Vyřešila jsem hádky s dětmi

Vyřešila jsem hádky s dětmi

S každým ve svém životě dokážeme najít klidné řešení, ale jakmile přijdeme do interakce s našimi dětmi, stačí malinko a hned vybuchneme. Zrcadlí nám naše největší slabiny a dávají nám tak možnost růstu. Jsou to naši největší a nejpřísnější učitelé, odhalí i naši nejmenší nejistotu. 

Jak najít sama sebe v každodenním shonu událostí a úkolů a ještě se stát dokonalým psychologem pro děti a manžela? Společně na to přijdeme. Stejně jako s Vládkyní (studentkou Astrální akademie) Martinkou, která již po několika týdnech v Astrální akademii docílila prvních velkých úspěchů:

“ Do Astrální akademie jsem šla hlavně kvůli narušenému vztahu s manželovým synem.

Nebyla jsem schopná najít sama sebe a odhalit všechny ty hry, ustát ho a prostě si to užívat. Mám stále pocit, že je co zlepšovat. Ale zažít týden bez hádek, obviňování nebo zloby je pro mě ohromný bonus a splnění toho, co jsem chtěla. A dál?

Zažít pár chvil v přítomnosti, spojit se s věcmi okolo a tento stav prodlužovat. Potkávat lidi, kterým mohu zlepšit náladu. Mám možnost se rozhodnout, jaký den chci mít a jak ho chci prožít. Dostala jsem úžasný nástroj jak změnit své negativní vlastnosti, a učím se ho používat každý den. Potkala jsem fantastické lidi, s kterými můžu sdílet nejen své nadšení a úspěchy, ale i to, co se nedaří.

Naučila jsem se mluvit před lidmi beze studu. Znám najednou opravdové Vládce Síly, co mě nejen podrží, pomůžou, ale jsou úspěšní a šťastní ve svém životě a ještě jako bonus tvoří Láskyplný Svět.

Život mě začal bavit. To objevování, že nejsem jen kus masa, že nejsem tím, co mi říkají od mala, nebo že něco nemohu či neumím. Cítím velkou naději, že objevím opravdu sebe samu, budu tvořit a podílet se na Láskyplném Světě, ať jsem kdekoli a s kýmkoli.”

Astrální akademie je tu pro tebe v každé situaci a společně dokážeme vytvořit i tvůj dokonalý svět.

👉 www.VladceSily.cz 👈