Polykání při astrálním cestování

Dobrý den,
asi je to blbá otázka, ale když cvičím uvolnění těla na astrální cestování, vadí, že u toho polykám? Nebo mě to zbytečně rozptyluje?
Nedokážu nepolykat 😃

Přejeme krásný den,

polykání je častý problém při uvolňování fyzického a astrálního těla. Ke snižení tvorby slin pomáhá mít lehce pootevřená ústa a opřít jazyk za horní zuby. Když i přes tuto pomůcku je třeba polknout, vůbec nic se neděje. Jen tomuto aktu nedávejme naši pozornost více než je nutné. Je rozdíl když pouze polkneme a dále se soustředíme na uvolňování těla a když zahájíme vnitřní monolog: "Zase musím polknout. To je hrozné, takhle nikdy nevycestuji. Co s tím mám dělat?" 

Máme i vypozorováno, že je to pouze jedna z překážek při astrálním cestování. Jako takový jeden z mnoha schůdků. Když přejdeme přes tyto myšlenky na polykání, objeví se další, ale tyto úplným kouzlem zmizí. Je to vývoj a jediná cesta je být stále zaměřen na vytoužený cíl - astrálně vystoupit, prožít sám sebe nezávisle na hmotném těle. Objevovat nekonečná tajemství astrálního světa a následně tvořit astrální silou. Tak veškeré překážky postupně překonáme a dojdeme do cíle. 

Přejeme klidnou mysl a pevnou koncentraci pro astrální cestování 🙏