Milí Vládci Síly (studenti Astrální akademie)

Milí Vládci Síly (studenti Astrální akademie)

Milí Vládci Síly (studenti Astrální akademie), momentálně prožíváte  poslední dny roku 2018, a tak je načase, abyste se ohlédli za svou celoroční cestou.

Známé rčení ovšem praví, že se nemáme ohlížet zpět, nýbrž neustále hledět směrem dopředu. Krásná to myšlenka, ale co když děláme stále tytéž chyby a motáme se v životním začarovaném kruhu? Pokud se občas nepodíváme zpět, nemůžeme se ze svých chyb poučit.

Tento vzkaz je pro všechny z Vás, Vládců Síly, kteří jste byli odhodláni poznat sami sebe a naučit se měnit svou realitu k lepšímu. Mnozí dosahujete každodenně obrovských úspěchů a vytrvale jdete za svým cílem. Řada z Vás však naopak - a právě pro Vás je tento mail především - potkala  jakousi překážku, která přerušila Váš osobní rozvoj a v Astrální akademii jste se zastavili.

(Neměl v tom náhodou ruce trpaslík z našeho článku? https://laskyplnysvet.cz/stesti/komfortni-zona-pribeh-o-trpaslikovi/ )

Život zde ve hmotě je skutečně pestrý a nabízí nepřebernou škálu emocí a zážitků, které nás vozí po sinusoidě nahoru a dolů, nahoru a dolů… chvilku jsme neuvěřitelně šťastní, nicméně za pár okamžiků dokážeme spadnout do deprese. V práci se nám daří, ovšem během několika dní dostaneme obtížný úkol ohrožující naši kariéru. Děti jsou zlatíčka, nemůžeme si je vynachválit, za hodinu však něco provedou.

Emoce lítají, my je (se) neovládáme, a nejhorší na tom je, že střed sinusoidy (náš každodenní život a osobní růst) je stále rovná přímka uprostřed. Poznáváte hru života? Jaká byla ta Vaše v tomto roce?

Na začátku Vaší cesty v Astrální akademii jsme slíbili, že tu budeme pro Vás a budeme Vašimi průvodci na cestě k Vaší ideální realitě. Proto ať jste na cestě skončili kdykoli a kdekoli, nezapomeňte, že vždy máte možnost se vrátit a pokračovat. A konečně tak vybudovat svůj ideální svět, kdy přímku sinusoidy nakloníme směrem vzhůru a výkyvy emocí postupně usměrníme ke štěstí.

Nezapomínejte, že pokud právě Vy, teď a tady, neuděláte ve svém životě, ve svém myšlení změnu, tak se ani Vaše  realita nezmění. Stále bude taková, jaká je nyní. Mnoho lidí si myslí, že nelze žít  běžný život - onu každodenní rutinu - a zároveň jít Astrální akademií.

“Když chci být dobrým právníkem, tak tomu musím věnovat všechen svůj volný čas. Do toho rodina a kamarádi- už i tak je toho na mě teď moc - a věnovat ještě čas rozvoji své osobnosti je moc náročné.” 

Představme si náš běžný život jako jednu uzavřenou místnost a praxi Astrální akademie jakodruhou místnost. Mezi oběma těmito místnostmi (světy) jsou dveře a my přecházíme z jedné do druhé, přičemž  za sebou vždy dveře zavřeme, takže druhý svět přestává existovat. Takto vypadá začátek každého z nás. Ale když vytrváme, nebude trvat dlouho a příčku mezi pokoji zbouráme, takže nám vznikne jedna velká místnost. Reality se prolnou a navzájem se obohatí.

V tu chvíli dostává život další rozměr a i v našem profesním a rodinném životě vidíme zcela nové obzory. Vše na sebe reaguje a my začínáme chápat, kterým ozubeným kolečkem pootočit v nehmotném světě, aby to mělo správný dopad ve světě hmotném. Život je snazší a zábavnější a Vy se stáváte Vládci Síly, vládci své vlastní reality.

Každému z Vás přejeme do nového roku mnoho síly a pevné vůle, kterou použijete pro tvoření Vašeho  nejideálnějšího života. Užívejte si hru života, v níž nastavíte svá vlastní pravidla. A pokud nevíte jak, Astrální akademie právě toto učí.

Žijte svůj vlastní život Terí a Sidris

ASTRÁLNÍ AKADEMIE