Vládcem Síly na zkoušku

Vládcem Síly na zkoušku

Zajímá tě Astrální akademie, ale stále nevíš, co si pod tímto názvem máš představit? Recenze znějí hezky, ale je to to pravé pro tebe? I když vysvětlujeme celou cestu jak nejlépe dovedeme, tak změnu, která tě na této cestě čeká nedokážeme popsat slovy, to se musí prožít! A díky této skutečnosti přinášíme degustační kurz "Vládcem Síly na zkoušku". V tuto chvíli můžeš nahlédnout za oponu a nechat se obklopit energií cesty a na vlastní kůži tak procítit, jestli je Astrální akademie pro tebe ta pravá. Tuto skupinu povede živě Sidris a budeme se setkávat doslova každý den po dobu jednoho měsíce. Tedy žádný automatický kurz - reální lidé, osobní přístup a skvělá atmosféra. Kurz začíná: 30. 4. 2020  a končí: 28. 5. 2020 Čas setkávání: Každý den v 19:00 přes video konferenci (návod ti zašleme, je to jednoduché)

Obsah:

1) nalezení vniřního klidu a rovnováhy Nejlépe ovládáme svou Sílu ve chvílích vnitřního klidu a vyrovnanosti a to i v situacích, kdy je celý svět zdánlivě ovládaný vnějšími okolnostmi. 2) poznání a ovládnutí vlastní mysli Práce s vlastní myslí je základem úspěšného a bohatého života. Dokud nepoznáme vlastní mysl a nenaučíme se s ní pracovat, stále budeme zaběhnutí v automatickém režimu života a jakékoli změny jsou pro nás velmi náročné. 3) seznámení s vlastní Silou Rozbouráme stereotypní chápání světa a ukážeme si, že za hmotným světem je toho mnoho k odhalení. 4) splnění si jednoho přání Můžeme dosáhnout čehokoli na světě a to pouze díky ovládnutí své Síly. Ukážeme si praktickou ukázku, díky které si během měsíce splníš jedno své přání. 5) nadefinování si budoucích kroků k dokonalému životu Kam směřuje tvůj život - čeho chceš dosáhnout a jak se k tomu co nejrychleji přiblížit? Společně vše zjistíme a nasměrujeme Sílu do správných míst. a v neposlední řadě se seznámíš s myšlenkou Astrální akademie a můžeš tak zjistit, zda s cestou souzníš. Je nám totiž zcela jasné, že cesta není pro každého, jelikož životní změny, které přináší, jsou obrovské a rozhodně vyžaduje mít odvahu převzít zodpovědnost za svůj život a začít si jej vědomě tvořit. 

Výhody:

1) Vše půjdeme skrze praktické kroky a minimum teorie (tu se dozvíš spíše skrze zodpovězené otázky, které tě a tvé spoluúčastníky budou zajímat).

2) Osobní přístup - žádný automatický kurz, ale živé videokonference.

3) Každodenní kontakt tě udrží ve flow a vzájemná podpora a nadšenost tě posune mílovými kroky kupředu.

4) Přístup do soukromého uzavřeného fóra, kde najdeš všechny potřebné materiály a budeš si zaznamenávat svůj posun.  

Kurz začíná: 30. 4. 2020 a končí: 28. 5. 2020

Čas setkávání: Každý den v 19:00 přes video konferenci (návod ti zašleme, je to jednoduché)

Jdeš do toho? Máš odvahu přijmout to, že svět není pouze pevný a je v nás Síla, kterou dokážeme vědomě tvořit náš dokonalý svět?   

👉 CHCI BÝT VLÁDCEM SÍLY NA ZKOUŠKU 👈

(otevře se ti naše webová stránka, prosím zascroluj dolů a nalezněš tlačítko)