100% astrální cestování

100% astrální cestování

“Dobrý den, chci se zeptat, jestli na 100% umíte provést astrální cestování. Děkuji “

Krásný den, nejdříve se musíme blíže podívat na vaši otázku, která se dá vyložit dvěma způsoby.

1) Umíme vždy astrálně vycestovat?

Já i můj muž ovládáme astrální cestování velmi dobře, ale přesto jsou chvíle, kdy je to natolik náročné, že je lepší využít jiný způsob mimotělního cestování. Může to být způsobeno například nemocí těla anebo vyčerpanou mentální silou.

V takových případech musíme nejdříve jít do opravdu dlouhé meditace a nabírat sílu, dlouze uvolňovat fyzické tělo, a když již vystoupíme astrálně, dovolí omezená síla pro pobyt mimo hmotné tělo jen velmi krátký výstup. 

Takže než se i více než hodinu snažit o astrální cestování, využijeme v takovýchto chvílích mentálního cestování, které je svou čistotou a láskyplností ještě několikanásobně cennější (byť není natolik zážitkové jako astrální cestování). 

2) Umíme vždy dopomoci ostatním astrálně vycestovat?

Umíme každému dopomoci nacítit jeho astrální tělo a uvolnit je kousek nad hmotu, i když jste stále propojeni s hmotným tělem, které leží na zemi. Nemůžeme vás zcela “vykopnout z těla” (jak to často rádi označujete :-) ), protože musíte sami chtít na všech úrovních vašeho vědomí. Sice v bdělém stavu můžete tvrdit, že chcete astrální cestování prožít, ale když přijde bod zlomu, který je tak neuvěřitelně silný a emoční, mnohé napadne myšlenka:

“Co to je? To nechci.”

Pakliže pokračujeme násilím dále, začne se fyzické tělo silně třást, až nadskakovat na podložce.  Takže my vám ukážeme, co je vaše astrální tělo (této praxi se věnujeme na celodenním workshopu astrálního cestování) a jak je uvolnit, ale poslední krok je vždy na vás. Každý účastník workshopu, který stále opakuje techniky, jež jsme ho naučili, vystoupí nejpozději do půl roku. Většina ovšem mnohem dříve - někdo již během workshopu, někdo tu noc v klidu sám doma, další do týdne apod. Každý svým tempem :)

A své tempo a soukromí prožijete v 11 měsíčním kurzu astrálního cestování, který jsme pro vás vytvořili.