Negativní zkušenost s astrálním cestováním

Negativní zkušenost s astrálním cestováním

"Mám už cca 15 let v paměti jednu záhadnou zkušenost, kterou si neumím nějak příliš vysvětlit. Tenkrát jsem měla období, kdy jsme se snažila (úplně laicky a bez jakýchkoliv příprav) astrálně cestovat.

Stalo se toto: Najednou jsem se skutečně dostala "někam", kam jsem ale fakt nechtěla (naivně jsem si do té doby myslela, že když se dostanu mimo svoje tělo, že se uvidím od stropu a budu moct pozorovat svoje ležící tělo a pak se budu moct do toho těla zase vrátit). Ale místo toho jsem najednou pozadu velikou rychlostí "letěla" krouživým pohybem, při kterém se "kruhy" stále zvětšovaly a byla to vlastně jakoby taková kruhová spirála.

Ale prostor, ve kterém jsem letěla, byl tmavý. A přesto i v té "tmě" jsem tam "viděla" jakési ještě tmavší hroty, různě nepravidelných tvarů. A bála jsem se, že se na ty hroty napíchnu, ale nějakým zázrakem jsem se jim pořád vyhýbala, i když ten prostor byl těmi hroty zaplněný...

Najednou jsem "pod sebou" uviděla nějakou šedivou, dlouhou věc. Okamžitě mě napadlo, že to je zřejmě pověstná stříbrná šňůra (přestože předtím jsem si na ni vůbec nevzpomněla a ani mě nenapadlo o ní v souvislosti s astrálním cestováním nějak přemýšlet) a vzápětí jsem se lekla, že by se mohla přetrhnout (což DOUFÁM, že by snad možné nebylo, ale v tu chvíli mi to nedošlo, takže jsem se opravdu strašně lekla), no a okamžitě potom, co jsem se toho lekla, tak jsem se snad ještě větší rychlostí a tentokrát popředu "vymrštila", asi jako když se pustí nadoraz natažená guma, zpátky do svého těla.

Cítila jsem (přestože předchozí opuštění těla jsem fyzicky nijak v žádné části těla nepociťovala), jak se vracím do těla přes temeno hlavy, pak jsem měla pocit, jako bych se "oblékala" do svých ramen a rukou, no a pak postupně do celého těla a naposledy do nohou. Ramena a ruce mi ještě nějakou dobu brněly...

Od té doby mě jakákoliv chuť na pokoušení astrálního cestování přešla. Tak jsem se chtěla zeptat nebo poradit, KDE jsem se to vlastně pohybovala...  "
Markéta Kolářová

Terí Sidris

Krásný den Markét, děkujeme za váš příběh. Jsme si jisti, že jste prožila astrální cestování a je zde krásně vidět, jak je třeba naučit se ovládat samu sebe, své myšlenky, do nejhlubších úrovní.

Píšete, že už nechcete nikdy více astrálně cestovat, ale když se zamyslíme opravdu daleko a niterně - až vaše fyzické tělo zemře, vy se opět ocitnete v astrálních sférách a ve chvíli, kdy se zde nebudete umět pohybovat, můžete dopadnout opět stejně.

To je jeden z největších darů astrálního cestování - víme, odkud jsme přišli a kam zase půjdeme, dokonale toto prostředí poznáme a máme pak široké možnosti, jak se svou existencí naložit. :)  

Sféra, ve které jste se objevila, byla vyšší astrální. Je v ní moc krásně, když ji člověk zná. :-) Je hezké, jak ze začátku máme strach, že můžeme umřít, a přitom jsme v astrálním těle, kterému se nic stát nemůže a nemůže být ničím propíchnuto, zabito, zničeno.   Astrální svět je velmi bezpečný, jen může ze začátku působit děsivě - to vše záleží na našich myšlenkách.   

Dalo by se to připodobnit tomu, jako když vás postavím do tmavé místnosti a započne tam projekce létajících hrotů, špiček a dalších “nebezpečných věcí”.   Ze začátku se možná vyděsíte, ale pak zjistíte, že jste zcela v bezpečí, protože to vašemu fyzickému tělu nemůže ublížit.   

Ať v astrálním světě budete prožívat a potkávat cokoli, jste zcela v bezpečí, a ve chvíli, kdy přestanete ovládat svou mysl, tak vás to během chvíle hodí zpět do těla.   

Určitě bych to po jedné špatné zkušenosti nevzdávala, ale pokračovala dál. :) Sama jsem se s astrálním cestováním seznámila “nedobrovolně” v 15 ti letech, kdy jsem samovolně astrálně vystoupila bez toho, abych o tom měla jakékoli znalosti.  

Mé zkušenosti tedy nebyly zrovna pozitivní. Až za delší dobu jsem zjistila, co jsem prožívala, a rozhodla jsem se jít do toho znovu, vědomě, vše se naučit ovládat, a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě.

Jakýkoli druh mimotělního cestování dodává obrovské poznání a smysl života zde ve hmotě. :)

 

Nyní máte možnost získat Online kurz Astrální cestování. Můžete se podívat:

Online kurz Astrální cestování