Astrální cestování v praxi, vystupování vlastní duší z těla

Astrální cestování v praxi, vystupování vlastní duší z těla

Lidé mohou vystoupit ze svého těla, vykonat duševní cestu a pak se opět vrátit do svého fyzického těla. Prožitek je to zcela reálnější, než bychom čekali. Navíc dokáží popsat, co se dělo na vzdálených místech, o kterých jinak nemohli mít žádné informace. A právě toto jsou prvotní myšlenky, které vás dovedou až k astrálnímu cestování, které je pro nás zcela přirozené. Poznáváme život nezávisle na těle, což nás přirozeně probouzí do vyšších stavů vědomí.

Vystoupit krátkodobě svou duší z těla, čili provádět astrální cestování, lze uskutečnit mnoha způsoby. Ukážeme vám návod od nás, mnoha cestovatelů, kteří jsme jej uvedli do jednoduché dokonalosti. Žádné zbytečnost, ale astrální výstup.

Postup si můžete upravit podle svých potřeb, jak to budete cítit vy, neboť i já Sidris jsem od dětství intuitivně zažíval vystupování i při jízdě v dopravním prostředku. U každého z vás to bude proto jiné a bude potřebovat jinou hloubku praxe.

VLASTNÍ JÁ

V začátku je vhodné přijmout, že vlastní JÁ se skládá ze tří těl:

- fyzického (hmotného),
- astrálního (charismatické, neboli duše)
- a mentálního (vědomí, neboli duch).
 

Představme si celé Univerzum jako velký oceán vody, ve které se nacházíme my, jakožto kapička vody. Pomůže obrázek:

4 - neomezené Vědomí
3 - mentální tělo
2 - astrální tělo
1 - hmotné tělo

Stejně, jako se pekař učí péct chléb od začátku a až po několika letech se stává mistrem, tak je nejvhodnější, abychom astrální vystupování vzali od začátku i my.

JAKÝ JE PRVNÍ ASTRÁLNÍ VÝSTUP?

Mé první astrální cestování započalo v 18 letech a po 9 měsících každodenní přípravy jsem úspěšně poprvé vystoupil. Je to úžasný a silný zážitek! Než se to však událo, tak jsem musel prožít velké množství mezistavů, než jsem byl připraven ke krátkodobému odpoutání od těla.

V astrálním světě nepociťujete žádnou fyzickou potřebu či touhu. Prožíváte však klid a máte zcela volný pohyb nezávisle na vašem hmotném těle... Neexistuje tu gravitace, jen volně prolétáte prostorem, který není omezený zdmi.

Při navrácené do těla prožíváte až šok, protože najednou je vše tolik omezené gravitací, barvami, tvary, zvuky, ... Ale... prožili jste něco, co je mnohem reálnější, než co jste doposud kdy vůbec zažili...

Inspirujte se článkem: První astrální vystoupení otevírá nový svět

JAK NA ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ PRAKTICKY?

1) Ovládnutí své mysli

Nejjednodušší a nejúčinnější návod naleznete v článku: Tři stupně k mystickému rozvoji vlastní mysli, část I.

2) Uklidnění těla

a) Ulehněte pohodlně na postel, ruce podél těla, nohy natažené, zavřené oči, uklidněte svou mysl. Připravte se, že můžete prožívat více jak sto nových stavů, které velmi vítáte a jsou pro vás zajímavé.Začněte si pomocí mysli uvolňovat celé tělo. Nyní dejte vnitřním hlasem vědět Univerzu, že chcete vystupovat astrálně a žádáte o ochranu a správné vedení. Prozatím chcete nahlédnout polehoučku...

b) Nikam nepospíchejte, záleží zde doopravdy jen na vašich schopnostech a nevyplatí se nikam pospíchat. Začněte se uvolňovat od malíčku chodidel, postupně po kolena, stehna, až po kyčle. Uvolňování by mělo trvat okolo deseti minut a měli byste celou dobu přirozeně dýchat, nejlépe nosem.
Nyní uvolněte prsty pravé ruky, zápěstí, rameno. Levou ruku taktéž od prstů až po rameno.

c) Máme uvolněné nohy, ruce, nyní se zaměřme na bříško. Jakmile dojde k uvolnění bříška, je velmi pravděpodobné, že ucítíte silné brnění v břiše, možná i nemožnost hýbat nohama. Zvykněte si na tento stav, je to v pořádku. Pěkně pomaličku polehoučku uvolňujte celé tělo dále až po hrudník, po ramena, krk, obličej, celou hlavu. Uvolněte i prostor nad hlavou. Užívejte si tento stav. Uvolňování bude trvat pocitově dalších deset minut.

d) Mějte pevně pouze jednu jedinou myšlenku, "astrálně cestuji", tedy že chcete krátkodobě vystoupit astrálním tělem z hmotného těla, poznat astrální sféry a po chvíli se vrátit do hmotného těla.

e) Nyní jste své hmotné tělo uvedli do stavu úplné uvolněnosti a právě v této chvíli se začínáte lehce oddělovat svým astrálním tělem od fyzického těla. Můžete cítit, jako když se od vašich fyzických nohou začínáte oddělovat, jako kdybyste se trošinku vznášeli. Je to velmi reálný pocit a záleží na vaší praxi. Je to velmi reálný pocit, mnohem reálnější, než vůbec nyní znáte...

f) Čím častěji budete procvičovat, tím lepší budete astrální cestovatel. Vnímejte vaše vznášející astrální tělo asi 1 -4 cm u vašeho fyzického těla.
Uvolňování stále opakujte od bříška, přes hrudník až k hlavě. V této chvíli je často cítit silné brnění v břiše, až nepříjemné motání hlavy jako na kolotoči a závratě. Je to opravdu silné a cítíte, že toto je velký prožitek. Nyní je to jen na vás... udělejte svůj první krok...

g) Pro navrácení do hmotného těla opět vnímejte svou hlavu, ramena, ruce, hrudník, bříško, levou nohu, pravou nohu. Postupujte velmi pomalu. Až to bude vhodné, můžete se napít vody, která vám pomůže více se usadit do těla.

3) Je to zcela přirozené

Již víte, jak máte ovládnout a uvolnit mysl, proto přirozený strach z něčeho nového překonáte a pokračujete dále. Můžete i plně přijmout, že je o vás postaráno a jste v bezpečí díky vašemu klidu.

4) Metoda výstupu

a) Nadnášení

Jakmile zjistíte, že jste v bezpečí, astrální tělo se oddálí a vy se vznášíte asi 20 cm nad svým fyzickým tělem. Je to velmi zajímavý pocit... Nadneste se výše.... ještě výše... Najednou se vznášíte a koukáte na to tělo pod Vámi ve smyslu: „Co to je, to je moje tělo na posteli…“ Je to velmi reálné, až nepopsatelně reálné, protože vy se reálně vznášíte svým astrálním tělem, či duší, v místnosti a je to úžasné a silné.

b) Sedněte si (Sidrisova oblíbená metoda)
Sedněte si pomocí svého astrálního těla velmi podobným pocitem, jako když si sedáte hmotným tělem. Vnímejte ho stejně jako tělo fyzické, avšak když chcete pohnout rukou, tak fyzickým tělem nehýbete - ono to v tomto stavu uvolnění ani nejde. Hýbejte tělem astrálním - doslova cítíte svou ruku jak se hýbe, a přitom fyzické tělo leží na posteli. Takto i s druhou rukou, nohama, hrudníkem, hlavou. Budete cítit sami sebe a budete překvapeni, že jste něco jiného, než co leží na posteli... Dále to již půjde samo....
 

Tip: Může se Vám stát, že namísto toho, abyste se procházeli po svém bytě, tak se ocitnete v prostoru jiném. V astrálním světě osobním, či jiném. Připravte se:  Jaké je to v různých astrálních světech?

KDY NEJLÉPE ASTRÁLNĚ CESTOVAT?

Pro Sidrise byl výstup vždy nejsnazší mezi třetí a pátou hodinou raní, kdy je fyzické tělo unavené, ale ostatní těla i mysl přitom fungují normálně. Jde vám o takový stav, kdy fyzické tělo je tak unavené, že se motá a nutně potřebuje spát a do mysli vstupují až euforické myšlenky.

Vypozorovali jsme největší úspěch, když v té chvíli učiníte něco proti usnutí. Nechce to být mentálně unavený, proto je vhodné se podpořit opláchnutím studenou vodou, napít se zeleného čaj jenž podporuje mysl. Káva je však naopak zcela nevhodná, neboť nabuzuje hmotné tělo.

Před spaním jsem si dala neřízenou meditaci na uvolnění, nepřicházeli žádné myšlenky po chvíli a byla jsem v totálním tranzu, a najednou se to stalo, astrálně jsem vystoupila! Bylo to tak rychlé , že jsem ještě asi deset minut ležela a přemýšlela zda se to opravdu stalo či ne :) Najednou mi začalo tak vybrovat tělo, během pár vteřin jsem byla lehoučká jak pírko a ve vteřině jsem viděla strop tak zblízka, že jsem viděla i díru špatně zadělanou ve zdi :-D Až jsem se asi trochu lekla a v tu chvíli mi cukla ruka a byla jsem zpět. Měla jsem asi dalších půl hodiny husí kůži po celém těle, byla mi zima, vytlemená jsem byla a neskutečně unešena, jak neskutečně mě to dobilo energií po dvou náročných dnech, že to snad ani není možné - bylo to úžasné, skvělé, parádní, famózní, lehké, jemné , spontánní, nečekané, nechtěné a plně prožité, a nevím co ještě, zážitek na celý život-Těším se na další.
Míša, kráčící v Astralniakademie.cz

 

JSTE V BEZPEČÍ

- astrální cestování je stejně bezpečné, srovnatelný běžnému prožitku jako spaní. Přesto je to zcela něco jiného a velice silného...
- Vždy nejprve ovládněte svou mysl.
- Je příjemné být v pohodlí domova. Mít tak okolo sebe jen svou ochrannou Sílu, která slouží pro uchování čisté mysli.
- Obavy řešíme společně

Příběh astrální cestovatelky Moniky

NÁVRAT DO TĚLA

Když chceme zpět z astrálního těla do fyzického, stačí mít pouze samotnou myšlenku na výstup. V případě potřeby vytvořte tuto Sílu a pak již vstup do hmotného těla bude okamžitý. Pomáhá mít u sebe i studenou vodu, které se stačí ať astrální, či hmotnou rukou dotknout.

ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ SI POTVRZUJTE

pro získání reálné zkušenosti. Vy budete mít potvrzení a budete vědět, že to není jen fantazie. Toto je důležité pro Prozření nad Hmotu. Inspirujme se Martinem, astrálním cestovatel:

"Důkaz jsem si dal. Když jsem se vracel, koukl jsem v koupelně na skříňku se zrcadlem z vrchu a přesně vprostřed vedl elektrický kabel k osvětlení. No a když jsem si vzal židli a koukl tam, tak tam byl. Je to úžasné, protože jsem v novém bytě a nikdy jsem se tam ještě nekoukal"
Astrální cestovatel Martin z článku o prvním vystoupení

OPĚTOVNÉ ASTRÁLNÍ VYSTOUPENÍ

Jakmile se vám povede vystoupit, tak vám bude přicházet ještě několik dnů spousty informací a mnoho myšlenek z jiných světů - dojmy, intuice... Začnete duchovně více vnímat, budete otevřenější (i zranitelnější), musíte se naučit svou novou vlastnost-schopnost-zážitek používat.

Příběh: "Samovolně opouštím tělo"

POHODOVÉ ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ

Hlavní je vše brát s optimismem a doopravdy vesele, berte to formou hry, dětské hry, a cestování půjde. Na nic netlačte, mějte ze sebe a svého snažení radost. Vždyť minimálně na sobě hodně duchovně pracujete, protože tohle za to stojí.

KOMUNIKACE S BYTOSTNÝMI A MNOHEM DÁLE

Pokud byste došli tak daleko, že byste viděli bytosti, tak vás bytosti  nezajímají - teď NE! Vy chcete zažít výstup astrálním tělem - komunikace s bytostmi je další krok, až když vystoupíte alespoň desetkrát. Je to bezpečné, ale do začátku se musíte naučit základy. Nikam nespěchejme, času dosti a vyplatí se to.

- Řešíme také přímo spolu v Astralniakademie.cz
- a na online kurzu astrální cestování.

ZA JAK DLOUHO VYSTOUPÍM KRÁTKODOBĚ Z TĚLA?

Byl jsem hodně neznalý a zkoušel tento postup s důvěrou a dětskou hravostí každý večer před spaním po 9 měsíců. Chcete vystoupit? Pak si vážně z nacvičování astrálního vystupování udělejte zvyk. Až po devíti měsících se mi to povedlo.

Až devátý měsíc jsem prvně v životě požádal vnitřním a vážným, důvěrným a upřímným hlasem - vycítil jsem konečně naplno žádost k Bohu (můžete nahradit za Univerzum/Přírodu/atd...) o astrální cestování. Až poté se mi to povedlo. Proto Vám i píši takto dlouhý postup, vše s detaily a pravdivě.

Vynaložená poctivá snaha za to stojí.

S NÁMI ASTRÁLNĚ CESTUJETE. TEČKA.

Začátky astrálního cestování mohou být u každého velmi rozdílné. Zatímco někdo stojí okamžitě u své postele a může se vydat na průzkum nehmotného světa, jiní se posouvají krůček po krůčku a prožívají pocity malého dítěte, které se teprve učí v astrálním světě vidět a chodit. Přečtěte si tři krátké příběhy astrálních cestovatelů, které mohou být i vaše. Jsme astrální cestovatelé a jsme zde pro vás, protože nám to dává smysl.

POMÁHÁME SI NAVZÁJEM

Pomáháme vám intenzivně v Astrální akademii i na 11 měsíčním online kurzu Astrální cestování.

"Najednou vidím v pohybu úplně vše. Jako by žádná hmota neexistovala – ty reálné věci, které každý den používám a jsem přesvědčena, že tu jsou, – najednou neexistují. V tomto stavu bych byla schopná uvěřit, že všechno kolem mě je jen výplodem mé fantazie a že pouze tahle stále proudící energie neurčitých tvarů je skutečná a nic jiného není."
Lucie Vládce Síly (student Astrální akademie), která již vnímá svět ve spojení astrální i hmotné sféry.
Doporučujeme celý příběh, který je fantastický! Reálně jsem prohlédla do astrálního světa a nyní žiji jinak.

ZVLÁDNETE TO TAKÉ

portál Láskyplný svět.cz se věnuje astrálnímu cestování a hlubokým stavům již od roku 2000. Máme mnoho možností, které můžete s námi získat. Jak se můžete připravit na astrální cestování?

a) Astrální akademie

Budete s námi každý týden v osobním spojení. Budete cítit onen změněný prostor, zažijete to. Poznání Vládce Síly dává veškeré pochopení prakticky, kombinace veškerého poznání. Vy to však již nyní znáte – stav, ve kterém víte , že můžete tvořit doslova cokoliv. Tato cesta od nás žádá velmi pevné uchopení toho stavu.

Přidejte se k nám do Astrální akademie. Vy buďte! Tvořte! Doslova vládněte svému životu! Je to váš život, jen váš a vašich nejbližších. Naleznete cestu veškerého Poznání, tedy cesty probuzení astrálního světa pro Tvorbu v prostoru a ovládnutí doslova Moře Síly.

b) Online kurz Astrální cestování

- S námi astrálně cestujete již od roku 2000. 
- Strávíme spolu plných 11 měsíců, kdy vám každý 3. den přijde do mailové schránky nové video.
- Celkem je pro vás připraveno více než 100 videí!
- Projdeme praxi úplně od začátků a připravíme vás tak na život astrálního cestovatele.
- Krom praktických návodů získáte také veškeré informace týkající se astrálního světa, a vyvrátíme si tak i mnoho mýtů, které se šíří na internetu.
- Máme za sebou mnoho let praxe a veškeré naše poznatky vám nyní dáváme k dispozici.
- Přidejte se i vy ke stovkám astrálních cestovatelů, kteří se přesvědčili, že astrální cestování je přirozená schopnost každého člověka, a využívají našich návodů.

„Vystoupil jsem z Matrixu a vím, že není cesty zpět. Ale kdo by o to vlastně stál, že? …”
Petr

c) Přednáška Astrální cestování

naučte se astrálně cestovat přímo s námi. Nechte se inspirovat úspěšnou astrální cestovatelkou Šárkou:

"Vystoupila jsem astrálně ze svého těla! Podívala jsem se oknem ven a napadlo mě, že vlastně můžu procházet stěnou, a tak jsem udělala dva kroky skrz a ona se rozestoupila, jako by ji do prostoru jen někdo promítal. Stála jsem na nějakém okraji vně stěny, nakláněla se dolů z druhého patra a cítila svěží noční venkovní vánek a měla jsem z toho radost...

Opravdu zajímavé bylo, že jsem se v průběhu zážitku každou chvíli vracela zevnitř do těla a jen nenápadně kontrolovala, jak je na tom, a při tom se můj zážitek vůbec nepřerušoval. Chodila jsem do těla záměrně i proto, že jsem se bála, abych po probuzení vše nezapomněla, a tak jsem se vždy maličko vzbudila, abych si každý kousek děje uložila vědomě do paměti.

Astrální cestování je úžasné a na Workshop astrálního cestování jste mi ukázali, jak na to!

Moje tělo opravdu spalo a po probuzení jsem byla svěží a dosyta vyspalá a říkala jsem si, že tímto se skutečně prodlužuje život, že se dá vědomě žít i v době spánku – a to byl úžasný pocit!

Dá se opravdu vědomě dostat z těla, aniž by člověku hrozila smrt, a tento stav se dá vědomě ovládat a vycvičit se v něm. Vlastně jsem se ocitla na prahu úplně nového dalšího světa a moc ráda bych ho aspoň trochu (nebo i více) prozkoumala! :-)“

Celé vyprávění od astrální cestovatelky Šárky na: Jak jsem astrálně cestovala po Workshopu Astrální Cestování
Jak by probíhalo mimotělní cestování u vás? Můžete se připravit na astrální i mentální cestování skrze naše osobní zkušenosti. Nejen teoreticky, ale především prakticky. S námi to zvládnete! Můžete zažít přípravu na prozření zcela bezpečně, příjemně a pohodově :)

d)  Hlubinné audiomeditace

přímo od astrálních cestovatelů s názvem "Nacítění astrálního těla". Seznámíme se s prvotním reálným procítěním astrálního těla. Již to nebude pouze teorie, ale jdeme do praxe. Nebudeme astrálně cestovat, “pouze” se naučíme cítit naše astrální tělo – tedy první krok k úspěšnému astrálnímu cestování.

- Vyzkoušejte jednu z nejkrásnějších audiomeditací na Poznání vlastní mysli
- A předevší meditaci na Nacítění astrálního těla

"Večer si jdu lehnout s audiomeditací od Sidrise “Niterná síla”. Jdu do křištálu, silová jeskyně a … vycházím kousíček astrálním tělem. Přestávám vnímat audionahrávku a jsem 30 cm nad tělem! Jsem větší, než tělo podemnou. Byl to fofr, asi jen 5 vteřin, ale bytolo to úžasné! Vnímám neutrálno, jdu dál - až bych se tam ráda vrátila.Pochopila jsem tam, že je až směšné “pracovat než vypadnu z tempa”, či “rozčilovat se”. Jen jsem vše pustila, jen byla…"
Lucie, Vládce Síly (student Astrální akademie)

e) Vědomé snění

nazývané také někdy lucidní snění, aneb připravte se ve snu právě podobnými prožitky na astrální výstup. U nás vám pomohou Průvodci Snivců v Astrální akademii i v sérii článků o lucidním vědomém snění i s návody..

f) Poznání minulých životů skrze regresní terapii

Nebo vás zajímá možnost poznat svůj život zcela do hloubky? Do hloubky mnoha životů? Jak by probíhalo poznání minulých životů u vás? Poznejte více o regresní terapii pro návrat do minulých životů a příběhy, které můžete zažít zcela bezpečně v nově rekonstruovaných prostorách. Zde nám naprosto prakticky dává mentální cestování schopnost ponořit se zcela libovolně do času... Soukromě se tak setkáte s naším terapeutem, který je astrální cestovatel a provede vás začátky. Od minulých životů při prvním setkání, až po mimotělní cestování při následných schůzkách.

g) Cestování mentální

slouží jaký dobrý nácvik, je rozhodně méně náročné, bezpečnější a v podstatě velice podobné. Jen při něm neprožíváme toliko emocí a nejsme schopni přijmout detaily z běžného světa. Astrální tělo zůstává v hmotném těle a cestujeme svým vědomím. Dočtete se o tom v Cestování svým duchem

h) Inspirujte se z příběhů mimotělních cestovatelů

Zaujala vás možnost poznat mimotělní cestování? Poznejte více o astrálním a mentálním cestování a nechte se inspirovat mnoha příběhy na námi vytvořeném portálu www.AstralniCestovani.cz

"Vyletěl jsem nad střechu domu a koukám na velmi vzdálené baráčky, jako když koukáte do google maps."
Martin z příběhu o astrálním vyletění nad střechu domu.

 

"Už jsem cítila jako by se mi z obličeje slupovala maska, šlo to od nosu. No a byla jsem venku. Pak jsem ten den ještě několikrát vylezla a zkoušela jsem se podívat kde kdo co dělá. Jenže já věděla, kde kdo je a že pracuje, takže to pro mě nebyl dostatečný důkaz, tohle si vymyslím sama. Napadlo mě se podívat na hodiny a hned se vrátit a opravdu ty hodiny ukazovaly čas přesně na minutu :) Pak si taky pamatuju, že se stačilo jen otočit a byla jsem jinde. A pak že jsem si pokládala různé otázky a najednou jsem věděla všechno, věděla jsem, že ty odpovědi jsou správné, zvláštní pocit :) "
Petra, astrální cestovatelka

 

"Po dvou letech jsme vycestoval! V astrale mi to pripadalo normalne ziadne vzrusenie ako keby som tam bol stale ziadne emocie. Potom ma napadlo, že sa pozriem na moje telo bolo tam v posteli ,ale hneď po sekunde začala z neho vychádzať slabo modra aura behom sekundy presvietila moje mäso a kožu orgány až som videl iba svoju kostru ako s nej vyžaruje neskutočne silná modra sila. Astrálne cestujem asi mesiac, díky tomu, že nemam šancu zaspať kým neskončím meditáciu."
Martin

 

“Vystupuji astrálně! Každý den dva roky jsem poctivě naciťovala své astrální tělo a dnes si již běžně sedám! Zatim mi toto staci sem spokojena muj problem je v tom , ze potrebuji absolutni klid, coz v dome je nekdy tezke najit. Vnimam urcity druh vybrace na kterou se da nacitit a ta ti dost pomuze sem ve fazi zkoumani takze to zatim nemohu poradne popsat. Chci Ti podekovat ze mi takto pomahas , je to krasna cesta na kterou jsem se dala”
Žaneta


 Více vašich přímých zkušenostní naleznete přímo v Online kurz Astrální cestování, nebo přímo Astrální akademie.

 

Audio meditace, které reálné pomáhají:

Nacítění astrálního těla

Seznámíme se s prvotním reálným procítěním astrálního těla. Již to nebude pouze teorie, ale jdeme do praxe. Nebudeme astrálně cestovat, “pouze” se naučíme cítit naše astrální tělo – tedy první krok k úspěšnému astrálnímu cestování.

Pozorování vlastní mysli

Nemusíme přijmout za své všechny myšlenky, které nám vstoupí do hlavy. Odosobníme se od myšlenek a naučíme se být jejich nezávislý pozorovatel. Žádná myšlenka nás nesmí ovládnout. V praxi pak dokážete odsunout nechtěné myšlenky, ať už ty negativní, nebo i pozitivní, na něž v danou chvíli nemáte v životě místo (když se chceme soustředit pouze na jednu konkrétní činnost).

Ovládnutí jedné myšlenky

Díky dovednosti jasné koncentrace dokážeme žít všichni kvalitnější život a intenzivněji jej prožívat. Zaměříme se pouze na jednu námi zvolenou myšlenku a vše ostatní pro nás přestává být důležité. Jdeme si za svým cílem, šetříme čas, jsme efektivnější.

Ovládnutí jedné myšlenky (audio meditace 14 minut)

Ovládnutí jedné myšlenky (audio meditace 14 minut)

Nacítění astrálního těla (audio meditace 22 minut)

Nacítění astrálního těla (audio meditace 22 minut)