Kurz astrálního cestování - 4 otázky a odpovědi

Kurz astrálního cestování - 4 otázky a odpovědi

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda v kurzu Astrálního cestování se také zabýváte lucidním sněním?

V kurzu astrálního cestování se lucidními sny přímo nezabýváme. Nicméně musíme povědět, že jak se zvyšuje Síla našeho vědomí a astrálního těla, tak účastníkům se lucidní sny tak nějak přirozeně probouzí sami od sebe. 

Pakliže byste chtěli návody na lucidní sny, zde najdete vše potřebné pro Lucidní snění.

A jestli chcete proniknout do snů opravdu hluboko, tak Astrální akademie je k tomu ideální volba. Zde se do toho ponoříme společně naplno. Vládci Síly  (studenti) stále prozkoumávají co vše je v lucidních snech možné a slavíme velké úspěchy. Mezi ty nejzajímavější řadíme reálné setkávání Vládců Síly ve snech, kde si povídáme, předáváme infromace a následně si vše potvrdíme v hmotném světě. 

 

S kurzem astrálního cestování můžu začít kdykoli?

👉 Ano můžete.
👉 Kurz obsahuje 108 videí.
👉 Každý 3. den vám přijde video, kde se postupně seznámíte s astrálním světem a v praxi krůček po krůčku půjdeme k získání dovednosti astrálního cestování.
👉 Stačí se přihlásit a pustit se do objevování nehmotných sfér.

 

Zůstávají mi výuková videa?

👍 Ano, přístup do členské sekce, kde jsou veškerá videa uložena vám zůstává doživotně. 

 

Nemám vůbec žádné zkušenosti, je kurz pro mě?

🙏 Ano, jdeme v něm od úplných základů, tedy je i pro lidi, kteří se v životě nezabývali vlastní myslí a nehmotným světem. Zároveň je také pro lidi, kteří mají k astrálnímu cestování velmi blízko, vše cítí a jsou "těsně před vystoupením", jen se nedokáží odpoustat od těla.

🙏 Toto je většinou způsobeno, že nám chybí jeden základní stavební kámen. Něco jsme někde přeskočili, nedoladili apod. Vystoupení z hmotného těla je velmi komplexní záležitostí. Tedy je dobré si vše postupně projít, i věci, které se vám můžou zdát banální a že je "již máte v malíčku". Může se stát, že právě díky takovémuto základními cvičení zapadne poslední puzzlik a vy astrálně vystoupíte. 

 

👉 2,5 hodinové video s návodem zdarma získáš na stránce 👇
👉 www.AstralniCestovani.cz