Jak řešit sklony násilného odchodu z těla

Jak řešit sklony násilného odchodu z těla

V mládí stále vnímáme vyšší sféry s nádherným klidem. Proto se chceme navracet zpět do těchto domovských sfér... Do sfér, které jsou méně omezené, než zdejší hmotné. Podobně to cítí i čtenářka Jana.   Do této chvíle by to bylo krásné poznání, Jana ale pomáhá s pochopením, co se vše může stát, pakliže se doopravdy chceme navrátit a přitom nejsme pevně usazeni v hmotném těle, tedy kolem věku dospělosti. Mnoho lidí cítí podobné pocity a proto je potřeba zde říci, jak s těmito pocity naložit. "Už si sama nevím rady. Skoro každý, komu sdělím svoje trápení mě odsoudí, včetně mé rodiny. Proto se obracím na tebe Sidrisi. Narazila jsem na tebe na stránkách láskyplný svět, která mě velice zaujala. Vím, že se neznáme, ale právě proto bych chtěla znát tvůj názor. Zkusím stručne popsat co se stalo a děje.

Chci umřít, navrátit se

Když mi bylo asi 7 let něco se mi přihodilo. Doteď nevím co se stalo, je to pro mě záhadou. Rodiče se sestrou byli v obývacím pokoji a já v kuchyni. Jen tak jsem se procházela a najednou se to stalo. Několikrát jsem se snažila si vybavit co, ale marně. V ten den se mi změnil život. Hned jak se to stalo, jsem totiž vyběhla na chodbu a pokřikovala jsem, že mám tajemství. Rodiče nechápali co se děje. Začli se ptát jaké. Nejdříve jsem jim nechtěla odpovědět, ale pak to se mě vypadlo. Pamatuji si to jako by to bylo včera. Řekla jsem, že chci umřít. Rodiče se na mě nechápavě a vyděšeně podívali. Ani se jim nedivím. Ptali se mě proč, já jsem jim však nedokázala odpovědět. Jejich vyděšený výraz mě natolik vyděsil, že už jsem se o tom před nimi nezmínila. Do této doby mě nikdy nic takového nenapadlo.

Někdo mě zabíjí

Uběhly asi 2 roky a já jsem si začla všímat, že se se mnou něco děje. Když jsem šla večer spát, vídala jsem obrazce jak mě někdo zabíjí. V tu chvíli jsem si v tom úplně libovala. Líbilo se mi to, měla jsem u toho dobrý pocit. Čas plynul a tyto stavy sílily. Když jsem se zamyslela proč to dělám a začala to rozebírat sama se sebou, začalo se mi to znechucovat. Začala jsem to úmyslně potlačovat. Bylo to těžké, neustále se to vtirálo do mé hlavy. Vydržela jsem to maximálně 4-5 dní. Pak jsem to neudržela. Zase jsem to viděla a představovala si to a s tím se do mě vléval pocit uspokojení, klidu a míru. Někdy to bylo slabší a někdy velmi silné.

Ruka obrací nůž proti mě

Bylo mi 13 let, když se to objevilo a silnější než kdy dřív. Obtěžovalo mě to, nebyl nikdo komu bych to mohla říct, svěřit se. Začlo mě to ovládat. Když jsem třeba umývala nádobí, moje ruka uchopila nůž a začla ho obracet proti mně. Nemohla jsem ji ovládat nevěděla jsem co se děje, byla jsem vyděšená. Snažila jsem se s tím bojovat. Nakonec ruka povolila.

Tělo kráčí vstříc zajetí autem, neovládám jej

Tato zkušenost se mi přihodila vícekrát. Jednou jsem večer vynášela smetí a když už jsem se blížila k cestě, spatřila jsem jedoucí auto. Moje tělo však šlo dál. Opět jsem nechápala co se děje. Byl to nejděsivější zážitek v mém životě. Cítila jsem se tak bezmocně, když moje tělo kráčelo proti mé vůli vstříc smrti. Bojovala jsem s tím. Náhle jsem se zastavila a auto projelo těsně kolem mě. A takových situací bylo mnoho. Ve 14 letech jsem si začala uvědomovat, že svět není takový jaký jsem ho doposud znala. Teď se zabývám Hermetikou, okultismem a vším s tím spojené. Když jsem se pokoušela o introspekci, zjistila jsem, že mám jakoby v sobě dvě osobnosti, které mezi sebou neustále bojují. No spíš ta zlá utlačuje tu hodnou. Když ve mně vládne ta zlá, tak se mi dějí přesně ty věci zmíněné výše. Dokonce mi brání v mém duchovním rozvoji. Neustále mi předhazuje to, že stejně zemřu. Jakoby se mně chtěla zbavit. Nabádá mě k fakt nepěkným věcem. Prosím o radu nevím co to má znamenat.

Nevím jestli je to opravdu mou součástí, nebo se o mě pokouší něco z venčí. Potřebuji se dozvědět jestli je to spojené s duchovnem, nebo jestli to není nějaká psychická nemoc. Protože když tohle nezjistím, tak to nebudu moct řešit, nevím totiž jak. Budu nesmírně ráda za jakoukoli radu nebo poznatek. 

Sidris

Ahoj Jani, zažíváš vliv z astrálních sfér od jiných bytostných. Stačí na to však jediné a to ovládnout svého ducha. Výborně že se zajímáš o hermetiku, možná Ti bude blízká cesta v Astrální akademii, která pomáhá s ovládnutím sebe sama. Čím starší budeš, tím více se budeš napojovat svým astrálním tělem na hmotné tělo a bytostní přestanou mít nad tebou takovou moc. V té se naopak ty můžeš probudit z běžného světa a doslova začít tvořit právě onen jiný svět, který tak dobře znáš, ale jen málo lidí jej poznalo také...

Počítám že ovládnutí své mysli již hravě ovládáš. Proto by bylo velmi na místě, abys zažila astrální sféry zcela prakticky ve hmotném světě. Je velmi vhodné nacítit své astrální i mentální tělo. Zmiňovaná Astrální akademie ti velmi pomůže a doslova raketově poroste tvé poznání.

Zde jsi získala tělo, aby jsi mohla doslova hmotný svět tvořit. Nenech si ho vzít doslova nikým a to ani pod sliby či výhrůžkami. Do vyšší sfér se totiž můžeš dostat velmi lehce i tak, poznat a zařídit tam co potřebuješ a opět se vrátit do hmotného těla.

Je to velký dar, škoda ho nechat jít. Ano, jednou odejdeme navždy do vyšších sfér, ale právě skrze hmotné tělo se naše vědomí, náš duch, my, učíme. Bez hmotného těla to však není možné. Vyhrála jsi, máš hmotné tělo, nyní tedy můžeš vyrůst svým duchem, výborně! :-)

První kroky jsou zcela jasné:

  1. Ovládni svou mysl (odkaz na návod zde)
  2. Vytvoř svou vlastní sféru, kterou zcela ovládneš (odkaz na návod zde)
  3. A až si budeš zcela jista, setkejme se v Astrální akademii
Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)