Nový život na zkoušku, online

Nový život na zkoušku, online

“Sidrisi, co mám dělat, abych už nehledal svou vnitřní hodnotu? Jdu cestou ke štěstí? Přečetl jsem desítky knih o osobnostním rozvoji, vyzkoušel jsem různé techniky a návody… Mám zkusit terapii, kouče, konstelace, týdenní seminář? Co bys mi doporučil? Už chci konečně jít kupředu a ne se stále vracet! Díky za odpověď. Ivan Kotrba"

Myslím, že Ivan nám krásně shrnul problém mnoha z nás. Víme, že jsme s něčím v životě nespokojení a chceme to i aktivně změnit, ale stále se nám to nedaří a začínáme znovu a znovu🙁... znovu😔... a zase znovu... 😣"Tentokrát to už určitě zvládnu!"🥳... a ... zase znovu.. 😫

Jakákoli změna vyžaduje naši velkou vůli, usílí a odhodlání. 💪🏻 Opravdu?

Zajímavost: dle výzkumů vyžaduje pevné ukotvení jakákoli naší životní změny cca. 30 dní. Během této doby se vytváří nové zvyky a vznikají nová nervová spojení. Chování se zautomatizovává a následně nás nestojí již tolik úsilí.

Jak je vidět, tak právě ony začátky jsou tak složité a je velmi náročné je udržet. Vezmeme si metaforu rozbitého auta - vzpomeňte si, jaké to je auto roztlačit. 🚗

Kolik úsilí je třeba na začátku do tlačení vložit a většinou to ani nejde bez parťáků, kteří zaberou s vámi. Auto se rozjede a kamarádi pak můžou odejít a vy dál můžete tlačit sami. Dokonce se i stane, že motor naskočí a vy najedete na dálnici a frčíte 130km / hodinu, a to jste před chvílí stáli u krajnice a brečeli nad nefunkčním autem.

Tlačit auto sám, nebo společně?

A tak jsme se rozhodli, že vás v tom nenecháme a budeme vaším parťákem do začátku! 🚗👩🏻‍🤝‍👨🏼

Společně roztlačíme a rozhýbeme zatuhlý a prostý život a proměníme jej v radost, lehkost a nadšení. V život plný motivace a jasného myšlení. Dáme všemu pevné základy, na kterých budete moci dále již sami stavět a mířit jak daleko jen budete chtít, protože zde na zemi máte jen pár desítek let a je škoda je promrhat v nespokojenosti. 

Je načase udělat VĚDOMÉ ZMĚNY ve svém životě.

A to vše SPOLEČNĚ (VELMI DŮLEŽITÉ SLOVO - BUDEME VÁM STÁT PO BOKU! ŽÁDNÝ AUTOMATICKÝ KURZ, ALE OSOBNÍ PŘÍSTUP) zvládneme za 4 týdny!

Trend jakýchkoli online kurzů směřuje k automatice: Někam se zaregistrujeme (ať je to kurz o zdravé výživě, tanec, jazykové dovednosti, meditace, hraní na hudbení nástroj) a začnou nám automaticky chodit výuková videa. Ať je kurz sebevíce kvalitní, nepomůže nám s naší vytrvalostí a motivací - to je stále na nás. 

Můžeme si to připodobnit k tomu, že stojíme u rozbitého auta a na mobilním telefonu si pustíme super motivační video, jak parta kamarádů roztlačuje rozbité auto. Motivaci dostaneme, možná nějaký fígl, jak auto lépe roztalčit, ale stále jsme u auta sami.

Tohle nám skutečně nedává smysl. Když chceme vykročit do nového života, parťák se vždy hodí. Proto tu pro vás budeme doslova KAŽDÝ DEN a ne v automatickém kurzu, ale OSOBNĚ, živě online vám budu k dispozici já i celý náš tým. Maximální osobní přístup a podpora. Postavíme se s vámi k autu a budeme v tom spolu, na všechny starosti i radosti. 

NECHCI, ABYSTE DĚLALI VELKÝ ŽIVOTNÍ ZÁVAZEK.. ALE POJĎTE SI TO ASPOŇ ZKUSIT.. JAKÉ BY TO BYLO KONEČNĚ MÍT NĚKOHO K DISPOZICI KAŽDÝ DEN. PROTO JSME TUTO SLUŽBU POJMENOVALI

🤩 NOVÝ ŽIVOT NA ZKOUŠKU 🤩

BUDEME SPOLU KAŽDÝ DEN ONLINE

JAK BY TEN NOVÝ ŽIVOT VYPADAL? NAPŘÍKLAD TAKTO:

Celý program se skládá z 8 promyšleně sestavených kroků, které společně projdeme, a tak položíme základní kameny pro nový život. Vše je čistá praxe.

DEFINICE SOUČASNÉHO STAVU: Myslíte si, že víte, jaký život žijete? Možná budete překvapeni, až se na něj podíváme více z blízka. Bez znalosti sebe sama a svého výchozí bodu nemůžeme vykročit vpřed. 

ZÍSKÁNÍ NEZAUJATOSTI: Umět se podívat na věci z nadhledu a nenechat se jimi ovládnout, je ctnostná vlastnost všech úspěšných lidí. My si ji společně osvojíme. 

PEVNÁ KONCENTRACE: Již se umíte z nadhledu podívat na danou situaci a po nadefinování vhodné kroku je třeba ovládat neochvějnou koncentraci. Tím zefektivníme naše konání a více si každou činnost našeho života užijeme. Ponořeni v jedné chtěné myšlence (co třeba takový romantický polibek), nerozptylováni okolím.

VŮLE A MOTIVACE: Staneme se nejlepšími parťáky. Budete vědět, jak se během pár dní naplnit motivací k tvoření vlastního života.

HLUBOKÝ ODPOČINEK: Kvalitní relaxace a uvolnění mají obrovský vliv na náš šťastný život. Naučíme se odpočívat tak, abychom se cítili svěží a vyrovnaní. 

POZNÁNÍ SVÉ VLASTNÍ SÍLY: Rozbouráme stereotypní chápání sebe samého a v praxi se seznámíme s vlastní silou (nikoli fyzickou). Dokážete a jste více, než jste si mysleli. Je čas vystoupit z matrixu. 

TVOŘENÍ ŽIVOTA V PRAXI: Vše výše uvedené nakombinujeme a jako ukázku svých schopností si každý splní netradičním způsobem jedno přání.

NADEFINOVÁNÍ BUDOUCÍCH KROKŮ: Po 4 týdnech je načase si říci, jakým směrem chceme, aby se náš život ubíral. Do jaké cesty vložíme naši energii a motivaci? Společně to zvládneme. 

+ TÍM VŠÍM OSOBNĚ PROJDETE V 12 ŽIVÝCH ONLINE VYSÍLÁNÍ SE MNOU: JINDŘICHEM SIDRISEM.

Cenu necháváme skutečně symbolickou 

- jedná se přeci o "zkoušku", tak ať toto zkušební období je milé i k naší peněžence. 

A tak celý tento program je pro vás k dispozici za :

😲 499 Kč 👀

(tlačítko ke koupi nalezneš na konci článku)

Trénink odstartuje 14. září v 19:30 hod. 

Druhé kolo tohoto unikátního programu nebude dříve než v lednu 2021, takže využijte příležitost!!! 

Ale dejte si pozor - tento program není pro každého: 

Pakliže chcete teorii, běžte do knihkupectví a kupte si jakoukoli knížku. 📗
Jestli si chcete pouze stěžovat, ale nic se sebou nedělat - jděte s kamarádem na pivo.🍻

🤔POŘÁD MÁTE ZÁJEM? TEDY JEŠTĚ DVĚ OTÁZKY, AŤ MÁME JISTOTU, ŽE TENTO PROGRAM JE PRO VÁS TO PRAVÉ:

Odpovíte 2x ano?

1) Budou se dít změny. Jsi ochoten zažít něco nového? 👌🏻
2) Budeme na sobě pracovat. Uděláš si na sebe každý den 15 minut času? 👌🏻

Jestli je vše takto v pořádku a jdete do toho s námi, tak pro vás máme ještě několik překvapení, které zajistí, že si z programu odnesete opravdu maximum. 

🎁 DÁRKOVÁ VÝHODA 1:

VLASTNÍ PRŮVODCE!👩🏻‍🤝‍👨🏼 Během celého procesu budete mít každý den k dispozici svého Průvodce, se kterým budete moci řešit vše potřebné. Bude vaší pravou rukou po dobu celého programu. Bude jím velmi zkušený člověk, který si prošel podobnou cestou jako vy a přesně ví, co prožíváte. Dokáže vás pochopit a ukázat vám tu správnou cestu. 

🎁 DÁRKOVÁ VÝHODA 2:

BEZPEČNÝ PROSTOR PRO SDÍLENÍ A KOMUNIKACI! Budeme spolu v kontaktu v soukromých skupinách na fóru. Budete se moci propojit s ostatními účastníky i účastníky minulých ročníků, uvidíte veškeré aktuality a u všeho budete jako první. Nejedná se o FB skupinu, ale plnohodnotné soukromé fórum.

Tedy absolutní podpora mě Sidrise a celého našeho týmu - budeme s vámi celé 4 týdny na maximum!!! (o tom se přesvědčíte hned po zakoupení, ale to je překvapení 🤫)

NAŠE POSLÁNÍ BEREME VÁŽNĚ A LIDÉ TO VĚDÍ

Díky tomu, že vám úspěšně pomáháme již přes 10 let, jsme se stali předmětem mediálního zájmu: 

- 5x s námi byl dělán rozhovor v časopise Rytmus života
- 1x rozhovor v časopise Enigma
- rozhovor v rádiu Čas
- náš kurz se dostal 2x do tipu rádia Fajn a Blaník po koronakrizi
- vystoupili jsme pod záštitou města Liberec na akci Den pro Tibet

SLIBUJI VÁM, že ve chvíli, kdy společně vykročíme na novou cestu, tak v tom budu s vámi. Celou svou bytostí a vědomím. 

Jak já, tak celý náš tým uděláme vše pro to, abyste se do svého nového života zamilovali a začali kráčet tím správným směrem.

Protože tohle dává smysl… s úctou k vám a vašim životům Jindřich Sidris.

NOVÝ ŽIVOT NA ZKOUŠKU 🎉