Vyvolal mě z těla můj mrtvý otec

Vyvolal mě z těla můj mrtvý otec

Jakožto lidé dokážeme působit na astrální (duše) i mentální (vědomí, duch) těla druhých lidí a pomoci jim s vystoupením do vyšších sfér. Tyto zážitky spolu prožíváme díky Astrální akademii. Zřídkakdy se stane, že nám k tomuto zážitku dopomůže i bytost z vyšších či posmrtných sfér, stejně jako se stalo u Renaty. Užijte si to nádherné vyprávění :)

Renata vypráví

Kontaktoval mne můj zemřelý tatínek a přivedl do stavu ve kterém se mnou mohl hovořit.  Byl to ale proces opravdu náročný,  nazvala bych to biologie + chemie+ fyzika,  jelikož to co se mnou dělo než se otec se mnou spojil bylo něco těžko popsatelného.

Vyvolaný astrální výstup

K ránu kolem 03:00-04:00 hodin jsem se probudila a šla na toaletu,  poté jsem ulehla do postele a v ten moment začalo brnění celého těla. Cítila jsem napětí, strach, bušení srdce,  nemohla jsem otevřít oči a hýbat s tělem,  až mi srdce bušilo tak rychle, že jsem si v mysli řekla, že asi umřu. (Poznámka Sidris: Toto je ukázkový popis astrálního výstupu, srdce se však velmi rychle uklidní, tělo se uvolní a prožíváme vnitřní kmitání) Po chvíli zážitky přestaly a najednou jsem se ocitla jakoby nad svým tělem.  Místnosti prozařovalo světlo, cítila jsem klid, lásku a neskutečnou osvobozující lehkost.

Otec stál po mé levici

Mluvil na mě, já jen poslouchala a sledovala jej. Mel šedivé vlasy, bílou košili a kolem něho se projasňovala sněhově bílá záře. Vyslechla jsem co říkal,  já sama nic neříkala. Poté mne 3 krát pohladil po zádech až mi opět brnělo tělo. V tu chvíli jsem se navrátila do těla a probudila se. Na vše si pamatuji již 20 let a stále tento zážitek mám v mysli,  bylo to něco příjemně šíleného. Ten proces vystoupení z těla. Teď, s novými praktickými zkušenostmi zkouším vaše návody astrální cestování. Podstata je ta, že ze země mrtvých se dá dostat a spojit se s živými...

Renata :)