Problémy v regresní terapii

Problémy v regresní terapii

Velmi často se nás ptáte na bezpečnost regresní terapie, ať už osobně, nebo prostřednictvím mailu:

"Zajímala by mě jedna věc o regresní terapii. Můj známí byl přítomen, když se jeden muž vracel do minulých životů a mělo to na něj takový vliv, že se nekontrolovaně rozbrečel. Trvalo to 15 minut, než se ho podařilo uklidnit. Pocity jsou prý někdy hodně intensivní. Zažili jste někdy takovou reakci u svých klientů, kteří to podstoupili?"

Pojďme se tedy na to společně blíže podívat

Regresních terapií je několik druhů. Musím říct, že jsme náležitě hrdí na náš způsob, který je bezpečný a hlavně zcela příjemný. Chodí k nám i lidé, kteří absolvovali jiné regresní terapie a potřebují se po nich "srovnat". Těžko tedy říct, co se dělo u tvého známého. V těchto chvílích záleží na zkušenostech a schopnostech terapeuta. Proto je velmi důležité, než zavítáš na regresní terapii, vyzjistit si co nejvíce informací o terapeutovi, recenze jeho klientů a nezapomenout se optat, jakou regresní terapií budeš procházet. Přeci jen se jedná o psychoterapeutickou metodu, která v rukách zkušeného člověka posouvá mílovými kroky vpřed, ale pod vedením nezkušeného může i uškodit.
 

Jak probíhá u nás?

S námi se do minulého života, vždy ponoříte jen tak hluboko, jak si dovolíte. Můžete tam být velmi reálně a všechno znovu prožívat, ale zároveň to celé můžete vnímat velmi lehce, až jako sen. Tak jako tak, získáme potřebné informace a to je pro nás nejdůležitější.
 
Pojďme si vzít tedy možnost, že byste se zcela uvolnila a prožívala svůj minulý život doopravdy reálně a měla tak i krásný zážitek.
 
Nejdůležitější je hned na začátku povědět, že i v tomto případě máte vše zcela pod kontrolou, vnímáte nás a po návratu si vše pamatujete. Po celou dobu se nacházíte v hlubokém stavu uvolnění, nikoli v hypnóze.
 
Pakliže se v minulém životě dostaneme do těžké situace - třeba uhoření na bavlníkovém poli - tak jednoduše si v tu chvíli vypneme emoce a celé budeme pozorovat jako film.
 
Nevracíme se do minulých životů, abych si danou situaci znovu prožili (od toho přeci byl minulý život :-) ), nýbrž, abychom pochopili, co se v danou chvíli událo. Proč se to událo? Mohl jsem to nějak ovlivnit? Můžeme cestovat naším duchem v celém prostoru a času minulého života, takže zjistíme, kdo a proč pole zapálil.
 

Uděláme si z toho detektivní zápletku

 
kterou budeme postupně odhalovat, až dojdeme ke stěžejnímu pochopení, které je pro náš aktuální život nejdůležitější. Tím se vymaníme z bludného kruhu a budeme se v každém momentu života rozhodovat, zcela si vědomi sami sebe. Již budeme vědět, že každá volba v našem životě je zcela na nás. Až dosud jsme loutkou světa kolem, díky poznání z minulého života se role obrátí a my si budeme s okolním světem hrát.
 
Máme za sebou již stovky regresí minulých životů a všechny klienty jsme bezpečně provedli skrze nedávné zážitky do dětství, pak do lůna matky, společně s prožitím porodu, a následně do minulého života, který jsme prostudovali a nalezli pochopení, a poté se navrátili zpět do přítomnosti.
 
Potřebujete ještě více informací o regresní terapii, či máte zájem poznat svůj minulý život? Klikněte zde.