Spánková paralýza

Spánková paralýza

Měla jsem sen, jak jsem někde u babičky na baráku, vypadá to tam jako u ní v kuchyni, a můj přítel stál u okna, byl to obrovský výklenek, a říká mi už to jde, už jsem na to přišel.

Bylo tam nebe v noci, on natáhl ruku z okna a sundal hvězdu z nebes a zase ji dal zpět. Šla jsem si to tedy také zkusit, sundala jsem rukou hvězdu a chtěla ji dát zpět, ale už mi to nešlo.

Snažili jsme se ji tam oba vrátit, ale stále nám padala dolů a vždy se zastavila v okně, když mi přítel říká, už budeme muset jít. A najednou to na mě přišlo, to něco.

Říkám: “Jdi napřed, já musím teď chvíli zůstat a chci to zažít.”

Začalo se mi mlžit před očima, přestával existovat svět kolem mě, cítila jsem jen pohodu, lehkost a splynutí, všude kolem mě se utvořila mlha a já jí proplouvala, až se z toho začalo tvořit bílé světlo, když jsem se v tu chvíli najednou probudila, kdy jsem ležela na zádech doma v posteli, cítila jsem, jak mi levou hemisférou něco obeplulo kolem dokola, byl to takový mrazivý až uvolňující pocit, najednou jsem zjistila, že se nemůžu vůbec hýbat a vydedukovala jsem, že mám nejspíš spánkovou paralýzu, něco mě začalo silně tahat k sobě, až mi to začalo být dosti nepříjemné, chtěla jsem se pohnout, ale vůbec to nešlo, zkoušela jsem mluvit na přítele, ale také jsem nevydala ani hlásku, bylo to neuvěřitelně silné, nakonec jsem se nějak probudila. byla jsem docela dosti nabitá energií a nemohla jsem usnout ještě další hodinu. 😃

Sidris rodina

Míšo, skvěle! V takovýchto chvílích si stačí uvědomit, že je paralyzované tvé fyzické tělo, ale ty - astrální tělo - duše, jsi zcela volná a můžeš vystoupit a jít astrálně cestovat.

Už to  je velký úspěch, že spánkovou paralýzu bereš jako nový zážitek, který tě posouvá dál a cítíš se po něm nabitá, a že sis v danou chvíli uvědomila, v jakém stavu se nacházíš! Velká gratulace. :-)

Od tohoto okamžiku jsi skutečně už pouze jednu myšlenku k astrálnímu vystoupení. :)

Tvé fyzické tělo spí hlubokým spánkem, a přitom tvé vědomí je zcela probuzené. Tedy šup na astrální toulky. :) 

 

https://astralnicestovani.cz/