"Do večera se musíš vystěhovat." Aneb na každé myšlence záleží

"Do večera se musíš vystěhovat." Aneb na každé myšlence záleží

Dokud na sobě nezačneme pracovat a žijeme běžný automatický život, tak naše myšlenky se zhmotňují velmi pomalu a kde co nám je prominuto. Ale jakmile začneme astrálně cestovat, nabírat sílu, energii, sebevědomí... Tak na každé myšlence začne opravdu záležet. Krásný příběh je od studentky Astrální akademie, která si v myšlenkách stěžovala, že se jí nelíbí, kde bydlí... No a tak se musela do večera vystěhovat... Jak to celé bylo, si přečtěte níže a zamyslete se nad tím, co vám přes den chodí hlavou. 

"Před půl rokem jsem se rozhodla, že se chci z Brna přestěhovat do Prahy. Hledala jsem bydlení. Pro začátek mi stačilo něco menšího, třeba spolubydlení nebo ubytovna. Po chvíli hledání na internetu jsem našla malé bydlení v hotelu za celkem dobrou cenu. Přijela jsem tedy do Prahy a na hotelu jsem se ubytovala. Podepsala jsem zároveň smlouvu, že mi bydlení budou automaticky prodlužovat každý měsíc a vždy ke konci měsíce jim to přijdu zaplatit na recepci. Dva měsíce jsem si vesele na hotelu bydlela. Sice jsem si sem tam trochu postěžovala, že mám málo místa a chtěla bych něco většího, ale nechala jsem to být. Den před koncem měsíce jsem už ale opravdu začala nadávat, že chci něco většího i s kuchyňkou a vanou. Den poté jsem šla jako vždy na recepci zaplatit nájem na další měsíc. Paní mi oznámila, že manažer, který jediný může přebírat platby, je nemocný a vrátí se až za měsíc. Řekla jsem, že mám u sebe hotovost, nebo jí peníze mohu poslat ihned na účet přes internet.

Okamžitě se vystěhujte

Prý to ale nešlo za žádnou cenu, odmítli mi dát číslo na někoho jiného a řekli, že se mám do večera vystěhovat. V tu chvíli jsem v sobě měla opravdu velký stres. Kam půjdu? Navíc jsem neměla jen nějaké dva malé kufříky, ale čtyři velké kufry a pět velmi velkých tašek, neunesla bych to. Okamžitě jsem začala obvolávat všechny ubytovny v okolí, ale skoro nikdo mi to nebral, protože byla neděle, až na jednu, kde mi řekli, že ubytování je možné za týden a chtěli velmi vysokou cenu... Probouzela se ve mně panika.

Průvodce je stále se mnou

Volala jsem Akaratuře z Astrální Akademie a prosila ji o pomoc, řekla mi, že se momentálně v Praze nezdržuje a nemohu jít ani na noc k ní. Pomáhala mi ale hledat inzeráty na bydlení, kam by bylo možné se ihned přestěhovat. Mezi všemi byl i jeden, kde bylo telefonní číslo.

LEPŠÍ bydlení za STEJNOU cenu!

Zavolala jsem na ně a vzala mi to moc milá paní. Vysvětlila jsem jí svoji situaci a ona mi řekla, že by to šlo. Domluvila mi v pět hodin prohlídku pokoje s jejím manželem a pokud se mu budu líbit, tak se mohu ihned nastěhovat. Celou dobu mi bušilo srdíčko, tak moc jsem si přála, aby mi to všechno vyšlo, a ono vyšlo!!! Pán mi ukázal pokoj, podepsali jsme hned smlouvu, a dokonce mi i pomohl přestěhovat věci! Teď mám krásný velký pokoj s kuchyňkou, koupelnou a vanou za stejnou cenu! Mnohem lepší, než předtím! Čím dál jsem v Astrální akademii, tím více si uvědomuji, jak na KAŽDÉ myšlence záleží. Opravdu. Musím si dávat velký pozor, nad čím přemýšlím, protože má mysl před mýma očima vše uskutečňuje! Jsem tak vděčná a šťastná, že mohu být v Astrální akademii! Je to to nejlepší, co mě mohlo potkat.

Afrodite, studentka Astrální Akademie od roku 2021