Potřebujete pomoci?

Potřebujete pomoci?

S námi se cítíte bezpečně, proto tvoříme opravdová přátelství. Jaká jsou setkání?

98% klientů (čti přátel) je plně spokojeno.

80% a více do krátké doby změnilo život. Mají jej vědomý, kvalitní a více si jej užívají.

70% a více z nich je nadšeno a provedlo právě ty důležité kroky v životě vedoucí k opravdovému štěstí.

40% z nich zcela změnilo přístup k životu a stali se velmi úspěšnými a vyrovnanými lidmi. Probudili v sobě opravdové poznání, což si žádá příjemné a dlouhodobé cesty.

Jezdíte k nám nejvíce z Česka, Velké Británie (Londýn a Wales), Slovenska, Francie (Paříž a Marseille), Švýcarska, Rakouska a Německa. Naši pomoc uvítali i rodinné domy, farmy, realitní agentury, městský archiv, projekty pro ovlivňování veřejného mínění, bankovní dům, wellness, výrobní plocha, developerské společnosti, politické organizace, příslušníci státních orgánů, mediální domy  i korporátní společnosti.  

 

Co spolu prožijeme?
 

Astrální akademie

Svůj život sebevědomě ovládnete a zažijete propojení se světem.  Vyřešíte svůj život, protože jedinečně ovládáte svou mysl a vědomí. Nejvýznamnější chvíle svého života budete tvořit zcela vědomě. Jste Vládce Síly! Jaké to je? Čtěte " Astrální akademie a jak moc mi změnila život"

Více na www.Astralniakademie.cz

Online kurz Astrální cestování

Daruje jedinečný a bezpečný zážitek poznání života nezávisile na těle. Prožijeme doslova praktické kroky – to je naše cesta. Můžete se připravit na astrální cestování skrze naše osobní zkušenosti. Nejen teoreticky, ale především prakticky. S námi to zvládnete!

Více na www.AstralniCestovani.cz

Regresní terapie

Zažijte minulé životy pro poznání smyslu aktuálního života. Společně se ocitneme na tři až čtyři hodiny v našich útulných libereckých prostorách. Získáte zcela bezpečný zážitek a především odhalíte důležité kroky svého života! Poznáte, jaké jsou vaše minulé životy a jaká poučení si z nich odnést. Touto cestou také prakticky poznáte základy mentálního cestování. Před sezením nepijte kávu a mějte opravdu klidný den.

Více na www.MujTerapeut.cz

Terapie po smrti blízkého člověka

Odchod blízkého člověka je složitá životní situace, ale my ji společně zvládneme. 

Více na www.MujTerapeut.cz

Audio meditace

Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí vědomě ovládat své myšlenky a tvořit svůj vlastní život, připravili jsme pro vás do začátku nahrávky, které vám budou sloužit jako průvodci vlastní myslí.  Všechny nahrávky ožily díky poznání a hlasu Jindřicha Sidrise, který se od roku 2000 zabývá fenoménem myšlení.  Nechte se unést jednou z nejkrásnějších audiomeditací na Poznání vlastní mysli a to za hubičku :) 

Více přímo zde.

Mimotělní cestování - astrálně pomáháme na dálku

dokážeme pomoci s duchem v domě pomocí mimotělního cestování.
Nebo máte životní trápení, pak se lze opět domluvit na společném působení.

Pomoc mimotělního cestovatele naleznete zde.

 

Poznejme se, těšíme se na vás!

Pište na email muj@laskyplnysvet.cz a zvládneme vše.
Můžeme se i slyšet na +420 ‭‭‭777 540 201

 

Láskyplný svět

Jindřich Sidris | Vizionář
Terí Sidris | Leader
Michaela AKARATURA | Pravá ruka Láskyplného světa a Průvodkyně Astrální akademie
Martin Pacalaj | Hlubinný terapeut a Průvodce Astrální akademie
Miloš Kováč | Překladatel do angličtiny
Majo a Aďka | Překladatelé do Slovenštiny
Jaroslav Hála | Korektura

 

 

Děkujeme, jak o nás mluvíte

Fobie z vody vyřešena skrze regresní terapii: "Jindřichu děkuji moc za zbavení se fobie z vody, jako důkaz přikládám foto v moři...neutekla jsem v panice jako dřív, dokonce jsem si to užila.Ještě jednou moc děkuji."
Iva

 

 Regresní terapie do minulých životů - nalezení přítomnosti: "Krásný den Jindřichu, regresní terapie byla pro mě opravdu krásný zážitek. Po velmi dlouhé době jsem znovu cítila svou vlastní sílu a energii, se kterou dokážu pracovat a to vše díky Vám a Vašemu úžasnému přístupu. Stejně tak praktikuji všechny rady a tipy, které jste mi předal :) Děkuji Vám za naše setkání."
Jana

 

Astrální cestování vyvolané hlubinnou terapií: "Se Sidrisem jsem prožila neuvěřitelné odpoledne. Původně jsem ho kontaktovala kvůli regresní terapii, ale během našeho sezení mi ukázal úplně jiný a pro mne zcela nový svět! Setkání probíhalo v Liberci ve velmi vkusně a útulně zařízené místnosti Láskyplného světa. Přivítal mne modrooký Sidris plný radosti, energie, životní síly a moudrosti. Již při našem podání ruky jsem cítila příval energie. Naprosto přirozeným způsobem hovořil o astrálním i hmotném světě. Trpělivě zodpověděl každou mou otázku a zároveň vyslechl i všechny mé bolesti. Vyzařoval tolik energie.. ...během našeho povídání jsem zcela jasně začala vidět jeho astrální tělo, stalo se mi to poprvé, ale teď už konečně vím, jak na to :-) Poté mne uvedl do hlubokého uvolnění s výletem do minulých životů. Povedlo se, ale něco mne vrátilo zpět a já se pokusila vystoupit ze svého těla. Byl to neuvěřitelný a nepopsatelný pocit. Sidris byl celou dobu se mnou a byl naprosto skvělý, okamžitě věděl co se děje a vedl mne tou správnou cestou. Zní to neuvěřitelně, ale odpoledne s ním změnilo můj život. Při našem loučení jsem cítila tolik klidu, lásky, energie, souznění a životní síly! Vše je teď jasnější a naprosto dokonalé.... A pokud se ptáte, zda je skutečně možné zažít a ovládnout všechno to co jste si přečetli tady v Láskyplném světě, tak ANO! Je to možné! Záleží jen a jen na vás..." 
Veronika

 

Astrální cestování: "Jediný kdo mi môže s novými zážitkamy pomôcť poradiť a nasmerovať ste vy. Ja sa nikdy nevzdám a keď si niečo zaumienim tak idem za tim až to zvládnem. Ja chcem narábať s energiou chcem to ukazovať ostatným aby išli tou cestou ako ja chcem a aj som jedinečný chcel som liečiť a liečim pociťujem energiu všade môj kľud je moja sila a moja radosť ide s duše a vnímam si že ovplyvňuje ak ľudí okolo seba nieje dôležité vyhrať ale po porážke ísť ďalej nikdy sa nevzdať a to robím chcem pomôcť a davat radosť a lasku ľuďom okolo mňa pochopiť ich a pomôcť síce este necestujtem vedome ale verim ze ako odmena za moju lásky plnú duši mi bude tento dar daný. Ďakujem že mi pomáhaťe"
Martin

 

Přátelství: "Dobrý den, pane Jindřichu a Terezko. Moc vám gratuluji k tomu, že se stáváte mediálně známými - již stálice v Rytmu života. Vesmír vás odměňuje za vše - za to jací jste !!! Přeji vám další úspěchy a hlavně tu radost ze života, která z vás čiší. Zítra běžím do trafiky."
Zdraví Zdenka

 

Regresní terapie: "Děkuji moc za to, nahlídnout do svého minulého života - života budhistického mnicha - měli jsme díky tomu opravdu hodně co probírat v Nepálu se spřáteleným buddhistickým mnichem a zjistili jsme, že jeho život a můj minulý mají hodně společného. I on pocházel z chudé rodiny, a žil spoustu let "na samotce" v horách. Ukazoval mi nějaké fotky z Búthánu, kde polovinu života působil a mě to všechno bylo takové povědomé... Prostě síla. Síla."
Hanka

 

"Regresní terapie na mne zapůsobila silně, ačkoli  ... můžu to přirovnat k ohýbání silného a pružného drátu... ohnete ho hoooodně, do požadovaného úhlu, ale pak se vrátí zpět a posunutí zůstane jen nepatrné.... nicméně zůstane! A po těchto malých krůčcích se lze kvalitně posouvat."
Karolína

 

"WOW ! Pán Bůh mě měl rád, že mi dopřál Vás poznat. Vy mě dovedete zhypnotizovat natotata. Jen dívat se na Vás je pro mě zážitek !!!! Jste nádherný!  Přes živé vysílání, pro Vaše charisma, Vaši mimiku atd. No prostě anděl."
Zdeňka  

 

"Musím říct, že u mě se od regresní terapie změnila velká spousta věcí, především asi můj náhled na život a priority. Energie, kterou jsem cítila po terapii mě stále neopustila, jen se proměnila. Místo konkrétních přílivů velkého množství energie, které jsem měla zpočátku dnes vnímám svou energii trvaleji a silněji. Což mi dost usnadňuje život :)"
Lucie

 

Mimotělní působení: "Milá Terko a milý Sidrisi, jak vám jen můžu poděkovat, že jste převrátili můj spánek z tísnivých a hrozných nočních můr na krásnou radost a blaženost :))) Zdály se mi samé nádherné a zvláštní sny. Sice jim nerozumím, ale celkový dojem byl moc krásný. Rozhodně první dojem okamžitě, když jsem začala usínat a ztrácet denní vědomí, tak byl místo hrůzy a strachu naopak něžný a blažený pocit. Děkuji vám, že jste mi pomohli, a přeji vám, ať vás vyhledají všichni, kdo zrovna vaši pomoc potřebují :)"
Jana

 

Mimotělní cestování - seance: "Byl jsem velmi uvolněný a cítil jsem po celou dobu velmi silné vibrace a věděl jsem, co se děje. Byla to opravdu velmi hodnotná zkušenost. Sidrisi, nesmírně moc si vážím každého písmeno, každé sekundy tvého času, kterou jsi strávil kvůli mě a mé rodině. Tvou zprávu jsem sdělil z 90% tak jak jsi to napsal, protože jsi to napsal naprosto dokonale. Nemělo to chybu. Upřímnost, zdůraznění, jemnost, vše to nejpodstatnější. Ale co bylo nejdůležitější, bylo to, že i má rodina byla z toho strašně moc ráda a šťastná, protože ví a cítí že to je na 100% pravda.  Jsem šťastný, věřím, že vše je na skvělé cestě. Jsem ti opravdu vděčný, za vše co jsi udělal. "
Adnán

 

Očista prostoru od okultních působení: Předně bych chtěla vyjádřit svou vděčnost za to, že jsem na vaše stránky byla přivedena jakousi náhodou. Před nastěhováním do onohu bytu byly na stropě v obývacím pokoji namalované zvláštní znaky, také se tam odehrávaly pro nás nevysvětlitelné věci, jako třeba rozstříkaný vosk nezapálené svíčky...Postupem času jsme si na ty zvláštnosti zvykly. Ale právě naše malé miminko začalo reagovat svým křikem a donutilo mě přemýšlet o energiích a bytostech, které stále mohou být v bytě přítomné... Po vašem působení pro očistu od těchto nepříjemných situací zde bylo miminko naprosto klidné. Vzala jsem ho tam dnes ještě několikrát a pokaždé bylo jeho chování stejné.  Děkuji vám za odvedení této síly z těchto sfér a navrácení prostoru původní síly. Děkuji za podrobný popis celé situace, při jehož čtení mě doslova mrazilo. Děkuji, Děkuji, Děkuji. Přeji vám krásné dny. S láskou a vděčností.
Zuzana

 

Hlubinná terapie: "Vaše zprávy či telefonát mi vždycky vyčarují úsměv na tváři. Nejste Vy náhodou i kouzelník? :) Vždy se těším na Váš email, telefonát či cokoliv. Jsem vážně moc ráda, že jsem zažila tuhle celou zkušenost. Jste skvělí a jen tak dál, plno dalších takových spokojených klientů přeji, pozdravujte prosím ode mě Terezku.."
Jana

 

Nacítění astrálního a duchovního těla v běžném životě
"Děkuji! Nová poznání otevírají možnosti k ještě větším poznání a síla se hodí vždycky, tak ať proudí."
Michal

 

Dlouhodobé vedení: Astrální akademie: "Já vím, že jsem úplně úplně na začátku, že jsme v podstatě ještě nikam nedošli, ale cítím už na sobě velké změny. Manželovi se příjemně měním před očima. Vidím aury, jinak a lépe vidím přírodu, mech, vlnky…"
Jiřina

 

"Moc Vám děkuji za povzbudivá slova i připomenutí, jak se má člověk dívat na svět kolem sebe, aby mu přinášel víc radosti. Nejsem typ, který se utápí v sebelítosti, ale tento rok mi dává od začátku vehementně najevo, že musím něco změnit a Vy svým přístupem mi k tomu velice pomáháte. "
Dana

 

Předporodní mimotělní cestování za děťátkem: "Všem, kdo váhají vkročit do láskyplného světa vzkazuji ať neváhají😄. Pro mě to byl úžasný krok směrem k ještě nenarozenému dítěti, ze kterého čerpám i dlouho po porodu.  Je krásné se setkat s člověkem, který dokáže převést láskyplnou ideu do reálného života a takovým člověkem Jindra je.  Mějte se krásně a těším se na další setkání😉."
Klára

 

Regresní terapie: "Cítím, že je potřeba se obrátit do sebe a říct toto jsem já se všemi klady a zápory a já to tak přijímám, já jsem originál. Jsem sama sebou, nemusím plnit očekávání druhých. Jak si marně lidi tímto zvyšují hodnotu rádoby zavděčením se druhým, jak se naučili v dětství, což je lež, naopak hodnotu tím ztrácejí. Umět se napojit na sebe, říct: jsi zdroj, tvůrce všeho, jsi světlem, láskou, energií, zdroj síly, svobody atd. Říct: nepotřebuji sílu druhého, abych byla silná ani lásku druhého, abych se cítila milovaná. Vše mám v sobě."
Jitka

 

Mimotělní cestování  - seance: "Popis z pána souhlasí přesně se zemřelým sousedem. Od té doby, co jsi mu pomohl jít do vyšších sfér, se věci daly do pohybu a jdeme tím správným směrem, za což DĚKUJI! Jsem nesmírně vděčná za tvou pomoc a tvůj zájem!"
Markéta, Astrální Bubnování

 

Po 5 měsících kurzu Astrální cestování"Cítila jsem obrovskou lásku ke všem a ke všemu. Když jsem se vracela do těla,musela jsem se začít hned hýbat abych se cítila a chytla mě křeč do zad :-D, jakou jsem měla radost že cítím ty záda, jak mě bolej chacháááá, vzpomněla jsem si na tebe, jak máš chuť všechno ochutnávat a prožívat :-) Teď to chápu!!! Tak ti chci moc poděkovat Side,za to co pro lidi děláš,otevřel jsi mi nový svět,určitě ne jenom mně ,tvoje práce je důležitá a má smysl,co je vlastně důležitějšího než otvírat lidem oči a vědomí ? Od toho semináře se mi dějí zázraky každý den,úplně každý den zázrak :-D Chci ti mooooc poděkovat za to co všechno děláš,jsi úžasnej a já ti přeji krásné ráno :-)  Díky"
Irča

 

Mimotělní působení pro zdárné otěhotnění po 3 potratech: "Již několikrát jsem se na Vás obrátila s prosbou o radu. Chtěla bych Vám ještě jednou moc poděkovat, protože jste mi moc pomohl. Za chvilku to budou už 3 roky, co jsem potratila a marně se potom snažila opět otěhotnět. Na to jsme spolu působili a po půl roce jsme se s manželem konečně dočkali. Jsem opět těhotná! Ještě jednou moc děkuji, protože je to i díky Vašim cenným radám a Vaší pomoci. Děkuji. "
Lucie

 

Napojení na budoucí děťátko: "Tvoje slova byla prorocká a napojení mé dcery na mě je doslova hmatatelné"
Klára

 

Komunikace se zemřelým skrze vyšší sféry: "Vy jste mi dal důkaz, že je opravdu možné mimotělně cestovat do vyšších sfér.
Ani neumím popsat jaký balvan mi spadl ze srdce."
Zdeňka Ch.,

 

Mimotělní napojení, rozkrytí cesty Osudu: "Opravdu jsem nečekal tak pravdivý výklad. Není ani možný co o mě víš a čím jsem si prošel" 
Milan G., Liberec

 

Komunikace s bytostnými: "Děkuji za jeden z nejkrásnějších dopisů, které jsem kdy dostala. Považuji to za velké štěstí, že jsem Vás mohla alespoň takto poznat."
Dana F., Břeclav,

 

Komunikace se zemřelým: "Vážený Sidrisi, velice děkuji za Váš dlouhý email, vyprávějící o tolika věcech a stavech... Již Vám určitě mnoho lidí psalo, že máte neuvěřitelné schopnosti... připojuji se k nim. ... Tehdy bez Vašeho působení bych tu asi už nebyl, děkuji Vám.
Karel

 

Regresní terapie: "Děkuju ti za to, jak jsi mě provedl mou první regresí.  Byl to opravdu neuvěřitelný zážitek, pro mně to bylo neskutečně opravdové. Přicházely obrazy i s emocemi a zároveň se ukázaly souvislosti současného života s životem minulým.  Měla jsem tam stejné pocity jako dnes a cítím, co je pro mě důležité si v tomto životě uvědomit a změnit. Stále nechápu, jak mi přicházely odpovědi na tvé otázky, rady a ponaučení do života. To víš, že jsem ženská zvědavá a hned jsem hledala na internetu alespoň střípky z toho, co jsem viděla. Přiznám se, že jsem netušila, kde město ___ vůbec leží. Nikdy jsem tam nebyla. Na internetu jsem našla náměstí - je přesně tak velké, jak jsem viděla a mají tam přesně to dláždění a domy s podloubími. Ten krámek rodičů byl přesně v takovém podloubí.  Stále to všechno ještě doznívá a uvědomuji si postupně všechny detaily a celé se to spojuje. Těším se, jak se všechno ještě dokreslí a co mi to všechno vlastně přinese.  Opravdu pociťuji takový vnitřní klid, chystám se na velké změny cítím, že přicházejí, ale nemám strach, jak jsem mívala dřív. Opravdu zajímavé :-) Navíc se mi stále děje to, že mě napadají otázky, nad něčím přemýšlím dokola a najednou mě napadne si přečíst nějaký článek a mám dojem, že tam je tak detailně popsaná odpověď, že se mi až tají dech. Těším se na všechno to nové :-) Raduju se z každého dalšího poznání :-) Miluju to, že svět není ta ubohá a nudná realita a jsem neskutečně šťastná a vděčná, že jsem to objevila :-) Děkuju :-) " 
Radka

 

Astrální cestování
"Sme úprimne šťastní, ze sme v takej diaľke spoznali takých dobrých priateľov. Neviem opísať vďačnosť."
Marián

 

Mimotělní působení: "V seanci se mi po cca 10-15 min podařilo dostat do nové, vyšší úrovně."
Karel

 

Astrální akademie: "... moc děkuju za všechno - ten tvůj láskyplný svět je náročný, intenzivní, výjimečný a já se jen vždycky divím, jak jsem se v něm octla. I když se křením, smutním a nezvládám své myšlenky jsem z něj udivená - odvozeno od slova podivuhodný :-)))" Sidris: "Ještě za dob sidris.eu byl jeho nadpis Okouzlující svět :)" 
Libuše, Praha

 

Mimotělní napojení: "Zvířecí přítel si nechal důvěru projít svojí duší (jak jste psal) a po roce jsme konečně rodina!
Děkuji za Vaši podporu, abychom jej nechali v klidu a pohodě. :-D" ...Později... "Kůň byl dřív v noci ve stáji hodně neklidný a nad ránem kopal. I s jeho zdravotním stavem, se kterým přišel od bývalého majitele jsme si dost "užili". Kopání ve stáji částečně přikládám i tomu, že jsme nevěděli o nezvaném návštěvníkovi - bytostném, kterého jste až Vy odvedl kam patří. Nyní je z něho ve stáji i výběhu opravdu velký pohodář :-D "
Valerie M., jižní Morava

 

Mimotělní napojení: "Zbožňuju tu tvou nakažlivou radost a nechám se jí opájet :-)"
Slávek

 

Astrální akademie: "Moc se těším, co se bude dít, ale už teď se cítím náramně.  Už teď vidim, jak moc mi pomáhají seance s tebou. Postupně se ukotvuje i má víra v sebe. To je myslím to největší, co budu muset zvládnout a udržet. ... Já se tak těším a úplně jásám, jak mi přichází do cesty to, co hledám. Za to co pro mě děláš, ti patří velký dík ... Díky za tak obsáhlý mailík, tolik času mi věnuješ, díky :-) Vždycky když spolu mluvíme nebo když čtu tvoje řádky, přesně vím, co je pro mě dobře.....a po čem toužím. ... Nevím, jak je možné, že se tak zvětšuje moje víra a nadšení. ... Musím říct, že pro mě je to teď snad nový začátek :-) Všechno je nějak jinak :-) Je mi tak dobře, jako nikdy nebylo. Myslím, že se věci budou dít, tak jak mají. ... Moc ti děkuji a tvůj výklad :-) Je to naprosté přesné...
Desná u Tanvaldu

 

Rozkrytí cesty Osudu, Vládce Životní Síly: "Moc moc ti děkuji za úžasné bytí a společné meditování, děkuji ti za čas, který jsi mi věnoval a za tvou pohostinnost. Pro mě to bylo něco neskutečného, úžasné poznání tušeného.... Jsem ti neskonale vděčná za to, co mi předáváš a dělíš se o své vědění a cítění. Dostala jsem další odpovědi na moje otázky a nasměrování tím správným směrem. Domů jsem jela na svém obláčku :-) žádný strach, žádné obavy, jen úžasný pocit, že je všechno v pořádku :-) V noci jsem se ještě párkrát probudila a cítila neustálé napojení a tok energie, ale vždycky jsem zase usnula.
Moc se těším, co ke mně všechno přichází a že si můžu tvořit svůj život podle svého. Budu moc ráda, jestli budu moci dál objevovat a učit se, co všechno je v tomto ohledu možné, ať už s tebou osobně nebo ve skupině s našimi novými přáteli z kurzu. Moc ti děkuju, jak mi pomáháš :-) A přichází další potvrzení, že je tohle moje cesta.... ale to teď nechci ani říkat nahlas.... povím ti za pár dní :-)" 
Radka

 

Mimotělní cestování: "...Ale pak ses zjevil ty a zachránil mě. Vem si, že tobě třeba to naše psaní nepřijde, ale mě to celej ten rok pořád hnalo dopředu. A je úžasné, že jsme dostali takovu možnost si tu karmu vyrovnat a dorovnat :) "
Morava

 

Mimotělní cestování, komunikace s bytostnými, ochrana a očista před ničivými, doslova s nebeskou pomocí "Jen jsem chtěla opravdu ze srdce poděkovat. S velkou pokorou a láskou, jaké jen je moje duše a má bytost schopna. Takže děkuji moc Jindřichu:) Jste můj zachránce z temnoty..."
Eva J., Brno,

 

Mimotělní cestování, rozmluva s bytostmi domu: "Ahoj, moc dekuji za vase meily jsou moc posilujici pro mou cestu byl jste prvni kdo me poprve uvedl do meditacniho stavu kdyz jsme tenkrat spolu cistily muj dum. Uz jsou to 2roky a od te doby se mi vse postupne otevira uz jsem se konecne prestehovala z Italie do Prahy, je to ma cesta byla jsem navedena na urcite lidi a 2roky na sobe pracuji jsou to uzasne laskyplne veci energie aj. Rada bych se s Vami Jindrichu nekdy setkala osobne a vymnenila si par informaci a jeste jednou moc dekuji za vse krasny vecer Vam vsem"
Itálie - Česko

 

Astrální akademie_ děkuji, za tvé stránky s hezkým povídáním, vždycky se něco v nich najde, co mě rozsvítí, nebo ve mně rozsvítí a osloví.
Hanka, Liberec

 

"Děkuji vám za úchvatné a zcela dokonalé poznání, které jste mi osobně umožnili získat!!! Vše dává větší smysl a umožňuje mi žít tento život mnohem vědoměji!!! Je to dokonalé!!! Děkuji!!! :-D"
Vojta, Astrální akademie, 2.stupeň, 1.lekce

 

"Díky vytváření dálkové osobní sféry mnohem lépe vědomě uvažuji. Je to vidět například ve snech, i tam se najednou proberu a začnu uvažovat co tady dělám. Zjistil jsem také, že se díky svým osobním sférám učím věřit okolním sférám a nebudu vůči nim tak odmítavý jako doposud.  Taky se mi předevčírem podařilo meditovat, dostával jsem se do hlubokých stavů až to pak nade mnou prasklo a já se dostal do vysokých stavů - bylo to jako být na nejlepším místě světa :) "
Astrální akademie Martin

 

Bylinná apatyka: "Čajíček z vašich bylinek je krásně voňavý,lahodný a pěkně mě zahřál a Vaši mastičku z bylinek si pochvaluji,ruka již tolik nebolí"
Věra S., Liberec

 

Bylinná apatyka: "Už vůně tinktury je velmi příjemná." 
Martina H., Praha

 

Mimotělní komunikace: Nanebevzetí bytostného: "Děkuji za krásný a zvláštní zážitek. Sice jsem Vás, pane Jindřichu neviděla, ale cítila jsem neobyčejný klid v duši a velkou vděčnost. Cítila jsem, už z Vašeho psaní, že jste velmi hodný člověk a pojala jsem k Vám důvěru. Před seancí jsem brečela, tekly mi horké slzy po tváři tak, že jsem myslela, že je nezastavím. Úderem 20. hodiny se rozezněly zvony na nedalekém kostele a nastal klid. Celou dobu jsem se soustředila bez problému na Seanci a naskakovaly mi krásně vzpomínky. Cítím štěstí a snad nebudu patetická, když napíši i bezpodmínečnou lásku. Chtěla bych, aby mi tento stav vydržel a navázala jsem touto událostí na můj duchovní rozvoj, o který se snažím."
D.

 

Astrální bubnování: "Po dlouhodobém pročítání láskyplného světa jsem dozrál do fáze, kdy jsem si chtěl zažít něco z toho, co znám z článků, na vlastní kůži. V rámci kurzu jsme se dozvěděli spoustu věcí o Sidrisově náhledu na život a smrt a o jeho zkušenostech nejen z našeho světa. I díky jeho působení jsme si pak "osahali" naše nefyzická těla, pohráli si se Silou a zahlédli i jeho auru. Během oběda jsem Sidrise zahltil desítkami otázek, na které mi velmi trpělivě odpovídal, ačkoli některé z nich byly možná až trochu moc vlezlé a pochybovačné. Za jeho opravdu láskyplný přístup jsem tak velmi vděčný. V odpolední části jsme si výborně zabubnovali s Terkou. Ačkoli jsem se původně těšil hlavně na poznání související se Silou, bubenická improvizace ve stavu blízké extázi mě nakonec bavila ze všeho nejvíce. Skvělý byl i závěrečný bubenický výstup Terky, při kterém jsme si všichni lehli na zem a meditovali. Závěrečná otázka Sidrise několik minut po skončení tohoto hypnotického bubnování pěkně shrnula celodenní zážitek: "Jste všichni ve svých tělech?"
Jan

 

"Celý den pročítám články, příběhy, rady a jsem za laskyplnysvet.cz moc vděčná a šťastná."
Veronika

 

"Dobrý den. Láskyplný svět je krásně a samozřejmě moudře napsán! Všechny vaše textové zprávy v emailech si prožívám. A velice mi osobně pomáhá i to, že vím, že jste a jací jste osobně! I jen toto mě posouvá kamsi dál. S láskou vás oba zdravím."
Zdenka

 

Mimotělní cestování za ještě nenarozeným miminkem: "Terezo a Sidrisi, chtěla bych vám moc poděkovat za návštěvu,nahlédnutí na miminko a zjištění,jak na tom je,co by chtělo,přálo si a jak by to mohlo být dal... Netušila jsem,kolik se toho dá zjistit z takové návštěvy,přijde mi to neuvěřitelné... Hodně mi to pomohlo po psychické stránce a jsem teď klidnější,snad alespoň trochu srovnána.. Přeju vám hodne štěstí a jsem ráda,že tu jsou takoví lidé jako vy, protože je to potřeba. Moc vás zdravím a třeba zas někdy naviděnou."
Blanka

 

"Už jen povídání samotné s Jindřichem Sidrisem by mi stačilo ke štěstí, málem jsem na terapii zapomněla! Skvělý zážitek, citlivé vedení, určitě se vrhnu do dalších aktivit s Láskyplným světem! Tvořme lepší svět pro všechny bytosti."
Pavlína

 

"Jste neuvěřitelný! Ještě jednou děkuji za probuzení."
Veronika