Příběhy začátků astrálních cestovatelů

Příběhy začátků astrálních cestovatelů

Děkujeme všem, kteří se s námi dělíte o svém astrální zkušenosti. Jsme velmi vděčni, že vám můžeme pomáhat rozklíčovat veškeré stavy a užíváme si každý krůček kupředu. Ta radost, když se konečně povede aspoň na chvíli vystoupit! :-) Jestli i ty patříš mezi astrální cestovatele, napiš nám na muj@laskyplnysvet.cz a spojme se spolu. Astrální svět je velmi rozsáhlý na prožitky i poznání, budeme šťastni, za každého dalšího badatele.

 

Krásný den, potřebuji radu ohledně AC. Párkrát už jsem Vám psal a moc mi to pomohlo.
Celá záležitost se tedy má asi tak: někdy uprostřed noci (a nedávno ráno pět minut po probuzení), se moje astrální tělo začne volne pohybovat, a několikrát se už stalo to, že jsem se z fyzického těla dostal ven. Úplně. Jenže, nejsem si jistý, jestli to neni jen sen nebo lucidni snění. Kdyz se snažím zaměřit na myšlenku, kterou chci fyzicky zhmotnit, nic se nestane. Ne že se stane něco, co nechci - nestane se vůbec nic. Alespoň myslím, je těžké si udržet všechny detaily. Většinou se (myslím) musí něco stát, než se vrátím do těla - třeba když kolem moji postele někdo projde do koupelny nebo když se otevrou/zavřou dveře. Takže to vypadá, že už teď dokážu astrálne vycestovat na dlouhou dobu (na začátečníka), jen kdyby mě furt něco nerozptylovalo. Je to vždycky takové ani ne zamlzene, spíš jakoby.. trochu nereálné. Ale přitom cítím naprostou kontrolu úplně nad vším co se děje. Aspoň v to doufám, většinou.

A když se moje astrální tělo uvolní a já třeba spadnu z postele na zem, tak zaprvé je to jakoby trochu zpomalene a zhustene a já ani nevím, jestli jsem se nesnažil "vykroutit" své astrální telo ven tak moc, že jsem spadl na zem fyzicky. A taky se mi občas stane, že když už se moje astrální tělo rozhybava a klati sebou po místnosti ve vzduchu, že se ani ven z těla nedostanu. Asi proto, že se moc snažím. Nevím, na co mám v tu chvíli, kdy už jsem skoro venku z těla, myslet. Jestli se mám soustředit na větší uvolnění a relaxaci nebo na to, že vypadávam z těla nebo třeba na to, že mám pravidelně zhluboka dýchat.. Je to k vzteku :). A občas je možná i to klaceni a pohyb sen, ale ne vždycky.
Asi předevčírem jsem se blížil k výstupu a soustředil jsem se na to, že jsem s každým dalším nádechem a okamžikem lehčí a že se vznáším ke stropu. Ze začátku to fungovalo a pak zase nic.
Naposled se mi to stalo dnes v noci. Pamatuji si, že se moje astrální tělo strašně moc vznášelo ve vzduchu a hybalo (minimálně nohy) a potom si pamatuji jak jsem přešel pár kroků z ložnice do kuchyně a chtěl jsem se proletět a ve vteřine už jsem opravdu létal po domě, ale jen na chvilku, kousek. Mám pocit, že si z toho pamatuji i víc, ale když na to teď myslím, tak si prostě nemůžu vzpomenout. Asi je to pro Vas matoucí, ale je to tak. Honza

 

Dobrý den, momentálně se mi dle mého uvážení povedlo dosáhnout astrálního cestovaní vědomého se záměrem a ne spontánně. Při stavu spánkové paralýzi jsem třeba 3 minuty postupně odpojoval končetiny jako když vypojujete kabely. Když se tak stalo úplného puštění, tak mě to stáhlo rychle do mě. Zdi před moji posteli a letěl jsem třeba 3 sekundy a pak jsem zastavil na chodbě, kde jsem se taky uviděl v zrcadle. Zajímavě trochu tmavě pokrytej, průhlednej a létal jsem a mohl jsem se dotýkát i třeba zajímavé zdí, když jsem chtěl. Při pohledu do zrcadla jsem si všiml, že mám trošku na sobě něco jinak a taky jsem si vzpomněl, že bych se měl vyvarovat tomu, abych do něj nevstoupil, takže jsem zaletěl do obýváku a postavil se nějak doprostřed stolu a mohl jsem stát i když tam byl stůl, ale přitom jsem byl v tom stolu. Bylo to hodně zajímavý, dokonce i ten zrak už mám lepší, jde to skvěle. Michal

 

P.S. Jestli se chceš i ty naučit astrálně cestovat, jsi vítán v Astrální akademii. Budeš obklopen komunitou lidí, kteří astrálně cestují a probouzejí své nadpřirozené schopnosti. Uvidíš, že vše je možné a o to rychleji se i ty probudíš ve své plné Síle.