Setkání: Láskyplný svět v Brně, 24.10.2020

Setkání: Láskyplný svět v Brně, 24.10.2020

Přátelé pojďme se spolu vidět i v offline reálném světě. 🙂 Pořádáme otevřené setkání pro kohokoli, komu se líbí myšlenka Láskyplného světa a chce se potkat se stejnými lidmi. Na setkání se mimo jiné potkáte s velkou částí týmu Láskyplného světa - Terí a Sidris, z Průvodců Astrální akademie zde bude Akaratura, Miloš Kováč, Vivianna, náš terapeut Martin, reální astrální cestovatelé, business tvůrci a další. Toto složení zaručuje skutečně milé a vysoké rozhovory. 

Dává vám také smysl poznat se osobně? Pak čtětě dál.

Téma

Společně utváříme bezpečný prostor pro životní změny a splněná přání. Setkání proto probíhá s rozvinutými, schopnými a zkušenými Vládci Síly (studenty Astrální akademie). Téma směřujeme na seberozvoj ve hmotě i nehmotném světě, astrální cestování, lucidní vědomé snění, vykročení z komfortní zóny, poznání vyšších sfér... Problémy tak nechte za rohem a věnujme si pohodové setkání v Láskyplném světě. Budeme se tak vzájemně podporovat a vyprávět si, jak se nám daří a držet se pouze těchto vysokých témat.

Setkání

Uděláme si pohodu v elegantní kavárně v centru Brna.
Adresa vám dorazí na email, jakmile provedete rezervaci.

Naše část je pro nás zarezervována na sobotu 24.10. 2020 od 13 do 17 hodin

Počet míst pro veřejnost je omezen na 20 účastníků.

Znáte ty chvíle, kdy se vám přihlásí na setkání sto lidí ale příjde dvacet? 🤦‍♂️ Pojďme tomu spolu chytře předejít. 😌 Z tohoto důvodu spouštíme rezervační poplatek 300 Kč, který je nutné uhradit před konáním akce. Počet účastníků je omezen místem v kavárně - tedy rezervujte si včas své místo.

A především dobrá zpráva pro všechny: poplatek bude v plné výši vrácen jakmile se v kavárně na sebe usmějeme 😉

Prosíme o pochopení, že rezervace je závazná a nelze zrušit, jen tak můžeme zajistit bezpečné konání celé akce. 

 

Ráda bych poděkovala za to, jakou atmosféru tvoříte Terí a Sidrisi v Láskyplném světě, bylo to mé první hromadné setkání a splnil se mi sen. Byla jsem v živém a pestrém hlubokém rozhovoru se spoustou lidí i součástí skupinek a byla jsem v kavárně nepřetržitě 6 hodin na čaji a vodě (a dortech :-D), ale ostatní také! Roky toužím, abych mohla být na PARTY, která probíhá přes den a lidi nepijí alkohol a nemusí se sjet, aby měli otevřená srdce a vytvářeli hluboká setkání a rozhovory. Jsem velmi šťastná a nečekala jsem, že tento prožitek je v současné společnosti možný. Moje nadšení pro cestu v Astrální akademii je čím dál intenzivnější a pevnější. Zatím mi to dává obrovský smysl v rámci mého vlastního života a vnitřního vývoje a jsem ráda, že mohu být součástí LÁSKYPLNÉHO SVĚTA. Taky se cítím svobodná, že mohu mít na některé věci svůj názor a nemusím vyznávat žádnou specifickou dogmatickou filosofii, abych mohla být součástí Láskyplného Světa. Vnímám, že mohu žít plně svůj život a jedno ze společenství, do kterých patřím je právě toto. Taky se mi líbí, jak krásné prostory jste vybrali a celková estetika AA a Láskyplného světa. V programu Astrální akademie vnímám velké změny ve kvalitě vědomí během normálního dne. Jsem velmi šťastná a cítím se PŘÍTOMNÁ v momentě svého života, který právě probíhá. Také vnímám tu obrovskou zodpovědnost, za to, co tvořím, která přichází s nabývající mocí. Moc děkuji. Přeji vše krásné a láskyplné.
Klára

Tvá rezervace: Setkání Láskyplný svět