Jak vstoupit do ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️ (FAQ)

Jak vstoupit do ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️ (FAQ)

⚡️Je registrace v portálu závazná k platbě?

Není. Po registraci získáš od nás přístup k nahlédnutí do členské sekce Astrální akademie, kde nalezneš video s meditací u zrcadla. Až po zkouknutí meditace dostaneš možnost k platbě. Nyní už je na tobě, zda budeš cítit, že Astrální akademie je ta správná cesta.

⚡️Žádné video mi na email nepřišlo

Žádné video na email neposíláme. Svou meditaci nalezneš po přihlášení v členské sekci: https://prvni.astralniakademie.cz

⚡️Můj přihlašovací email nefunguje

Pokud email kopíruješ z jiné stránky, zkontroluj si, zda jsi jej nezkopíroval i s mezerou před. 

⚡️Zapomněl jsem heslo

Pod přihlašovací tabulkou nalezneš text "Zapomněli jste heslo?" nebo klikni sem a vyplň svůj přihlašovací email. Následně ti do emailu pošleme odkaz, kde se vygeneruje nové heslo. Pokud ti email nepřišel, prosím zkontroluj hromadnou poštu či spam. 

⚡️Jak se znovu přihlásit?

Pro opětovné přihlášení klikni zde: https://prvni.astralniakademie.cz 

⚡️Nedaří se mi zaplatit kurz, neustále mi to hlásí, že transakce byla zrušena nebo se stránka nenačte.

Přihlaš se znovu v jiném prohlížeči či na jiném zařízení( telefon, notebook, iPad…) Pokud se stále nedaří, pak zkontroluj, zda máš povolené platby online ve své bance. Vyčerpal jsi své možnosti? Pak nás kontaktuj emailem na cesta@vladcesily.cz a spolu si poradíme :)

⚡️Co následuje po zaplacení kurzu? 

Do pár minut ti přijde na email od nás dotazník (opět zkontroluj hromadnou poštu či spam), který nám vyplň co nejdříve. Na základě dotazníku tě přiřadíme k vhodnému Průvodci, který tě bude informovat smskou, že si spolu zavoláte a domluvíte se společně na prvním online hovoru. 

⚡️ Mohu kurz přerušit?

Kurz je možné přerušit kdykoliv, avšak se nejdříve poraď o všem se svým průvodcem! On ti se vším pomůže. Při přerušení je nutné zaslat email na cesta@vladcesily.cz ještě před tím, než se strhne následující platba. Po provedení transakce peníze za kurz již nevracíme. Viz OP.

⚡️ Jak je kurz veden? Formou videí, či lektorem?

Celý kurz obsahuje 13 stupňů a každý stupeň několik lekcí. Ke každé lekci dostaneš video a materiály, které s tebou vždy probere tvůj Průvodce a vše ti vysvětlí. Tohle si užiješ! :)

⚡️ Napadá tě jiná otázka?

Napiš nám na email club@vladcesily.cz a spolu si poradíme 😉