Ulov si své štěstí

Ulov si své štěstí

Synchronicita je důkaz, že kráčíme v souladu s naší životní cestou. Můžeme ji brát jako turistické značky v nepřehledném lese. Pakliže jsme schopni a ochotni následovat ukazatele, vždy nám to zaručí příjemnou cestu, bez bloudění a stresu. Je to souhra určitých událostí a jevů, které pro nás mají subjektivní význam.

Podívejme se na konkrétní příběhy ze života Sidrise:

Listopad 2015 
Konečně po pěti letech se rozhodnu, že se chci naučit hrát na bubny. Hned v prosinci 2015 přijde ke mně společně s kamarády až domů profesionální bubenice a hrajeme.

Listopad 2016 
Jsme první den v liberecké kanceláři Láskyplného světa. Dáváme na facebook příspěvek, že startujeme regresní terapie do minulých životů se zněním „Prožijte Tuláka po hvězdách, stejně jako Jack London“. O dvě hodiny později se jdeme seznámit s lidmi z vedlejší kanceláře. Po půl hodině rozhovoru zjišťujeme, že pracují na projektu o hluboké historii lidstva a jeden z nich si říká jménem Darrell Standing, stejně jako hlavní autor/postava ze zmíněné knížky Tulák po hvězdách.

Prosinec 2016 
Jedeme na přednášku do Prahy a v rádiu hlásí, že má svátek Blanka a my v tutéž chvíli projíždíme podruhé v životě pražským tunelem Blanka

Prosinec 2016 
Ještě nikdy jsem netvořil pro nikoho poukaz. Rád bych ho udělal... Za pár hodin mi kamarádka Hanka volá sama od sebe, že chce dva pro svou rodinu :)

Červen 2017 
Letíme do francouzské Marsaille, ale nemáme místenky vedle sebe. Vedle Simči však sedí žena, která má muže taktéž usazeného v půlce letadla... hned vedle mě :-) Měníne si jasně místa. Na cestě zpátky do Česka vzniká velmi podobný příběh. Synchronicity jsou všude kolem nás, tvoříme je. Jak se je naučit vnímat a pracovat s nimi? Máme pro vás jednu velmi zábavnou formu. Doslova hru, která vám ukáže, jak jednoduché je se odevzdat a tím otevřít dveře vědomé tvorbě vlastní reality.

Pojďte si ulovit štěstí! 

Proběhlo v neděli 30. července 2017 ve 14 hodin na Václavské náměstí. Sešli jsme se u pomníku svatého Václava. 

Kdy bude opět další? :-)

Napište si o pokračování do komentářů pod tento článek! :-) Hodíme kostkami a budeme následovat jejich instrukce, budeme jen přijímat a žít. Znovu a znovu. Co se stane? Kdybychom to již teď věděli, tak to není synchronicita. Nechme se tedy společně překvapit. 😊

Jaké bylo setkání?

"Zdravím Sidrisi, chtěla jsem poděkovat za zvláštní nedělní odpoledne v Praze. Hra na náhody mě pobavila a potvrdila, že se nic neděje jen tak. Jsme úžasnými tvůrci našich životů! "
Nataša

Jak probíhaly náhody, štěstí a synchonicity? Dozvíte se v detailním pohledu ZDE :-)