Podává mi sklenici s ledovou vodou. Napiji se a během pár sekund jsem plně při vědomí. Jsem v naprostém šoku, mám zimnici, obrovskou bolest hlavy. Nechápu, co se stalo.

A co ostatní?

Sidris mě nechává chvíli v klidu a jde si povídat s ostatními, co zažili. Obrátil se k Lence a započal rozhovor:

„Viděl jsem kolem tebe spousty krásných hadů.“ „Vážně? No… Had je pro mě odjakživa mé silové zvíře. Jsem tedy ráda, že je mám u sebe.“ „Jojo, je jich spousty a jsou to sympaťáci. Ale máš tedy velmi zvláštní vztah s Terkou. Protože ti hadi se motali i kolem ní. Šlo to od zápěstí. Neuvěřitelně jí pomáháš.“

V tu chvíli zpozorním – na zápěstí mám náramek, který mi Lenka darovala. Je to přibližně měsíc zpátky. Přijde mi neuvěřitelné, jak všechno může být propojené a kolik osobní energie se nachází v „obyčejném“ náramku přátelství, vyrobeném s myšlenkou na daného člověka.

Co se stalo?

Sidris se vrátí zpátky ke mně. Začínáme se bavit o tom, co se stalo. Povídá něco o mé nezvládnuté silové bytosti. Absolutně nechápu, o čem mluví. Nebo to spíš v tu chvíli nechci chápat. Uklidňuje mě, vypráví příběhy a radí. Říká, že se musím rozhodnout, co s ní chci dělat – jestli se s ní rozloučím, nebo si ji ovládnu. Informací je na mě moc. Jsem vyčerpaná a chci jít domů. Sidris mi nabízí další návštěvu, kde bychom to všechno spolu vyřešili. V tu chvíli jsem si již jistá, že to přijmu, ale nahlas to neříkám. Nechávám si pro jistotu čas na promyšlenou.

 

A víte co? Užijte si ho taky :-) Stáhněte si vedenou audio meditaci:

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)