Jak poznám, že jsem napojen na Univerzální Sílu?

Jak poznám, že jsem napojen na Univerzální Sílu?

Napojení na Univerzální Sílu je skutečně nevyčerpatelným zdrojem prožitků. Nyní přinášíme další příklad od jednoho z našich Vládců Síly (studenta Astrální akademie). Zároveň byla položena otázka ohledně audiomeditace Napojení na univerzální sílu.

“Jak poznám, že jsem již ve sféře Univerzální Síly? Vždy jsem se dokázal navnímat na vyšší a silnější energii, ale jak můžu vědět, že to byla právě tato síla? Jak si můžu být jistý, že to nebyla jiná energie?”
Tomáš Král, účastník Astrální akademie 2015

Dle tvého popisu (záznam níže pod odpovědí) jsem si jista, že se nacházíš v Univerzální Síle, se kterou pracuješ - ale proč je to tedy pokaždé jiné?

Stále hlouběji

Představ si, že jsi potápěč, který se věnuje freedivingu. Na první pokus se potopíš jen pár metrů a opět vyplaveš. S každým dalším pokusem jsi stále hlouběji a cítíš silnější tlak vody na své tělo. Dalším pokusem se dostaneš opět hlouběji a již vnímáš, jak ochabuje sluneční světlo a tlak je již velmi značný. Stav je vždy jiný, ale stále se nacházíš v oceánu.  Tak nějak je to i se sférou Univerzální Síly - je obrovská a čím výše se dostaneš, tím mohutněji na tebe působí.

Stále dokonaleji

Ještě tam hraje roli také jistá pravidelnost. Připodobnila bych to k houbičce, jež se namáčí do vody – s každým dalším ponořením je vodou více nasáklá. Když ovšem vynecháme na delší dobu meditaci - tedy houbičku necháme několik dní na vzduchu, tak vyschne a následně musí nasávat vodu znovu. To, zda a nakolik vyschne, záleží na okolních podmínkách - zda je teplo, zima, průvan apod. Stejně tak okolí ovlivňuje i naši mentální sílu -někdy i po týdnu bez meditace je naše mysl stále klidná, a jindy můžeme situaci vnímat tak, že meditujeme snad prvně v životě.

Zápis z deníku Vládce Síly

Jak reálně jsem cítil stoupání vzhůru a následný bílý proud síly z univerza do mého těla?

1. den – stoupání jsem vnímal, jako bych se rozšiřoval nad své fyzické tělo. Proud Univerzální Síly jsem cítil jako teplý proud/tlak skrze moji hlavu. Později přišla bolest hlavy.

2. den – vnímal jsem, jak jsem z osobní sféry, kdy jsem byl ve svém osobním prostoru, začal stoupat vzhůru nad tělo. Přijímání Univerzální Síly jsem vnímal jako mravenčení, které se rozlévalo do celého těla.

3. den – z osobní sféry vnímám, jak stoupám vzhůru, jako kdybych se z koule přetvářel do čáry, která směřuje vzhůru. Spojení a přijetí Univerzální Síly jsem pociťoval jako jemné brnění v celém těle i kolem mě, jako kdybych byl v mraveništi, ale mravenci mě nekousali, ale naopak po mně pouze pobíhali v obrovském množství.

4. den – stejný jako den předešlý s tím rozdílem, že při přijímání Síly jsem krom vibrace vnímal, jako bych měl každým okamžikem prasknout. Pociťoval jsem silné vnitřní pnutí, které bylo však velmi příjemné.

5. den – stejný jako den třetí.

6. den – stejně jako den předešlý.

7. den a mnoho dní následujících :-D Dny byly stejné jako den 6. s tím rozdílem, že mi přijde, že každým cvičením se dostávám výš a zvládnu přijmout více energie.    

 

Audiomeditace Napojení na univerzální sílu 

Naučíme se čerpat čistou univerzální energii, kterou si poté transformujeme do námi zvolené vlastnosti. Bude to klid mysli, láska, odhodlání či pevnost? To je již na vás. P.S.: zároveň podpoříme intuici a provede vás jí Jindřich Sidris. 

Napojení na Univerzální Sílu (audio meditace 22 minut)

Napojení na Univerzální Sílu (audio meditace 22 minut)