Jak se naučit komunikovat s bytostmi (návod)

Jak se naučit komunikovat s bytostmi (návod)

Dobrý den, 

po pokoji mi litá nějaká bytost, vždycky když koukám do mobilu tak vidím jak něco nebo spíše někdo litá po mým pokoji jenže vždycky když se chci po té bytosti kouknout přímým pohledem tak zmizí.. jednou jsem slyšel i klepání na dveře v mým pokoji i když v baráku nikdo mimo mě nebyl.. je to strašně divný. Pár dní jsem si říkal že se mi to jen zdá ale to klepání mě přesvědčilo že to je nějaká bytost.. děje se to v ranních hodinách tak od dvou do čtyřech hodin...

Chci se zeptat jestli nevíte co to je za bytost nebo jestli se s ní dá nějak komunikovat, děkuji.

 

Krásný den a děkujeme za dotaz, dovolte mi jej oplatit:

"Dnes jsme měli u nás návštěvu a zapomněli jsme jméno. Vyznačuje se tím, že položí skleničku vždy do pravého rohu stolu a přichází k nám ve 14 hodin. Víte prosím, kdo to byl? " 🤔

S trochou nadsázky tu máme velmi podobnou otázku. Ve hmotném světě žije v současné době nějakých 7,5 mld lidí a jak bychom mohli vědět, kdo právě byl u někoho na návštěvě. 🙂

A teď si představte nehmotný svět, ve kterém je ve své podstatě nekonečno bytostí, entit, zemřelých, různých astrálních uskupení. Jakákoli silná myšlenka se zde může již projevit běžnému člověku jako "bytost". 🙃

A stejně, jako vy byste musel přijít k nám domů a popovídat si s daným člověk, abyste zjistil jeho jméno a životní příběh. Tak stejně bychom museli za vámi cestovat my (byť mimotělně, nezávisle na prostoru). A tady již můžeme pomoci, ale chce to mezi námi spolupráci. Jdete do toho? Tak si to užijeme! Pakliže s bytostí máte větší a dlouhodobé problémy, můžete se podívat na tento odkaz, kde spolu najdeme řešení:

👉 Pravidelná očista domácnosti

 

JAK SE NAUČIT KOMUNIKOVAT S BYTOSTMI

Pakliže s bytostí chcete komunikovat sám, je to určitě možné a cest je skutečně mnoho. Většina lidí ale takovéto spojení s druhým břehem psychicky neustojí a dostanou strach. Není čeho se bát, ať vám bytost třeba poví, že je sám Satan, tak vy vždy máte něco více - hmotné tělo a tudíž máte vždy výhodu. Otázka je, jak je vaše mysl silná a dokáže pracovat se získanými informacemi. Proto se pojďme zjednodušeně podívat, co doporučujeme před samotnou komunikací zvládnout:

1) Vlastní mysl

Naše mysl je velmi zrádná a proto je třeba ji dokonale ovládat. Když k vám přijde do pokoje soused a poví vám: "Skákej po jedné noze, jinak zemřeš." tak se mu s velkou pravděpodobností vysmějete, nebo si poklepete na čelo a vyprovodíte jej z bytu.. 

Ale když vám tato samá věta přijde z nehmotných sfér, tak ji z nepochopitelných důvodů bereme smrtelně vážně a dostaneme strach. Je třeba tyto myšlenky zahnat a klidně si při komunikaci představujte, že s vámi mluví nějaký roztomilý trpaslík a berte jeho myšlenky s rezervou. 

Audiomeditaci pro pomoc najdete 👉 zde 👈 "Pozorování vlastní mysli".

2) Bytosti?

Je třeba si uvědomit, že v pokoji žádná bytost být vůbec nemusí a nejrůznější klepání jsou pouze projevem naší vlastní Síly. Velmi často se nám stává, že jdeme odvést bytosti z domu, ale v realitě je tam nakupené obrovské množství Síly, která již působí na hmotu. Může se tak stát po hádce, dlouhodobé nespokojenosti apod. Stejně jako vejdete do oblíbené čajovny a hned na vás působí klid, který se tam nahromadil nad tisíci šálky čajů, stejně tak i doma si hromadíme určitý druh Síly, která časem začne působit velmi hmotně. 

I zde pomůže pravidelná očista domácnosti

Smolně se stává, že někdo začne komunikovat s bytostí, ale bude si odpovídat jen sám sobě. Vlastní podvědomí tam začne lifrovat odpovědi, které jsou pro něj zajímavé a nabudeme dojmu, že v pokoji je vážně bytost. A když tomu bude dost dlouho věřit, tak bytost tam skutečně vlastní Silou a myšlenkou vytvoří. 

Jak je tedy opět vidět - ZÁKLAD je skutečně poznání vlastní mysli. Umět se odpojit od myšlenek a přijímat odpovědi z nehmotných sfér. 

3) Komunikace

Když zvládme ovládnout vlastní mysl (což je běh na dlouhou trať), tak samotná komunikace je to nejmenší.

V Astrální akademii spolu zkrotíme mysl precizně a během pár měsíců.

  • postačí kyvadlo, kde se jednoduše ptáme na otázky ano x ne
  • destička s abecedou
  • astrální cestování
  • mentální cestování
  • skrze intuici

Každý si již najde svůj oblíbený způsob, jak dokáže navázat spojení s druhým břehem. Ale naposledy a o to více zdůrazňujeme:

NEJPRVE SE ZAMĚŘTE SAMI NA SEBE A SVOU MYSL - bez toho se s největší pravděpodobností s žádnou bytostí nespojíte a bude si s vámi pouze pohrávat vaše mysl.