Mohu se vyléčit? Promluvte si s nezvanými hosty!

Mohu se vyléčit? Promluvte si s nezvanými hosty!

Berme naše tělo jako přítele s domem, který pořádá oslavu. Má u sebe mnoho známých na návštěvě, ale s nimi přišli i jejich známí. Jenže právě z nich jsou někteří nenasytní. Pijí více než mají a doslova vyjídají dům. Oni si to však neuvědomují, neboť pro ně je zcela běžné hltat dokud nepadnou.

Hosté jsou neradi vyhazováni

Nemoci jako rakovina, borelioza, plicní chlamydie a mnoho dalších jsou velmi těžko léčitelné. Pojďme si na ukázku vybrat chlamydii. Oficiálně se z ni vyléčit nedá. Doktor vám může pomoci tím, že na několik měsíců naordinuje antibiotika. Pokud se podaří, pak máte na nějakou dobu vystaráno a přesto nemoc propukne znovu. Opravdu a zcela upřímně musíme uznat, že je to úspěch, neboť lze oddálit plicní dávivé chvíle, nebo neplodnost. Člověk se v tomto případě může zařídit do budoucna. V tomto případě pasivně přijímáme nezvané hosty (nemoc) a najímáme si ochranku, která všechny nezvané hosty násilně vyhazuje (léky). Stejně se ale některý z nich schová na ve špajzu. Je to výborná cesta, velmi pomocná. Možná, že nalezneme pro začátek i možnost dále?

Zdvořile požádejme hosty o odchod

Hostitel se však může vnitřně obrnit, získat na sebedůvěře a požádat nezvané hosty, aby sami odešli. Nemůžeme ale počítat, že z toho budou nadšení. V této chvíli záleží jen na síle vašeho domu(těla), který musí ustát rozčilování hostů a síle vašeho ducha(mysli), neboť to právě vy budete vyjednávat s nezvanými hosty.

Přátelská domluva

Je na vás a vaší moudrosti, abyste se seznámili s vašimi destrukčními buňkami. Vy jste vládcem svého těla, vy tak musíte promlouvat k jejich pudům sebezáchovy, k jejich vědomí a jen vy je můžete přesvědčit. Sám Sidris, který píši tento článek, jsem toho důkazem.

  1. Ponořte se do klidné mysli skrze návod Vědomé mysli.
  2. Musíte vidět buňky svého těla a nezvané hosty.
  3. Seznamte se velmi opatrně a postupně, nevyplašte je!
  4. Promlouvejte"Přišli jste ke mě si užít? Jak se cítíte? Jsme rád, že se vám u mě líbí.  Když ale zůstanete v mém těle, tak brzy umře a vy s ním. Vy jste ke mě přišli se záměrem si užít - doslova jste si splnili svůj sen, svou cestu. Jsem za vás rád a bylo mi ctí.Nyní ale už máte potěšení za sebou a vy to víte a nyní už jen postupně budeme všichni umírat. To již ale nebyl váš plán, nemýlím-li se? Poskytl jsem vám radost, udělejte pro mě to samé - darujte mi radost.Ano, je k tomu pouze jedna cesta a tou je odejít z mého těla. Nic tím ale neriskujete - tak jako tak bychom umřeli. Já jsem vám daroval život s potěšením a nyní, když máte vše, tak můžete odejít a tím dát možnost opět dále žít i mně.Prosím nepleťte se, vážím si vás jako ducha a vědomí, pouze nyní jsme si vybrali tak rozdílná těla a smysl života. Někdy příště se však můžeme potkat jako dobří přátelé v podobně zvířat či lidí. Děkuji vám, upřímně."
  5. Veškeré vědomí všech bytostí je moudré, proto po správném vyjádření posečkejte pár minut, dokud nedojde k rozhodnutí na straně nezvaných hostů. Tak či onak, vždy prožijte, jak z vašeho domu(těla) odcházejí hosté v míru.

Jste zcela rozhodnuti, jste zdraví, jste čistí! Žijte tak každou minuti svého života! Držte se pouze vnitřního cítění s upřímnou rozmluvou. Po vhodné době tak běžte na lékařské vyšetření, které vaše tělo vyhodnotí zcela zdravé. Důkazem jsou vám lékařské testy. Tuto rozmluvu s vědomím nemoci může za vás udělat i někdo jiný, ten, který umí vymístit své vědomí z těla. Tedy například mimotělní cestovatel, nebo Vládce Síly (student Astrální akademie). Berte však setkání jako počátek vaší cesty, neboť mimotělní cestovatel za vás nemůže změnit událost vás se týkající, ale dokonale vám ukáže, vysvětlí a přenese poznání vědomé komunikace. 

Pokud o cestě poznání uvažujete, pak vám pomůže náš hlubinný terapet.
Klíč k poznání však máte v sobě, vy jste Vládcem své Síly, vy to zvládnete!