Úspěchy a zkušenosti Vládců Síly

Úspěchy a zkušenosti Vládců Síly

“Vládce síly je výborně sestavený systém, který lidské bytosti nenásilně, ale velmi pevně pomůže v sobě najít, mít a žít lepší život. Já sám jsem tomu příkladem. Během necelých dvou měsíců jsem se změnil ze stavů, ve kterých jsem přemýšlel, jestli a jakým způsobem ukončit své bytí v tomto úchvatném a dokonalém místě, na Planetě Zemi, na Gaye, na stavy štěstí, vyrovnanosti, klidu, pohody, spokojenosti a lásky k sobě samému.”
Vojtěch

 

“Navíc jsem zjistila, že synchronicita funguje tak rychle jako nikdy předtím (dříve jsem do toho vkládala mnoho energie a výsledky trvaly dlouho), to co potřebuji a chci, mi do života přichází během 14dnů a menší události během pár hodin (dříve to byly měsíce). Netuším, jestli pro takové urychlení stačilo jen to, že se mi na kurzu astrálního cestování podařilo vystoupit do mé vlastní sféry (od té doby se dokážu uvolnit max těsně nad své tělo), ale věci jsou nyní tak v pohybu, že věřím, že se něco muselo stát (ve mě?) aby to tak bylo.”
Jana

 

“Děkuji za obrovskou podporu a tuhle možnost nastoupit na cestu vládce síly a velmi ráda bych pokračovala do dalšího stupně. Jak už někdo psal na vašich stránkách, je to zatím jen naprostý začátek, ale prostě ta změna je obrovská. Když porovnám, s jakými problémy jsem k vám přišla s tím, jak se cítím nyní, je to obrovský kus cesty a jsem za ní vážně moc ráda.“
Žaneta

 

Cesta Vládce Síly je vášnivá, pojď se dozvědět více.

 

“Chválím si, jaké zažívám výborné pocity, když se mi v hlavě vrací, co jsem komu řekla (neřekla), co jsem měla (neměla), když začnu hodnotit apod. Není mi to příjemné a pak si vzpomenu, že nic nemusím, že úplně stačí, když „jen jsem“ a vypnu ty myšlenky (hodnotící, řešící nějaké problémy apod.) Cítím klid, cítím, že je vše v pořádku ..krásné..”
Daniela

 

“Díky Vládci Síly mi chodí pracovní nabídky”
Míša

 

“Po několika meditacích sluchu zjišťuji, že při vědomém žití, dokonce i při nevědomém slyším (vnímám) dříve přehlížené zvuky. Různé klapání, ruch na pozadí. Je to super! ”
Petr

 

“Vědomost se zlepšuje úžasným tempem. Zrovna dneska jsem si uvědomil, jak jsem tento měsíc vlastně prožil. Tento měsíc jsem si užil více, jak poslední rok. Je to naplňující pocit užívat si každou vteřinu života, prožívat ji a vědomě se rozhodovat co dělám.”
Vládce Síly

 

“Skrze první stupeň VS ve mně roste pocit, že všechno co je kolem nás je jenom hra a záleží na nás, jak k ní budeme přistupovat. Stává se mi to zřejmějším a jasnějším den co den.”
Jára

 

“Co se týče mé motivace, je to především chuť změnit svůj život k lepšímu a začít skutečně žít, což jsem už nějakou dobu nedělala. Chci mít svůj život ve svých rukou a převzít za něj plnou zodpovědnost a především se chci bavit a naučit se nové věci  Už po regresní terapii na sobě cítím spoustu změn k lepšímu a to jsem vlastně ještě vůbec nezačala  Krásný den,”
Jana

 

“Na začátku to chce mít dostatečnou motivaci něco změnit, někam se posunout. Pro mě bylo dostatečnou motivací to, že jsem si začal uvědomovat sám sebe, čím bych chtěl být, co bych chtěl dělat, jak bych chtěl koukat na svět a to, že to tak nedělám. S každým týdnem Vládce Síly jsem cítil, jak se měním od základů. Osobně jsem chtěl spíše rovnou jít ke hvězdám a vystupovat z těla po 3 dnech, ale tato cesta mi ukazuje, že se dům musí stavět od cihlu po cihle a proto jsem rád, že můžu měnit sebe podle své vůle a nenechat se vláčet zarytými zvyky a neduhy. Pochopil jsem, že si můžu tvořit vlastní svět.”
Jaroslav

 

“Vůbec se mi nechtělo nic cvičit, ale vůle mě neskutečným způsobem dokopala – vypadá to, že začíná být opravdu silná, protože se mi nechtělo opravdu, ale opravdu hodně. Ovlivňování vody, jídla – vůle je neskutečně pevná už vždy vědomím si řeknu, kolik třeba chci ještě sníst a opravdu to potom zvládnu, nejsem ovládán – ovládám. – mám pocit, že díky tomu mi půjde mnohem lépe ovládat vůle vůči obžerství (byť už teď téměř nemám tuto negativní vlastnost – za což moc děkuju, protože to je osvobozující)”
Vládce Síly

 

“Měla jsem zajímavou zkušenost při večerní meditaci před astrálním cestováním. Snažila jsem se soustředit pouze na svůj dech a uvědomovat si kdo jsem, kde jsem…cítila jsem jak se naplňuji energií, tvořím si okolo sebe ochranný obal…a najednou jsem nebyla jen tělo s ochranným obalem, ale vše včetně ochranného obalu jsem byla já, jedno velké vědomí, které obklopuje tělo, které mám na starost a díky kterému se na tomto světě projevuji, mohu tvořit a žít. Připadalo mi, že v podstatě stojím nad svým tělem, které (když to zjednoduším) ovládám jako loutku. Byla jsem takový nádherný pestrobarevný celek :)”
Jana

 

“Já vím, že jsem úplně na začátku, že jsme v podstatě ještě nikam nedošli, ale cítím už na sobě velké změny. Manželovi se příjemně měnit před očima, vidím aury, jinak a lépe vidím přírodu, mech, vlnky…”
Jiřina

“Už nemám takové výkyvy nálady a ve své dobré náladě si spokojeně “plavu” (neumím to lépe popsat). Je to, jako kdyby mě obklopovala a byla všude kolem mě. Znovu zažívám radost, kdy mám pocit, že chodím pár centimetrů nad zemí a chce se mi začít poskakovat a mávat rukama. Taková ta dětská radost.”
Vládce Síly

“Děkuji za další lekci. Minulá lekce byla přínosná, stejně tak jako ta první. Od doby, kdy jsem začal, tak v sobě cítím velice radikální změny a cítím se být šťastný. Vím, že to doopravdy funguje… Nejlepší investice života!!!!    “
Vojta

“Když jsem si přečetla celkově deník nálad, teprve jsem si uvědomila, co jsem prožívala poslední hodně dlouhou dobu – člověk opravdu dokud si to nezapíše a nemá tak možnost přečíst černé na bílém celý časový úsek takhle na jedné stránce, často mu asi nedojde, jak na tom opravdu je. Tedy už po týdnu je mi jasné, že v tomto bodě je moje slabina a mé nálady příliš podléhají tlaku okolí… což je ale jeden z důvodů, proč jsem se s Vámi na cestu vydala  “
Tereza

“Je úchvatné, co se se mnou děje a ještě víc zajímavější je jak na to reaguje moje okolí. Cítím a vím, že mi zdravě vzrostlo sebevědomí, sebeúcta, sebejistota a že jsem takový celkově pevnější ve svém chování a jednání. Je to něco úžasného… Zůstávám doslova zírat… S lidmi, kteří mi jsou blízcí dokážu navázat silnější rozhovor, vím, že jsem vědomím v tom okamžiku a věnuji se plně a VĚDOMĚ tomu rozhovoru… Je to úžasný a prostě skvělý!!!! Skutečně jsem nadšen!  Holky, které neznám mě oslovují a laškují se mnou… To nikdy předtím nebylo!!! JSEM OPRAVDU VELMI ŠŤASTNÝ, ŽE JSEM SE ROZHODL PRO TUTO CESTU!!!! Moc děkuji Tobě Jindro a moc děkuji i Terce, že mě provádíte. :-)”
Vojta


“… Začaly se mi zdát sny jak sama sebe přesvědčuji, že jsem vládce síly – krásné, jak jsem ten název začala doopravdy používat   a postupně se koncentrovala jen na myšlenky, které mi přinášely radost z toho jaké to bude, až toho všeho dosáhnu. Během týdne se nějak stalo, že se tak opravdu stalo…”

Jana

“Po první meditaci jsem byl rozhozen celý den. Tím jak jsem si uvědomil, co ze mě zůstane bez nastaveních, emocí. Čistá esence. Zároveň jsem během tohoto týdne začal vnímat jinak smysl života. Jak jsem tak byl během této meditace a měl sílu na to změnit všechno, tak jsem pocítil, že je důležité a zajímavé být na tomto světě a hrát si s ním. Že to má své krásy.

Někde jsem četl článek od vás k Vládci síly kde stálo, že v budoucích lekcích se člověk bude moci rozhodnout, jestli půjde dál nebo bude setrvávat na tomto světě. Na začátku tohoto týdne jsem měl jasnou odpověď, že bych šel dál, ale s tím jak jsem okusil lehce bytí pouze jako vědomí, tak cítím, že i tento svět má nějaký význam, byť je pomíjivý a že jsem rád, že takovou věc nemusím rozhodovat teď, protože bych se pral asi sám se sebou – budu rád, když víc poznám jemnohmotné sféry a více začnu vstřebávat tento svět vědomýma očima. Jinak jsem díky této meditaci objevil, že dokážu opravdu cokoliv a natolik mě to nabilo, že budu zkoušet vysokou školu simuntáně s prací. Děkuji ..”
Jára

“Děkuju, těším se na cvičení čím dál víc   Máte to udělaný fakt suprově.  “

Vládce Síly 1.stupně

“Vládce síly skutečně mění. Jedno z mnoha, co mi tato cesta dává je i láska a štěstí jako takové. Prostě miluju… Vnímám a pochopil jsem, že k tomuto stavu není třeba nikoho dalšího. To je SUPER!  S nikým nejsem, žádnou ženu ve svém životě nemám a myslel, jsem si, že toto mi může ukázat právě nějaký vztah. Jsem přešťastný, že to byla jen iluze. Je krásné a úžasné toto vnímat i “jen tak…”  Moc Sidrisovi a Terce DĚKUJU!!!!!!!!  “

Vojta

“Nevěřila jsem si, už si věřím.”
Eva, Vládce Síly 1.stupně

“Jeden den jsem si vybral na ovládnutí jedné myšlenky pozorování šišky, zrovna mi často naskakovaly jiné myšlenky, ale vracel jsem se zpět, pak jsem si uvědomil, že se mi vlastně „nechce“ myslet zrovna stále na jednu věc, že mě to vlastně „nebaví“. Ale hned jsem si pak řekl, že tím pádem jsem OTROKEM svých myšlenek (které mi neustále naskakují samy od sebe různými směry) a silně jsem se začal opět soustředit na tu šišku, abych JÁ rozhodoval, na co budu myslet.”
Petr 1-3

“Velmi mi pomáhá vědomé setkávání s lidmi. Za poslední týden mě zastavilo na ulici tolik lidí, kteří se ptali na cestu nebo chtěli s něčím pomoci, jako jindy za půl roku.  Musela jsem se v duchu smát, jak to funguje. Stačí se lidem dívat do očí a být pozitivně naladěná a okamžitě si je “přitáhnu”.  Taky už mi nedělá takový problém lidi oslovovat a jsem mnohem více uvolněná a užívám si to.

Zažila jsem taky jedno hluboké zadívání se do očí a to mě na několik hodin tak úžasně naladilo, že to ani nejde popsat. Byl to ten pohled, který trvá o vteřinu déle než ten běžný a měla jsem pocit, že se svět na tu vteřinu zastavil a všechno okolo přestalo existovat. Bylo to strašně krásné. Asi nějaká spřízněná duše… :-)”
Vládce Síly

“Jste neuvěřitelný! Ještě jednou děkuji za probuzení.”
Veronika

“Vodu už ovlivňuji denně, včera jsem si například s pomocí vody přivedla obrovský nával energie, protože jsem poslední dobou stále unavená, řekla jsem si, že po vypití této vody, budu mít najednou spoustu energie, a tak se také stalo, je to úžasné.“
Martina, Vládce Síly

“Již teď Vám neskutečně děkuji, že děláte vedení pro lidi, kteří ho potřebují a zároveň i podporu. Těším se až se potkám s někým z vás osobně  “

Jaroslav

“Minule jsem psala, že věřím, že na sobě pocítím výsledky ovlivňování vody na podporu vůle. A ať už to způsobila ovlivněná voda nebo jiná cvičení, tak mám velkou radost z toho, že jsem si už tři týdny nezapálila cigaretu. Nebyla jsem žádný velký kuřák, ale i tak jsem ráda, že odolávám i v situacích, kdy jsem si ráda jednu zapálila.”

Janča 1-4

“Chtěl bych se podělit o zvláštní zkušenost ke konci mého tréninku s počítáním korálků + myšlenek. Během 11 minutového intervalu se mi opravdu stalo, že mě přestávaly myšlenky přicházet, byly to opravdu pouze několikavteřinové “okna”, ale v těchto oknech jsem začal pociťovat nádherný klid.”
Petr

“Cesta Vládce Síly je pro mě úžasný zážitek, už dlouho jsem se sama sobě takhle nevěnovala, možná nikdy. Po celý týden, úplně veškerý bdělý čas jsem pozorovala své nálady, pozorovala jsem sebe a moc jsem si to užívala. Úžasné.Kromě toho, že jsem si lépe uvědomila, které situace na mě jak působí, jsem si také začala mnohem častěji a procítěněji uvědomovat své tělo. A ještě jeden úžasný a neuvěřitelný efekt to celé mělo. Dříve mi čas strávený v práci připadal nekonečně dlouhý, nebavilo mě to tam a od začátku do konce směny jsem jen sledovala hodiny, minutu po minutě a nudou jsem se mohla ukousat. Po celý tento týden, mě to v práci bavilo jako nikdy, všechny činnosti jsem dělala s radostí, čas utíkal sám a ani jsem nepomyslela na to, kdy už bude konec, že se nudím, nebo že mě to nebaví a že se čas vleče :-)”
Vládkyně Síly prvního stupně

“Taky mě těší, že už si opravdu dokážu sama zlepšit náladu a uvědomit si, že to, jak se cítím je jen na mě a hlavně, že to umím změnit.”
Jana

“Je úžasné, co se mnou tato cesta Vládce síly za asi pouhé dva měsíce dokázala udělat….  Jsem zcela nadšen!!!!  Moc se těším na další poznání. :-)”
Aiki

“Určitě pokračuji! Zatím děkuji za zvláštní a pro mě magický rok , který jsem s vámi zažila a doufám, že ten příští bude stejně vzrušující a přinese mi tolik nového, co ten minulý. Je dobře, že tu s Jindřichem Sidrisem jste a děláte tolik užitečného pro lidi a dáváte naději, že jednou opravdu bude tento svět láskyplný.”
Vládkyně Síly Nataša

“Dnes jsem si ověřil účinky autosegesce našel jsem návod na vašich stránkách. Tak sem si řekl ze zkusím něco malého. Dnes mě ráno z ničeho nic bolelo rameno, nemám s nim žádné zdravotní problémy jen me začalo bolet. Tak jsem si v hlavě stále opakoval že mám zdravé rameno. Po chvíli sem na to v práci úplně zapomněl a když jsem si znovu vzpomněl, rameno už nebolelo.

Je to opravdu zajímavé, hlavně ted s přítelkyni čteme Vaše články a vše se zdá neskutečné, ale oba tomu věříme. Proto už se moc těším na další lekce Vládce sily.”
Šimon

“Moc Vám děkuji za povzbudivá slova i připomenutí, jak se má člověk dívat na svět kolem sebe, aby mu přinášel víc radosti. Nejsem typ, který se utápí v sebelítosti, ale tento rok mi dává od začátku vehementně najevo, že musím něco změnit a Vy svým přístupem mi k tomu velice pomáháte. “
Dana


“Určila jsem si změnit vlastnost přecitlivělost a plačtivost a dle vaší rady přes zodpovědnost –fantazii-klid- inteligenci dospět k moudrosti . Měla jsem možnost to uplatnit 2x. Poprvé jsem si to uvědomila až když mě někdo zranil a v noci jsem si tím znovu ubližovala a litovala se, použila jsem váš návod a zvládla jsem to, podruhé jsem to zachytila hned jak jsem se rozlítostnila a fungovalo to. Mám jsem ze sebe radost.”
Nataša

“Vědomé ovládání myšlenek během dne už jde dobře. Negativní myšlenky, když náhodou přijdou, hned pouštím dál. Konstruktivní pěstuji a láskyplné zesiluji. Vědomé setkání, souznění. To je krásná věc. Myslím si, že ji zvládám také. Nemusím lidi kolikrát ani oslovovat, stačí se na ně zahledět a oni se se mnou baví sami od sebe. Někdy se jim nechce ani přestat.”
František

“Meditace sluchu byla zajímavá, trávila jsem u ní možná víc času než bylo pro tuto lekci potřeba. Fascinovalo mě poslouchat zvuky jako celek. Dříve to pro mě byly nepříjemné ruchy (bouchnutí dveřmi, troubení auta, dupání…) a teď jsem je vnímala jako jednotlivé nástroje v orchestru. A to ticho na závěr, to bylo tak hluboké a intenzivní, že to ani neumím popsat.”
Vládkyně Síly

“Vědomé ovládání myšlenek se lepší. Když jím, tak už nikdy nečtu, na nic nekoukám, jenom do jídla a snažím se to užívat, tento týden se mi povedlo si párkrát udělat fakt dobrotu  Venku si připadám víc v kontaktu se vším, s přírodou, s hvězdami, i s tělem a se zimou :)”
Vládkyně Síly

“Žít v přítomnosti  bylo pro mě ze začátku těžké. Především se v tomto stavu udržet stále. Útočili nějaké myšlenky. Postupem času se to začalo zlepšovat a teď už žiji více v přítomnosti než myšlenkách. Je cítit velká změna v životě. “
Šimon

“Pro sledování nálad během dne jsem si začala psát deník změn nálad, ale nějakým způsobem se z něj stal velmi osobní deník. Zaznamenala jsem v něm tedy hlavně změny nálad v souvislosti s mým manželem. Bohužel většina změn nálad jsou v negativním smyslu. Díky tomuto deníku se mi ujasnilo hodně věcí, které jsem kdysi přehlížela, nechtěla řešit, byly mi nepříjemné. Nyní mám v několika listech zaznamenány zážitky z minulého týdne a není to opravdu nic moc pěkného ke čtení, sama jsem z toho byla velice překvapená. Uvědomila jsem si, že se musí něco radikálně změnit, jelikož nynější situace není dobrá pro tělesné a duševní zdraví jak mě, tak mého manžela.”

Martina

“S přítelkyni jsme zkoušeli návod z vašich stránek a nemohli jsme věřit vlastním očím. První jsme sledovali auru na rukou, poté jsme zkoušeli jeden na druhém v okolí hlavy a opravdu byla vidět taková jakoby bílá, jasná mlhovina!”
Šimon

“Krásným zážitkem pro mě byla situace, kdy jsem se sešla s bývalými kolegy a velká část z nich mi nezávisle na sobě řekla, že jsem celá rozzářená a vypadám spokojeně (a to jsem měla celkem náročný den v práci). Mám pocit, že si se mnou lidé mnohem raději povídají a vyhledávají mě. Sama mám pocit, že jsem mnohem uvolněnější a otevřenější.”
Jana

“Dneska odpoledne k nám má na víkend přijet můj syn, moc se na něj těším a s touhle emocí jsem asi půl hodiny dělala pokus. Myslím na to, že se těším a nechávám se tím pocitem úplně prostoupit, odcvrnknu tu myšlenku na těšení a zůstává jen ticho a klid a znova a znova a pořád dokola, vysloveně jsem si s tím hrála. Pochopila jsem souvislosti mezi 1. a 2. lekcí.”
Vládkyně Síly

“První stupeň Vládce Síly je možná úplný základ a dokáže ho zvládnout každý, ale otevírá v nás ty důležité dveře, které byly tak dlouho zavřené. Ukazuje, jak obrovské možnosti všichni máme a že tím, kdo nás brzdí, jsme jen my sami. Zároveň nás krůček po krůčku učí, jak můžeme sami sobě přestat škodit. Když nám s problémem pomůže někdo jiný, je to od něj laskavé, ale když nás někdo naučí, jak si můžeme s daným problémem poradit sami, je to pro nás mnohem přínosnější.  Vládce Síly mi doslova otevřel oči, více si uvědomuji vše, co dělám a co se děje kolem mě. Najednou do sebe věci víc zapadají a lidé kolem mi přináší odpovědi na otázky, které jsem jim ani nepoložila. Dostávají se mi do rukou knihy, které v daný okamžik potřebuji, a přesto mi nepřijde život jako jedna velká náhoda. Všechno se vším souvisí a posouvá se přesně tam, kam chci, aniž bych o to nějak zuřivě usilovala a snažila se všemi silami bojovat. Všechno jde lehce a přesně tam kam má. Velice se těším na další stupeň Vládce Síly.”
Vládce Síly, 1.stupeň, 6.lekce

“V prvním stupni si víc všímám svého chování a svých vlastností. S větším důrazem se snažím na všem pracovat, aby to bylo dle mých představ klidného, vyrovnaného a láskyplného jedince. Snažím se vše špatné a nepříjemné co mne potká, převést na pozitivní, láskyplné a klidné. Vládce Síly mi dal chuť poznat víc a jít dál touto cestou. Už se těším na další stupeň.”
František

“Děkuji vám za úchvatné a zcela dokonalé poznání, které jste mi osobně umožnili získat!!! Vše dává větší smysl a umožňuje mi žít tento život mnohem vědoměji!!! Je to dokonalé!!! Děkuji!!! :-D”
Vojta, Vládce Síly, 2.stupeň, 1.lekce

Silou své mysli jsem pohnul předmět: “Konecne jsem pohnul koleckem ve skle! (je ve sklenenem krytu) aby mi nefoukal vitr ci cokoliv. Doslova kolem sebe udelam valec univerzalni sily.”
Martin

“Musím vám napsat svůj zajímavý postřeh, který se mi stal při jedné meditaci v přírodě a nyní se mi již děje pravidelně při pouhém „zahledění se“ do dáli v přírodě. Když jsem zvedla svůj pohled vzhůru, zahlédla jsem, jak se ke mně snáší miliony stříbřitě jiskřivých částeček. Snášely se ke mně shůry z nebe, tak jsem otočila hlavu a zjistila jsem, že jsou ke mně přitahovány ze všech stran – zprava, zleva, zepředu, shora. Stačí jen „zaostřit“ nebo udělat vědomý pohled. Ty částečky, které se jako miliony a miliony sněhových vloček v podobě jiskřivých částeček snášejí, jsou možné zpozorovat kdykoli a kdekoli, jen jsou méně zřetelné, ale vím, že jsou. Krásné :)”
Vládkyně Síly

“Při soustředění se na svůj dech se mi stalo něco nádherného. Začínám jako obvykle 7 vědomými nádechy a výdechy. Pak už cítím jen klid a svůj dech. Vždy se mi uvolní nejprve hlava, čelní dutiny, krk a já jsem pocítila jako kdyby každá část mého těla dýchala. Doslova. Cítila jsem i příjemný chlad v každé části svého těla. Vzduch procházel celým mým tělem od hlavy až po konečky prstů u nohou, kde velice příjemně působil, jako kdybych měla chodidla natřená mentolem. Vzduch příjemně chladil i uvnitř těla. Byl to nepopsatelně příjemný a krásný pocit.“
Radmila

“Ráda bych se s Vámi podělila o mou radost ze změny přístupu k mé kolegyni, kterou jsem psala v článku o negativních lidech zde.
Přišlo mi to až neuvěřitelné, jak vaše rada předávat lásku a štěstí funguje. Po týdnech, kdy mě kolegyně ani nepozdravila a nepodívala se mi do očí, jsem jí viděla se zase smát. Jsou to jen krátké chvíle, kdy se mi podaří jí oslovit a předat pozitivní energii, ale i to je pro mě velký úspěch a důkaz, jak moc to funguje. Opravdu moc děkuji za vaši radu a podporu.

Je to slovy dost těžko popsatelné, ale cítím jak se energie kolem mě projasňuje a odlehčuje. Necítím už takové dusno a tíhu.”
Hanka

“Cesta Vládce Síly mě zcela ohromuje, je to úžasné!!!  Čím dál jsem na této cestě, tím víc jsem ohromen tím vším, co je kolem nás a i tím, co je v nás… Je to zcela dokonalé a úžasné!!!!”
Vládce Síly 2.stupeň


“První stupeň Vládce Síly mi ukázal, jak je možné prožívat život, jak se sám mohu rozhodnout jak ho prožiji. Zažívám více jemnohmotných zážitku než do teď. Objevil jsem a uvědomil jsem si své negativní vlastnosti, které vlastně nechci mít a s kterými teď i můžu něco udělat. Naučil jsem se více komunikovat s ostatními lidmi, více otevřít srdce. V práci mi to pomohlo od spousty problémů, protože jsem disciplinovanější. Rád bych pokračoval v tomto životním směru a dostával se tím hlouběji do své duše, poznával neviděné kouty tohoto světa a lépe s ním uměl pracovat. “
Jára

“Z pohledu do zrcadla jsem nadšená, první pohled mě vystrašil, připadalo mi, že tam nestojím já, ale robot, ve kterém jsem, bylo to děsivé, ale líbilo se mi to a nechtěla jsem, aby to skončilo. O několik dní později jsem viděla za sebou bílou postavu, bylo to úžasné. Cítím se nyní více sebevědomá a poprvé v životě krásná, už jen za to Vám děkuji a těším se na další lekci “
Katka

Cestování v čase: “Jakmile jsem nebyl tolik unavený, tak jsem si skutečně UŽIL hlavně výlet do minulosti, bavil jsem se tím. V jednom případě, když jsem se pak navrátil mentálně z budoucnosti do přítomnosti, tak jsem velice silně pociťoval své astrální tělo – nějaký obal kolem hmotného těla. Uvědomil jsem si, že pouze v přítomnosti máme možnost využívat toho něco měnit, tvořit, dostat se nad hmotu. Minulost i budoucnost můžeme prožít silně i emocionálně, ale nelze již tyto prožitky nijak ovládat, jsou dané něčím, našimi prožitky anebo programem – naším očekáváním dobra ale i zla.”
Petr

Osobní prostor v astrálním těle: “Ono to nacítění jde rychleji, trochu mi to připomíná jakoby nafouknutí těla, kdy ten okolní cca 10 cm prostor kolem je propojen s pokožkou a tělem něčím jako takovým mírným mravenčením, „něco“ tam prostě je, nedokážu přesně říct jak to cítím. Pak také se mi podařilo více procítit i ten větší prostor. Ten jsem velice dobře a silně cítil na workshopu, tady doma se mi ze začátku nedařilo tak silně to opět procítit, ale díky zkušenosti z workshopu jsem se postupně dokázal dostat na podobnou úroveň a opravdu jsem si užíval nacítění tohoto prostoru. Je to jemně, ale „skutečně“ cítit. A dokonce jsem pak pociťoval jakoby „Mě“ to nějak tlačilo do strany, k otočení. Napadlo mě pak proč pouze do jedné strany – doleva, tak jsem zkusil zda-li to nejde i vpravo, a ano zareagovalo „to“ a cítil jsem jakoby to „astrální“ nacítění, ten prostor kolem mě se chce natáčet dle mého uvážení, i do druhé strany a pak dle mých pokynů – úžasné, zvláštní.”
Petr

Překonání Trpaslíka: “Pro mne byla tato ranní meditace výzva. Dlouho jsem vnímala obrázky meditujících mnichů uprostřed davů, tak moc jsem to chtěla zkusit! Jak to dokážou? Jen tak být? Na začátku jsem našla během minuty dvacet výmluv proč to nejde,  a překvapením pro mne bylo, že se stydím. Jak na mne budou koukat? Co budou říkat? A tak, uprostřed rodiny jsem nahlas řekla, jdu meditovat. A ono to nikoho nezajímalo. Syn si sedl na mne a byl spokojený, babička si sedla vedle mne a četla si, rodiče si dělali kávu a vedli ranní rozhovor a do toho sem tam přišlo i soustředění na dech:-) ale každý den je to snazší. Vždyť jen praxe dělá mistra:-)”
Aneta, Vládce Síly


“Jsem výrazně klidnější a soustředěnější. Vím (ne mám pocit), že myšlenky, které vysílám, tvoří mou krásnou realitu. Mám pevnou víru. Již několikrát mi bylo ukázáno, že i nepříjemně se tvářící situace se při vysílání lásky vyvíjí směrem, který je pro nejlepší dobro všech zúčastněných. Baví mě tvořit svůj svět a čistit energie kolem sebe. Někdy je to náročnější, mám pocit, že jsem zkoušená, co vydržím, ale nepochybuji. Dříve jsem věci zkoušela dělat, nyní však skutečně konám. Je to obrovský rozdíl.“
Radmila

“Vědomé setkávání s lidmi: Vrátila jsem se z dovolené, kde jsem si toho setkávání užila plnými doušky. Egypťané nás oslovovali a laškovali na každém kroku a dařilo se mi se setkávat a oslovovat i Čechy a díky tomu jsem se ocitla ve společnosti příjemných lidí, včetně dvou úžasných žen v mém věku a dovolenou si opravdu užila. Už mi to nedělá tak hrozné problémy.“
Nataša

“Druhý stupeň Vládce Síly mě donesl spoustu poznatku o mně a o mém okolí, úžasné zážitky lucidního snění, ale to nejdůležitější do praktického života – možnost ovlivnění sám sebe. Dokážu poznat chyby, změnit je, nasměrovat sám sebe kam chci.”
Vládce Síly 2.stupně

“Pozorování myšlenek mě hodně baví. Protože je někdy hodně prekvapivé, co přijde za myšlenku. A přesně jak říkáte, myšlenky ovládají člověka a ne naopak. Musíme si to uvědomit a ovládat naše myšlenky. Dřív by mě to ani nenapadlo, ale je to tak. Celkové se mi od začátku vašeho kurzu změnil život k lepšímu. Je takový dalo by se říct světlejší jasnější. Určitě budete vědet jak to myslím.”
Šimon, Vládce Síly

“Stala se mi ještě jedna zajímavost. Byla jsem pracovně na obecním úřadě a tam se dala do řeči s paní, která chtěla jít na regresi a bála se toho. Já jí začala vyprávět o mém zážitku, úplně jsem cítila, jak mi je při vyprávění krásně, jakou mám radost, že to může té paní také pomoci a že máme stejné zájmy a zajímá se o stejné věci jako já. Jak si k sobě přitahuji stejně naladěné lidi. A v tom mi druhá paní říká, která jen poslouchala mé vyprávění (pracovala u vedlejšího stolu), že vidí mou  auru, že je velká na metr, je bílo stříbrná a celá září, úplně to země prý tryská. Tak jsem měla velikou radost, ale já nic neviděla. Jen jsem cítila krásný pocit, který se rozléval po celém těle a celou mě zaplavil.. A tak jsem si jen užívala to setkání, pocity, lidičky kolem..“

Daniela

“Na začátku týdne jsem se úkolu vědomého prožívání dne skoro až lekla, říkala jsem si: Co? Já nebudu moct přemýšlet? Ale vždyť toho musím tolik vymyslet, tolik věcí si musím každou chvilku přerovnat v hlavě, tolik věcí zanalyzovat, udělat tolik závěrů, tolik toho musím naplánovat a musím vymyslet tolik nápadů… Zjistila jsem, že nebylo čeho se bát, že ty opravdu důležité myšlenky, vždy v pravou chvíli přijdou, i bez zbytečného přemýšlení..”

Vládkyně Síly

“V minulém reportu jsem psala o tom, že bych se měla více otevřít lidem a dávat najevo své city a emoce. Dala jsem si to i do úkolu k zušlechťování charismatu.

No a teď mám pocit, že jsem si přitáhla do života muže, kterého jsem už delší dobu znala, ale nikdy nebyla “příležitost” projevit svou náklonnost. V minulých dnech jsem se tedy otevírala a otevírala a on mě sám oslovil…

Přijde mi, že to nemůže být náhoda. Spíš mě to utvrzuje v tom, že jsme opravdu velcí vládci své síly a když víme, jak na to (moc děkuji, že nás to učíte), tak si ten svůj život můžeme krásně užít. Je to báječná hra, kterou si sami řídíme. :-)”

Vládkyně Síly

“Neuvěřitelné pocity. Po chvilce pozorování začínám vidět aury – svou, ale i předmětů za sebou. Vlní se prostor a má postava jakoby vyroste, což mě přiměje ke skutečnému narovnání. Tvoří se mi stíny v obličeji a začínám mít pocit, že jsem uvnitř. Dívám se zevnitř, uvědomuji si, kdo se dívá, jsem tam.

Pociťuji změny vědomí, přičemž, když jsem se již ke zrcadlu přiblížila, všimla jsem si, že se mi prokrvuje nebo jak to říci obličej, krk, cítím energii, která se rozšiřuje. Dívám se opět 11 minut a vydržím pohledem neuhnout. Začínají mi mizet nohy a ruce. Všímám si od té doby, že mám ve vědomém životě ostřejší vidění. Dívám se na věci podobně, jako do zrcadla.”
Radmila


“Díky vytváření dálkové osobní sféry mnohem lépe vědomě uvažuji. Je to vidět například ve snech, i tam se najednou proberu a začnu uvažovat co tady dělám. Zjistil jsem také, že se díky svým osobním sférám učím věřit okolním sférám a nebudu vůči nim tak odmítavý jako doposud.  Taky se mi předevčírem podařilo meditovat, dostával jsem se do hlubokých stavů až to pak nade mnou prasklo a já se dostal do vysokých stavů – bylo to jako být na nejlepším místě světa “
Vládce Síly Martin

“Díky cvičením v této lekci jsem si uvědomila, kolik činností dělám opravdu automaticky a rutinně a vůbec už o nich nepřemýšlím. Zkouším si je alespoň víc uvědomovat a dělat je trochu jinak. Překvapilo mě, že víc než na kofeinu jsem závislá na tom samotném zvyku uvařit si kávu v konkrétní čas. Uvědomila jsem si, že to automatické chování je mnohem větší zlozvyk než kofein samotný.”
Vládkyně Síly Ivana

Úspěchy Vládců Síly – Vědomé setkávání: “Konkrétních zážitků s vědomým setkáváním mám hned několik a to od prvního, o který jsem se pokusila:).  Na čerpací stanici mi při mém odchodu obsluha děkovala a prý jsem byla první, kdo se na ně za celý den usmál a to jsem si šla jen pro lístek s kódem na umytí auta:). Pán se tak rozpovídal, že jsem málem nestihla auto umýt:) Kolega v práci mi najednou začal vyprávět o své rodině a sousedských vztazích (o tom jsme se nikdy nebavili) a to stačil dokonce jen pohled, ani jsem nepoložila otázku:) Zamračená (hodně zamračená) prodavačka u kasy v Albertu se po pouhém zeptání, zda si můžu vzít sáček na olomoucké tvarůžky úplně rozzářila, dala nám několikanásobný počet bodů za nákup a smála se nahlas, když jsme odcházeli. Stihla nám vylíčit všechny akce:) Je to milé ”
Vládkyně Síly Štěpánka

“Při čtení každého článku na stránkách Láskyplného světa a Vašich vepsaných komentářů, se naprosto ztotožňuji s každým slovem. Je dokonalé, jak dokážete věci popsat pravými jmény. To, co člověk cítí uvnitř, Vy potvrdíte tak nádherně přehledně a pochopitelně, že mi prochází celým tělem vibrace souznění. Moc Vám oběma děkuji a přeji krásný Láskyplný svět:).”
Radmila

Potvrzujete vjemy a dodáváte si důkazy, které zažíváte v meditaci: “Děkuji mooooc za tuto odpověď, až mě z toho mrazí, ale příjemně. Ještě že jsem o tomto zatím nikde nečetl, jak často zmiňujete, že preferujete praxi před četbou knih apod. Kdybych to někde četl, tak bych si tím spíše myslel, že jsem si to nějak přimyslel, ale TOTO, to je fakticky velice zvláštní, a děkuji za to, bez Vašeho vedení bych se tam nedostal – nepodíval.”
Vládce Síly Ondřej

“Večer bylo samozřejmě nejdůležitější to zrcadlo. Vlastně mě to hodně zajímalo si sebe sama pořádně prohlídnout, dělávala jsem to málokdy. Ani nevím, jak se to stalo, ale jednou při meditaci mi to moje tělo řeklo, jak mě má rádo A musím říct, že vážně vždycky dělalo, co mohlo, aby přežilo  Jen jsem to teď vážně ZAŽILA, to jeho sdělení. A to bylo krásný.” 
Vládce Síly Hana

“Bylo zajímavé, jak soustředění se na jeden bod po chvilce vymaže okolní obraz. Je to pro mne docela těžké, protože jsem zvědavý a mám dost široké periferní vidění, ve kterém mě upoutává jakýkoliv pohyb, nebo zobrazení něčeho zajímavého. Pak mě napadlo, když jsem byl venku se psem a bylo tak krásné hvězdné nebe, které rád pozoruji, odzkoušet toto na něm. Našel jsem si tedy hvězdičku, která svítila víc a hleděl na ni. Všechno kolem zmizelo jako vždycky, ale dalším normálním pohledem jsem viděl hvězd více. Matně, ale viděl. Jakoby se nebe více rozsvítilo i přes světelný smog, který tu máme. Zjistil jsem také, že periferním viděním je po tmě vidět vše lépe.”
Vládce Síly Petr

“U Vládce Síly lekce 2- 3 jsem si uvědomila, kolik drobností mi dělá radost. Začala jsem se více dívat na modré nebe a vnímat krásné maličkosti kolem sebe. Čím dál tím více vnímám, jak se cítím sešněrovaná. Stále nejsem úplně sama sebou. Potřebuji si dát volnost a věřit si, že mě takovou lidé přijmou.  I při meditaci o smyslu života jsem si uvědomila spoustu věcí, které chci dělat a rozvíjet. Nějak se mi pomalu skládá ten obrázek dohromady. Jsem teprve na začátku, ale už tam není jen černá díra a tápání…  Terezko, přeji vám krásný večer a děkuji za vaše vedení! Moc mi pomáháte.”
Vládce Síly Lucie

“Přiznám se, že jsem jednu dobu v tomto období byla natolik emočně rozhozená, že jsem nezvládala spoustu věcí a zasekla se na místě…čím více jsem ale přestávala cvičit, tím bylo vše horší  musela jsem se donutit začít poctivě pravidelně cvičit, abych se cítila lépe, bylo ubíjející cítit se jako robot, spící bytost…nedokáži si nyní představit jak moc jsem musela spát, než jsem potkala Vás. “
Jana

“Za ty první a pouhé 2 týdny jsem se TAK ZMĚNILA!!! Jsem to pořád já, ale jakoby jsem otevřela oči. Jsem teď ještě šťastnější než předtím!!! Věděla jsem i předtím, že mám všechno, po čem prahnu, ale teď jako bych to i viděla!! Přešel mě pocit že “musím” a teď mám v sobě takový klid. A tolik lásky, že bych zaplnila celý svět. Můj muž je tak milující a děti jsou prostě k zulíbání.
Terezko a Jindřichu, děláte mi MOOOC DOBŘE na duši !“
Zdenka, Vládce Síly, 1. stupeň

“I když se objevilo hodně myšlenek a situací, které mi měnily náladu z harmonie na snížení vibrací, cítil jsem, jak my sami jsem tvůrci toho jak se budeme cítit, dle toho jak připustíme, že se nás budou externí vjemy a vlivy dotýkat.“
Honza

Nezávislé pozorování myšlenek: “Dříve při této meditaci myšlenky byly jako silná lana, co mě švihala přes mysl a já uhýbal a občas se i minutu dvě vzpamatovával z rány. Ráno to nebyla silná lana, ale řetězy od kotvy nákladní lodi. Nyní to jsou spíše slaboulinké nitky, které se snaží v dáli šlehnout mysl a když ano, tak jsou do 2 sekund pryč. Krása!“
Jára

“Vyhovuje mi, jak jsou cvičení ve Vládci síly neutrální a každý si v tom muže najít to, co zrovna potřebuje objevit. Mám pocit, že s jednotlivými cvičeními se otevírají i jiné obzory než jen ty, na které je dané cvičení určeno. Cítím, že prostor pro objevování se rozšiřuje a já mám otevřeno mnohem víc dveří.”
Jana

“Ze začátku týdne jsem psala vše a často psala o únavě, která byla spojena s tupostí a někdy až agresí. Postupně jsem měla okna, kdy jsem si uvědomovala, že ty stavy jsou velmi přechodné a dokázala se vnímat z širší životní perspektivy. Koncem týdne jsem zjistila, že se velmi zlepšilo moje plánování času a že jsem nebývale klidná a nepíšu tak často, poněvadž žádné změny nenastaly. Celkově musím přiznat, že jsem skutečně vyklidněnější, udělala jsem si i celkovou revizi svých plánů a na co zaměřuju pozornost v blízké budoucnosti. To mě uklidňuje  Druhý den jsem si všimla tohoto mechanismu: Když si napíšu svůj emoční stav, kdy emoce jede, okamžitě se přeruší ten proud a získávám instantní nadhled. Geniální. Když si uvědomuji, tak je to jen reflexe. Ale když píšu, nemůžu nikdy zároveň prožívat. To se vylučuje. Takže se to přeruší a já jsem svobodná, mohu se rozhodnout, jestli pokračovat nebo ne.”
Karolína

“Milá Terezko, milý Jindro, přeji Vám krásný den. Změny na sobě cítím obrovské prakticky od 2.týdne ne-li od začátku. Když to v krátkosti shrnu, opět jsem nalezla svůj ztracený klid, který jsem měla asi před 8-10 lety. Je smutné, že cestou životem jsem i já – podle mě pozitivní a optimistická osoba pod tíhou událostí, které jsem si nikdy před tím nepřipouštěla, dopadla na psychické dno. Od chvíle, co jsem začala cestu Vládce Síly, jsem opět pocítila svou vnitřní Sílu a zároveň znovu nalezený klid. Mám v sobě opět radost a tu šířím kudy chodím. Mnohokrát mi okolí řeklo, že vypadám spokojeně a jak to dělám, že mám pořád dobrou náladu. Já se spokojeně cítím. Taková jsem byla dříve a na dlouhou dobu jsem se nechala vykolejit. Je to nádherné . Mimo to mám konečně sílu i pomoci blízkým, na které mi už nezbývalo, jelikož jsem potřebovala energii především pro sebe. Jsem klidná a žiji vědomě. Uvědomuji si co jsem a každou situaci vítám s dětským nadšením a doslova si s tím hraji. Zlepšil se mi zrak i trávení a baví mě to. Mám ještě spoustu práce a vyloženě se těším, jak to bude pokračovat. Jednoznačně jdu dál, ani na okamžik jsem nepřemýšlela jinak.  Moc vám oběma děkuji za vše, jsem nesmírně šťastná, že jsme se v tomto životě potkali. Nepředstavitelně jste mi pomohli a s každým článkem na vašich stránkách jsem v hlubokém souznění. Mějte se co nejlépe  a moc se těším na další spolupráci a pokračování Vládce Síly . “
Františka

“Ukončila jsem druhý stupeň Vládce Síly, který byl velmi rozmanitý a pomohl mi dívat se na věci z úplně jiného pohledu. Vymanit se z rutiny a všímat si i těch nejjemnějších vjemů, pocitů a podnětů. Ukázal mi cestu, jak si během chvíle dobít obrovské množství pozitivní energie a připomněl mi, že je kolem nás mnoho drobných radostí, které nám mohou zpříjemnit každý den. Hlouběji jsem poznala sama sebe. Co je pro mě v životě důležité a jak prožívat život s radostí a láskou. Vidět hlouběji a slyšet dál, být více součástí života a nejen pozorovatelem. Vládce Síly mi dává radost a důvěru v sebe sama.”
Lucie

“Zdravím Terezo, jsem velmi překvapená s jakou pečlivostí jste se zabývala mými otázkami. Vzbudilo to ve mě velkou důvěru v preciznost vaší práce. Děkuji.  Také děkuji za naději, kterou mi vléváte do žil, od dospívání věřím v možnost jiného typu existování a občas mám štěstí nahlédnout a přiblížit se… což mě posiluje v cestě. Cítím, že navazuji na svou naději z dospívání, že možné je VŠE a že skutečně mohu žít svůj život bez kompromisů a bez výhrad. Přeji krásné dny, velmi mě váš mail posílil, děkuji.”

Julie

“Velkou změnu, kterou na sobě pozoruji je větší tolerance a otevřenost. Dříve jsem měla pocit, že je potřeba být ve všem nějak vyhraněná. V hudbě, stylu oblékání, názorech atd. Myslela jsem si, že se musím rozhodnout jen pro jeden směr a ten si obhajovat. Teď pozoruji, že jsem ve všech směrech mnohem víc uvolněnější, otevřenější a nevidím důvod, proč neměnit své preference podle momentálního uvážení. Poznávám teď mnoho různých lidí a ráda si od nich nechám ukázat nějaký nový směr a sama se pak rozhodnu, jestli se jím vydám nebo ne, ale rozhodně ho hned nezavrhuji. Mám pocit velkého uvolnění a osvobození se z nějaké svojí klece.“
Vládce Síly


“Mám ohromnou radost z momentů, kdy přijde to prozření a já vím (nejen věřím), že si svůj život tvořím sama. Asi to je to, co se nazývá aha efektem. Těžko se to popisuje, ale najednou to vím a nepochybuji o tom. Cítím, že to tak prostě je. Moc si to užívám a dává mi to neuvěřitelnou volnost, vnitřní klid a radost. Tak dlouho jsem se o něco podobného snažila a teď je to tady! Jsou to teprve jen začátky a neumím to ještě udržet 24 hodin denně, ale už vím, že to tady je. Už nejde jen o to něčemu věřit, číst knihy a poslouchat přednášky, už to cítím. Já jsem tím, kdy si to tady řídí. Moc za to děkuji! Jsem opravdu šťastná!”

Jana

“Po ukončení druhého stupně jsem si díky shrnutí skutečně připomněl vše, co jsem během tohoto stupně prošel. Je také pravdou, že jsem ani netušil, že toho bylo TOLIK, je úžasné si vše připomenout a shrnout si to, přestože se “trpaslíkovi” nechce.”

Vládce Síly, 2. stupně

“Kde jsem vysledovala nejvýraznější změnu je vnímání vlastního těla. Jak (téměř) každé ráno s láskou děkuju, často během dne zjišťuju, jakoby to bylo něco ode mě odděleného, co mi pomáhá a o co mám pečovat, ale že to nejsem já. Je to zvláštní pocit, velmi pozitivní, jsem k němu trochu ohleduplnější a cítím se krásnější, začala jsem trochu jinak jíst, přirozeně, více si uvědomuju, na co mám chuť a co mi dělá dobře.”

Amelie

“Vždy jsem rád, když jdeme dál. Čtení nové lekce, je pro mě jako rozbalování dárku.”
Josef

“Opravdu dostávám co jsem chtěl.”

Martin, Vládce Síly pokročilých stupňů

Vytváření vlastního prostoru: “Tento prostor/sílu vnímám jako moje láskyplné okolí, jehož já jsem tvořitel a mohu ho upravovat k obrazu svému – rozšiřovat, zmenšovat, upravovat vlastnosti a prostředí v něm. Zároveň je moji neproniknutelnou ochranou před vším, co si do života nechci pustit – již jsem vyzkoušel na negativní náladě blízkých – prošla kolem, což se mi normálně nevedlo a dotýkala se mě až tak, že jsem to cítil v oblasti břicha silně po fyzické i duchovní stránce. Rozšíření tohoto prostoru není samozřejmostí a stojí to sílu, avšak lze toho docílit pouhou myšlenkou.”

Jára

Transformace negativních vlastností: “První dva dny jsem nedokázala energii převést na pozitivní, druhý den jsem ale cítila, jak mám pokračovat dál. Třetí den se vše zázračně obrátilo a najednou to vůbec nebylo těžké…prostě to šlo samo. Jeden den v týdnu jsem měla uvnitř problém “převodu” negativní energie na pozitivní, nicméně navenek jsem nedala nic najevo a vše postupně zpracovávala. Chce to pro mě obrovskou dávku odstupu sama od sebe, být objektivní a nebrat si nic osobně, nevytvářet si žádné domněnky  ale zvládla jsem to!”

Jana

Meditace v bílém prostoru: “Meditace v nekonečném bílém prostoru je pro mě nepopsatelně nádherná. Tání těla, vznášení se, jakoby pulzování lebky a uvolnění dutin v hlavě, vehnání slzí do očí a procítění nekonečné lásky. Až lupnutí v uších. Vibrace v celém těle a pocit nekonečného štěstí. Nechci nikdy přestat.“

Radmila

“Zajímavé cvičení před zrcadlem. Za tu dobu jsem zjistil, že nevypadám tak zle jak jsem myslel  . Při pohledu do očí, jsem občas až zapomínal dýchat. Skoro sem se až hypnotizoval, jak sem se na ně soustředil.”

Vašek

Meditace zraku: “Vlní se prostor, zaoblování hran a vidím aury předmětů. Vznikají prolínající se stíny a mám pocit, že jsem uvnitř stěny nebo její součástí. Po těchto cvičeních mám pocit, že se mi lepší zrak. Dokáži mnohem lépe zaostřit i při únavě.”

Vládce Síly 2. stupně

“Cítím se každý den lépe. Mám dojem, že se objevuje čím dál tím víc záblesků spokojenosti a sebelásky. Dneska mi vhrkli do očí slzy vděčnosti. Bylo to při myšlence, která sice byla egoistická, ale i tak to byl krásný pocit. Moc děkuji za vaši pomoc.”

Radek, Vládce Síly 1.stupně

“Ahoj Terko,  díky, díky, díky  Druhý stupeň byl milníkem, který mě posunul o velký kus dál a jsem za to velice vděčný. Jistě tomu pomohl astrální kurz a jmenování.  Cítím se naplněn a klidný. Dokáži si představit, že bych takhle dožil normálním životem, to ale není to, co si nyní přeji.  Tudíž posílám report a těším se na další kroky. “

Tadeáš, Vládce Síly 2.stupně

“90% mých nálad a stavů je již pod mojí kontrolou. Přijde mi třeba emoce, která není hodná mého nově nabitého charisma a toho, kam chci směřovat a stejně rychle jak přišla ji vezmu a zahodím. Uvažuji jenom, jestli je možné se posunout tam, že ani nebudou vznikat tyto emoce/stavy. Obzvláště po jmenování cítím neskutečný příliv síly a moudrosti. Život se mi stal milejším a cítím silnou vnitřní harmonii.”

Ondřej

“Dřív jsem věřila na vyšší bytí, teď už vím a žiji ho. Vládce Síly a Astrální cestování mi otevřelo poznání.”

Eva

“Naučil jsem se vnímání a práci se svou silou, která je kolem mně a zároveň jsem pochopil, že má skořápka je neproniknutelná a nic mě nemůže ovlivnit pokud nebudu sám chtít. To mi velice pomáhalo, když někdo kolem mě šířil negativní emoce. Zároveň uvědomění co dělá tento hmotný prostor tím, čím je – čas, prostor, hranice. Napojení na univerzální sílu je také naprosto dokonalý prožitek naprostého naplnění a klidu. Během třetí lekce jsem se nějak srovnal – objevil jsem klid a sílu, což mi pomáhá řešit bravůrně každodenní situace stejně tak, jako mi to pomáhá expandovat.”

Jan

“S ludmi sa bavim raznejsie ale to koli predoslym skusenostiam”

Igor

“Během dne se také snažím o ovládání svých myšlenek. Všiml jsem si, že se objevuje méně těch škodlivých myšlenek a spíš mě napadají ty konstruktivní. Pokud se se mnou někdo baví o něčem nepříjemném nebo mě potká nepříjemná událost, zastavím se a už tolik nenechávám svoje myšlenky a pocity ovlivnit.”

Vašek

“Konkrétních zážitků s vědomým setkáváním mám hned několik a to od prvního, o který jsem se pokusila:). Na čerpací stanici mi při mém odchodu obsluha děkovala a prý jsem byla první, kdo se na ně za celý den usmál a to jsem si šla jen pro lístek s kódem na umytí auta:). Pán se tak rozpovídal, že jsem málem nestihla auto umýt:) Kolega v práci mi najednou začal vyprávět o své rodině a sousedských vztazích (o tom jsme se nikdy nebavili) a to stačil dokonce jen pohled, ani jsem nepoložila otázku:) Zamračená (hodně zamračená) prodavačka u kasy v Albertu se po pouhém zeptání, zda si můžu vzít sáček na olomoucké tvarůžky úplně rozzářila, dala nám několikanásobný počet bodů za nákup a smála se nahlas, když jsme odcházeli. Stihla nám vylíčit všechny akce:) Je to milé “
Jaruška. Vládce Síly 1.stupně


“Při cestování do minulosti se mi vybavovaly i situace, které jsem jakoby vypustila a nepovažovala za podstatné, ale při vzpomínání na některé události mi zrovna tyto obrazy běžely před očima. Byl to zvláštní pocit, prožívat ty okamžiky znovu a uvědomovat si, jak vážně jsem tyto situace brala (jako jediné možné a zcela reálné), když jsem si je znovu prožívala při meditaci, cítila jsem větší nadhled“
Vládce Síly, 3. stupně

“Za celé dva měsíce jsem nameditoval víc, jak za celý život. Tolik praxe jak nikdy.“
Radek

“Mě se odboural stres, mě nic již nenaštve, je to osvobozující a mám velkou vnitřní sílu. Kdyby mi tohle někdo řekl před měsícem, tak mu neuvěřím. Díky Vládce Síly! Toto musí člověk prožít! Dřív by mi vadilo co lidi řeknou, ale teď jsem vysmátá.”
Eva

“Můj život vzal parádní obrátky. Žiji vědomě a s chutí. Baví mě řešit problémy. Stejně jako batoh, lze ze sebe sundat cokoliv.”
Vládce Síly

“Lidi žijí v sugescích, pověrčivosti, v hypnóze. Vládce Síly pouze odhypnotizovává. Cítím se šťastnější, pohodovější. Nejsem v křeči, nechávám život plynout.”
Vládce Síly, 2.stupně

“Dalsia vec ktoru som u teba pochopil je ked si povedal ze nemusiem robit zbytocne treningy, ty nam ukazes tu najkratsiu a najjednoduchsiu cestu a ked si nam to predviedol tak som to dokonale pochopil. Sidrisi si nieco ako Bruce Lee on sa naucil viac bojovich umeni a spravil vlastne bojove umenie v ktorom boli tie najjednoduchsie a najefektivnejsie techniky ktore sa naucil.”

Igor, Vládce Síly

“Realita je zkušebnou toho, co ovládám. Pokud ji nedokáži ovlivnit, tak je to důkaz že nic neovládám.  Nevěděl jsem smysl života, byl jsem otráven a čím jdu dále, tím více si to užívám.”

Radek

“Jako Vládce Síly a astrální cestovatelka Ti už rozumím, proč si užíváš hmotu  Jsem již neovlivnitelná.”

Eva

“Cítím vliv na ostatní lidi, robím velké věci, léčím a cítím co přichází do mého života.”
Martin

“Meditace mi pomáhá nemít myšlenky. Obdivuji! Jsou velmi přínosné.”

Jaroslav Od té doby, co praktikuji cestu Vládce Síly, tak jsem daleko od depresí. Cesta i cíl.”
Jaroslav

“Telefonáty Vládce Síly mi dělají radost. Vždy nová motivace  a …Lépe slyším”

Martina, 2.stupeň

“Zaměřuji se hodně na vědomý život. To je velice těžké udržet celý den, ale výsledky jsou znatelné. Mám pocit větší vlády nad vlastními myšlenkami. ”
Jiří, Vládce Síly 3.stupeň

“Dlouhá cesta a všechno na ní má význam smysl. Netlačit na pilu a vede mě to.”

Radek

“Cítím se vyrovnaná sama se sebou, přestávám mít strach z budoucnosti.”

Lucia

“Dříve byly chvíle kdy jsem nechtěla žít. Jak jsem mohla na to myslet? Nyní je život zábavnější, mám nástroje jak procházet zkouškami. Vládce Síly vytahuje mé životní skříně a vytahuje správné životní nářadí.”

Eva, Astrální cestovatel a Vládce Síly

“Mám rád náročnost a stres – jsem šťastný a jsem extrarychlý. Já vím že jsem Vládce Síly, ale potřebuji to došperkovat – mít nad tím kontrolu. Nejvíc mě baví to, že dělám to, co nechci. Tedy mám nad tím kontrolu.”

Martin P.

“Cesta Vládce Síly je to, co jsem hledala. Našla jsem sebe. Ještě mám tedy hodně co se učit. Jsem na začátku, ale cítím se díky vám moc hezky. “

Radmila

“Ty si neskutočne úžasný, úžasný, úžasný, tak milý, láskavý, chápavý …vyžaruje s teba neskutočné dobro a tak silná úžasná energia ktorá neuveriteľne naplňa.

Som tak vďačná,že som ťa našla a aj Terku. Ďakujem že si. Ďakujem že ste. Ďakujem že ste tak silným svetlom. Pre mnohých ktorý to chcú a potrebujú. To sa slovami opísať ani tak nedá. Si úžasne veľká a silná podpora. S pozdravom a úctou. “

Zuzka

“Užívám si, když něco zkazím! Protože já to prožívám a chápu. Jinak se mi budou tyto věci vracet stále. Zapisuji si je prožitkem do sebe, abych se je nepotřeboval učit znovu.”

Martin

“Co mi přišlo úžasné, bylo soustředění na jednu myšlenku s předmětem. Opravdu mi šlo po naskenování v mysli s ním pracovat, otočit ho a prohlíet z růných stran a hlavně – já úplně vypla a zkoncentrovala myšlenky. Po ukončení tohoto soustředění bylo v hlavě "pusto" a už bylo jen na mne, jakou myšlenku tam vpustím. Vyzkoušela jsem to i v práci, protože já mám problém s koncentrací, někdy víc a někdy méně a když se nevyklidním, neumím efektivně pracovat.A zabírá to.. Tohle určitě budu využívat často, protože to na mne funguje! :-). “

Veronika

“Každá myšlenka je boomerang, je to jako ping pong. Měli bychom se vyjadřovat nádherně.”

Lucia

“Zušlechťování charismatu cestou Vládce Síly rozhodne doporučuju všem !!!! Už dřív mě lidé oslovovali na ulici, ale TEĎ JE DOSLOVA PŘITAHUJU ! Minulý týden se jich zase zastavil celej hloucek ! Jsou tak krasni a stastni ! A rikaji mi takove hezke veci !! Je to naprosta parada !! “

Zdeňka

“Nejsem zadny zachod pro kolegy a ostastni, co se potrebujou vyprazdnit a po sobe ani nesplachnou. Vcera pri rozhovoru se svym nadrizenym jsem rekla svemu sefovi ocima ne nahlas „pristan mi lhat, ja znam pravdu. Vstan a jdi pryc“. A pak jsem se na nej v klidu podivala a rekla mu „nas rozhovor skoncil“. On se zvedl a sel. Na tehle transformaci zacinam teprve nove pracovat, ale mam uz ted ze sveho pristupu radost.”

Vládce Síly

“Vyděsilo mě zjištění sama na sobě, jak jsme zautomatizovaní v běžném životě. Děkuji za Vládce Síly, který mi pomáhá být v přítomnosti a vědomá, prakticky.”

Martina

“Můj život vzal parádní obrátky. Žiji vědomě a s chutí. Baví mě řešit problémy.”

Eva

“Při meditaci zraku jsem byla docela překvapená. Po chvilce ta pevná hmota přestávala být až tak pevná a začala jako by měnit tvar a někdy se i vlnit. Škoda, že nevydržím delší dobu bez mrkání, protože bych si to určitě užila víc.”

Jana

“Už len tým že som začala svoje emócie pozorovať, som sa vo veľa situáciach zachovala úplne inak, než by som sa zachovala prirodzene, keby sa nezaoberám tým čo práve cítim. Bolo fajn zažiť niečo nové :)”

Romana

“Pokud neskočím na špek myšlenkám, tak si ten den užiji, ať se děje co se děje. Pro vědomí život je potřeba se položit do souladu se světem.”

Radek, Vládce Síly, velmi úspěšný člověk

“Jen 2 týdny jsme v kontaktu a vše se začíná měnit! Videotelefonáty s Vámi Sidrisi jsou báječné.”

Zuzana

“Jinak co se týká vůle a jejího posilování, tak to jsem si na celé lekci užila skutečně nejvíc ze všeho. Všechnu vodičku jsem si poctivě ovlivňovala imaginací, myšlenkami i slovy, na sklenici i láhvi mám slovo VŮLE i napsané, ovlivňovala jsem si i vodu ve které jsem se myla, a často i jiný nápoj než vodu, nebo i jídlo a sem tam třeba i vzduch. Autosugesci před spaním jsem prováděla také poctivě a to i pokaždé, když jsem se v noci na okamžik probudila. Dost se energií vůle nechávám unášet a působí na mě opravdu mocně. Cítím se tak silná a nezlomná s vůlí tak skálopevnou, jako nikdy dřív. To mě hodně baví a každičký pocit silné vůle si úplně nejvíc užívám a vždy ho hned zvětšuju, zmocňuju a rozšiřuju a nechávám ho v sobě růst do nekonečných rozměrů. Je to nádhera.”

Vládce Síly

“Tento týden jsem si všimla, že spoustu věcí, které bych dříve odložila na později, nebo na druhý den dělám hned, aniž bych se nad tím pozastavila a ještě k tomu s radostí, lenost mě opouští a sžívám se se rčením „co můžeš udělat hned, neodkládej na zítřek“  Také si všímám, že mnohem častěji sáhnu po zdravých potravinách, aniž bych si to programovala, nebo plánovala, prostě sama od sebe najednou jím zdravěji.”

Vládce Síly

“Začnu stručně, bylo to velmi zajímavých šest týdnů.Už po tom prvním jsem začala na život nahlížet jinak, postupně jsem poznávala sebe i ostatní jinak než dříve. Nevyhnula jsem se mnohému překvapení až úžasu. Objevila jsem díky cestě nový rozměr žití a mnohé úhly vnímání.Získala jsem důvěru v sebe a velkou vnitřní sílu. Nahlédla jsem za oponou běžného života. Poslední týden jsem dokázala transformovat svoji nejhorší vlastnost LENOST do PÍLE ! A lačnost v umírněnost. Cesta vládce síly když se dělá poctivě má neskutečnou moc. Je velmi dobře postavená, vede nenápadně polehoučku a přitom mocně!”

Eva

“Především bych chtěla ještě jednou moc poděkovat za úžasné zážitky, který jste mi poskytli. Bylo to celé tak krásné, že se už teď těším na další setkání s vámi i ostatními Vládci Síly. Naprosto to překonalo všechna má očekávání. Uvědomila jsem si tam spoustu věcí a posunulo mě to o obrovský kus dál. “

Vládce Síly, Rituál

“Kafe již 14 dni nutně nemusím. Nehty si nekoušu a dokonce jsem daleko méně unavená. Nyní si kávu chodím užívat, už ho nepiju 4x denně, ale jen sem tam 1x. Cítím se definitivně MÉNĚ UNAVENÁ !!! Byla to závislost! Ted už mě neovládá každý den jak dřív. Našla jsem si jiné hezkozvyky, nechodim se pravidelně mučit s kolegama, co nemám ráda na kafe, ale chodím teď na čaj nebo i kafe JEN S TĚMA CO ZBOŽŇUJU ! KLOBOUK DOLU !! TO BYLA SUPER ZMĚNA !! Hodně me to obohatilo.”

Zdeňka

“Mám fakt pevnou vůli – udělám to hned – jsem víc rázná a víc myslím na sebe, jsem víc odhodlaná. Líbí se mi ta vlastnost moc :)”

Martina

“Každý týden se stane něco novýho, jinýho a jde to samovolně, přirozenou cestou. Cesta mi dělá radost. Již ve třetím stupni mám velké změny v životě, i astrálně začínám zcela samovolně vystupovat.”

Vivianna

„Druhý stupeň my dal to, že som si uvedomila čo chcem a ako chcem žiť, respektíve čo by ma uspokujeje a čo ma robí šťastnou, čo by naplnilo mojhu dušu šťastím, čo je mojou podstatou…“
Lucia


„Zušlechťování charismatu cestou Vládce Síly rozhodne doporučuju všem !!!! Už dřív mě lidé oslovovali na ulici, ale TEĎ JE DOSLOVA PŘITAHUJU ! Minulý týden se jich zase zastavil celej hloucek ! Jsou tak krasni a stastni ! A rikaji mi takove hezke veci !! Je to naprosta parada !! „
Zdeňka

„Mám fakt pevnou vůli – udělám to hned – jsem víc rázná a víc myslím na sebe, jsem víc odhodlaná. Líbí se mi ta vlastnost moc :)“
Vládce Síly

“Mě se odboural stres, mě nic nenaštve, je to osvobozující amám velkou vnitřní sílu. Kdyby mi tohle někdo řekl před měsícem, tak mu neuvěřím. Díky Vládce Síly! Toto musí člověk prožít! Dřív by mi vadilo co lidi řeknou, ale teď jsem vysmátá.”
Eva

„Můj život vzal parádní obrátky. Žiji vědomě a s chutí. Baví mě řešit problémy. Stejně jako batoh, lze ze sebe sundat cokoliv.“
Vládce Síly

„Lidi žijí v sugescích, pověrčivosti, v hypnóze. Vládce Síly pouze odhypnotizovává. Cítím se šťastnější, pohodovější. Nejsem v křeči, nechávám život plynout.“
Vládce Síly, 2.stupně

“Lépe slyším”
Martina, 2.stupeň

„S ludmi sa bavim raznejsie ale to koli predoslym skusenostiam“
Igor, Astrální cestovatel a Vládce Síly

„Dalsia vec ktoru som u teba pochopil je ked si povedal ze nemusiem robit zbytocne treningy, ty nam ukazes tu najkratsiu a najjednoduchsiu cestu a ked si nam to predviedol tak som to dokonale pochopil.“
Martin

„Nevedel jsem smysl zivota, byl jsem otraven a cim jdu dale, tim vice si to uzivam.“

Radek

“Jako Vládce Síly a astrální cestovatelka  Ti už rozumím, proč si užíváš hmotu :-D”
Vládce Síly

„Jsem již neovlivnitelná.“
Eva

“Meditace mi pomáhá nemít myšlenky. Obdivuji! Je velmí přínosné.”
Jaroslav

“Od té doby, co praktikuji cestu Vládce Síly, tak jsem daleko od depresí. Cesta i cíl.”
Jaroslav

“Telefonáty Vládce Síly mi dělají radost. Vždy nová motivace :)”
Matina

„Zaměřuji se hodně na vědomý život. To je velice těžké udržet celý den, ale výsledky jsou znatelné. Mám pocit větší vlády nad vlastními myšlenkami. „
Jiří, Vládce Síly 3.stupeň

„Dříve byly chvíle kdy jsem nechtěla žít. Jak jsem mohla na to myslet? Nyní je život zábavnější, mám nástroje jak procházet zkouškami. Vládce Síly vytahuje mé životní skříně a vytahuje správné životní nářadí.“
Vládce Síly

“Dlouhá cesta a všechno na ní má význam smysl. Netlačit na pilu a vede mě to.”
Radek

„Cítím se vyrovnaná sama se sebou, přestávám mít strach z budoucnosti.“
Lucia

„Mám rád náročnost a stres – jsem šťastný a jsem extrarychlý. Já vím že jsem Vládce Síly, ale potřebuji to došperkovat – mít nad tím kontrolu. Nejvíc mě baví to, že dělám to, co nechci. Tedy mám nad tím kontrolu.“
Martin P.

“Cesta Vládce Síly je to, co jsem hledala. Našla jsem sebe. Ještě mám tedy hodně co se učit. Jsem na začátku, ale cítím se díky vám moc hezky.“

Radmila

„Ty si neskutočne úžasný, úžasný, úžasný, tak milý, láskavý, chápavý …vyžaruje s teba neskutočné dobro a tak silná úžasná energia ktorá neuveriteľne naplňa. Som tak vďačná,že som ťa našla a aj Terku. Ďakujem že si. Ďakujem že ste. Ďakujem že ste tak silným svetlom. Pre mnohých ktorý to chcú a potrebujú. To sa slovami opísať ani tak nedá. Si úžasne veľká a silná podpora. S pozdravom a úctou. „
Zuzka

„Cítím vliv na ostatní lidi, robím velké věci, léčím a cítím co přichází do mého života.“
Martin P.

“Dakujem krasne za vsetko a ďakujem aj za tvoju podporu .Veľmi mi to pomaha,si skutočne úzasný.Neskutočne úžasný. S pozdravom a uctou”
Zuzana

„Užívám si, když něco zkazím! Protože já to prožívám a chápu. Jinak se mi budou tyto věci vracet stále. Zapisuji si je prožitkem do sebe, abych se je nepotřeboval učit znovu.“
Martin P.

“Co mi přišlo úžasné, bylo soustředění na jednu myšlenku s předmětem. Opravdu mi šlo po naskenování v mysli s ním pracovat, otočit ho a prohlížet z růných stran a hlavně – já úplně vypla a zkoncentrovala myšlenky. Po ukončení tohoto soustředění bylo v hlavě a už bylo jen na mne, jakou myšlenku tam vpustím. Vyzkoušela jsem to i v práci, protože já mám problém s koncentrací, někdy víc a někdy méně a když se nevyklidním, neumím efektivně pracovat.A zabírá to.. Tohle určitě budu využívat často, protože to na mne funguje! :-). ”
Veronika

“Kafe již 14 dni nutně nemusím. Nehty si nekoušu a dokonce jsem daleko méně unavená. Nyní si kávu chodím užívat, už ho nepiju 4x denně, ale jen sem tam 1x. Cítím se definitivně MÉNĚ UNAVENÁ !!! Byla to závislost! Ted už mě neovládá každý den jak dřív. Našla jsem si jiné hezkozvyky, nechodim se pravidelně mučit s kolegama, co nemám ráda na kafe, ale chodím teď na čaj nebo i kafe JEN S TĚMA CO ZBOŽŇUJU ! KLOBOUK DOLU !! TO BYLA SUPER ZMĚNA !! Hodně me to obohatilo.”
Zdeňka

“Každá myšlenka je boomerang, je to jako ping pong. Měli bychom se vyjadřovat nádherně.”
Lucia

“Nejsem zadny zachod pro kolegy a ostastni, co se potrebujou vyprazdnit a po sobe ani nesplachnou. Vcera pri rozhovoru se svym nadrizenym jsem rekla svemu sefovi ocima ne nahlas „pristan mi lhat, ja znam pravdu. Vstan a jdi pryc“. A pak jsem se na nej v klidu podivala a rekla mu „nas rozhovor skoncil“. On se zvedl a sel. Na tehle transformaci zacinam teprve nove pracovat, ale mam uz ted ze sveho pristupu radost.”
Vládce Síly

„Můj život vzal parádní obrátky. Žiji vědomně a s chutí. Baví mě řešit problémy.“
Eva

“Při meditaci zraku jsem byla docela překvapená. Po chvilce ta pevná hmota přestávala být až tak pevná a začala jako by měnit tvar a někdy se i vlnit. Škoda, že nevydržím delší dobu bez mrkání, protože bych si to určitě užila víc.”

Jana

“Už len tým že som začala svoje emócie pozorovať, som sa vo veľa situáciach zachovala úplne inak, než by som sa zachovala prirodzene, keby sa nezaoberám tým čo práve cítim. Bolo fajn zažiť niečo nové :)”

Romana

“Pokud neskočím na špek myšlenkám, tak si ten den užiji, ať se děje co se děje. Pro vědomí život je potřeba se položit do souladu se světem.”
Radek, Vládce Síly, velmi úspěšný člověk

“Jako Vládce Síly a astrální cestovatelka  Ti už rozumím, proč si užíváš hmotu :-D”
Eva

“Jen 2 týdny jsme v kontaktu a vše se začíná měnit! Videotelefonáty s Vámi Sidrisi jsou báječné.”
Zuzana

“Jinak co se týká vůle a jejího posilování, tak to jsem si na celé lekci užila skutečně nejvíc ze všeho. Všechnu vodičku jsem si poctivě ovlivňovala imaginací, myšlenkami i slovy, na sklenici i láhvi mám slovo VŮLE i napsané, ovlivňovala jsem si i vodu ve které jsem se myla, a často i jiný nápoj než vodu, nebo i jídlo a sem tam třeba i vzduch. Autosugesci před spaním jsem prováděla také poctivě a to i pokaždé, když jsem se v noci na okamžik probudila. Dost se energií vůle nechávám unášet a působí na mě opravdu mocně. Cítím se tak silná a nezlomná s vůlí tak skálopevnou, jako nikdy dřív. To mě hodně baví a každičký pocit silné vůle si úplně nejvíc užívám a vždy ho hned zvětšuju, zmocňuju a rozšiřuju a nechávám ho v sobě růst do nekonečných rozměrů. Je to nádhera.”
Vládce Síly

“Tento týden jsem si všimla, že spoustu věcí, které bych dříve odložila na později, nebo na druhý den dělám hned, aniž bych se nad tím pozastavila a ještě k tomu s radostí, lenost mě opouští a sžívám se se rčením „co můžeš udělat hned, neodkládej na zítřek“  Také si všímám, že mnohem častěji sáhnu po zdravých potravinách, aniž bych si to programovala, nebo plánovala, prostě sama od sebe najednou jím zdravěji.”
Vládce Síly

„Začnu stručně, bylo to velmi zajímavých šest týdnů.Už po tom prvním jsem začala na život nahlížet jinak, postupně jsem poznávala sebe i ostatní jinak než dříve.Nevyhnula jsem se mnohému překvapení až úžasu. Objevila jsem díky cestě nový rozměr žití a mnohé úhly vnímání.Získala jsem důvěru v sebe a velkou vnitřní sílu. Nahlédla jsem za oponou běžného života. Poslední týden jsem dokázala transformovat svoji nejhorší vlastnost LENOST do PÍLE ! A lačnost v umírněnost.  Cesta vládce síly když se dělá poctivě má neskutečnou moc. Je velmi dobře postavená, vede nenápadně polehoučku a přitom mocně!“
Eva

“Především bych chtěla ještě jednou moc poděkovat za úžasné zážitky, který jste mi poskytli.  Bylo to celé tak krásné, že se už teď těším na další setkání s vámi i ostatními Vládci Síly. Naprosto to překonalo všechna má očekávání. Uvědomila jsem si tam spoustu věcí a posunulo mě to o obrovský kus dál. ”
Rituál Vládce Síly

„Byl jsem zoufalý, že nikam v poznání nepokračuji. Ale jak bych mohl, když jsem žádné kroky nedělal. Nyní jsem již na cestě.“

Jarda

„ Roste sebevědomí, jak je to nenásilnou cestou.  I v rodině roste. Bratr nestartuje na každý slovo. Měla jsem dřív potřebu obhajovat, ale nyní jsem to pustila… A on už to nedělá. Nemám potřebu obhajovat. „
Kateřina

„Realita je zkušebnou toho, co ovládám. Pokud ji nedokáži ovlivnit, tak je to důkaz že nic.“
Martin

„Dřív jsem věřila na vyšší bytí, teď už vím. Vládce Síly a Astrální cestování mi otevřelo poznání.“
Vládce Síly

„Sidrisi si nieco ako Bruce Lee on sa naucil viac bojovich umeni a spravil vlastne bojove umenie v ktorom boli tie najjednoduchsie a najefektivnejsie techniky ktore sa naucil.“
Martin

“Sice mi naběhli úkoly, ale jsem na tom psychicky lépe”
Jaroslav

„Vyděsilo mě zjištění sama na sobě, jak jsme zautomatizovaní v běžném životě. Děkuji za Vládce Síly, který mi pomáhá být v přítomnosti a vědomá, prakticky.“
Martina

„Metoda mé astrální charismatické síly: Tato hmota je ta věc, která mě nadzvedne. Zatím jen v dlaních. Je to jako když máš ruku na baloncich. Balonek, který je připoután a já cítím jak ta ruka tlačí siloou, ale nejde promáčknout, rpotže je tam nějaký magnet. Je to krásný pocit, jako když ruka leží na hladině a voda s ní pohupuje. Stejný pocit jsem měl i v dětství. Síla, tlak, nepříjemné pískavé zvuky. Cítím u mých rukou zeď, polštář, peřinu. Vím, jak to působí. Stav, kdy se na mě valí masa síly.“
Vládce Síly

„Meditace zraku mi jde o hodně lépe. Po pár cvičeních jsem přišel na to, že na stěně vlastně pořád vidím takové „jemné kmitání“ , akorát jsem ho do teď ignoroval, takže šlo jenom o to si na to navyknout ho vidět a chtít ho vidět. Automaticky (bez soustředění se) ho vidím především na stěnách, při soustředění na téměř jakémkoliv předmětu, ovšem velice obtížně na skle.“
Vládce Síly


„Meditace zraku trénovaná na zdi mi jde výborně, dobře mi jde i na jednoduchých malých předmětech u kterých navíc trochu vidím i auru.“
Vládce Síly

„Musím říct že mi to trvalo déle než jsem se dopracovala k těm jedenácti minutám ale začínám si pomalu ujasňovat kdo jsem a co nechci být, jsem si každý den více vědomá toho co dělám a snažím se negativní věci redukovat. Cítím se šťastnější a vyrovnanější, dřív jsem si připadala více jak robot zaplý na autopilota  Už se nemůžu dočkat další lekce! „
Vládce Síly

„Slyším zvuk, energii a vibrace celým  tělem. Je úžasné, když vnímám energii sluchem.“
Martin, 2.stupeň

“Druhý stupeň mi donesl spoustu poznatků o mě a o mém okolí. Úžasné zážitky lucidního sněni, ale to nejdůležitější do praktického života – možnost ovlivněni sám sebe. Dokáži poznat chyby, změnit je a nasměrovat sám sebe kam chci.”
Vládce Síly 2.stupně

“Uvolňování astrálního těla je pocit že nemám tělo, jako nikdy jindy jsem necítil něco tak reálného. Navíc ovládnutí myšlenek pomáhá úplně ve všech ohledech v mém životě.”
Jiří, Vládce Síly 3.stupně

“Láska není cit, ale stav mysli.”

Eva, Vládce Síly, 2.stupně

 

"Ako to vlastne fungujú myšlienky a intuicia v astrálnej a mentálnej sfére? Je to fascinujúce aký je rozdiel ked sa o niečo snažíš iba v hmotnéj sfére a ked aj v astrálnej a mentálnej. V prvóm stupni VS prechádzaš úžastnou zmenou kde sa učíš pracovat aj s astrálom a mentálom. V hmoťe máš úlohu niečo spravýš a tim to pre teba hasne už nad tím nepremýšlaš. No keď začínaš vnímať tú úlohu aj v astrálnej a mentálnej sfére tak to dostáva iný význam. Pretože sa ti to dostáva do podvedomia a začínaš s tou myšlienkou žit každý den celý den. Zrazu začneš komunikovať s timito sférami a po maličkých vlnkách ti začnú posielať do života to čo chceš. Až ích začneš postupne v dalších  stupnoch viac a viac spoznávať a začínaš tvoriť to čo chceš. A tie vlnky sú čím dalej silnejšie a laskyplnejšie. Začínaš spoznávať tvorenie dalších bytostí a ích vlny energie začínajú spolupracovať s timy našimy. Dalej spoznávaš aj tie velké vlny na ktoré sa môžeš napojiť a laskyplne podporiť tú myšlienku-tvorbu velkých bytostí ktoré pomáhaju utvárať tento svet.
Pri meditacii sa používajú rozne hudby či meditačné nahovorené alebo binárne na roznych frekvenciách. V tómto hlbokóm stave som si uvedomil že každá hudba vytvára energetické vlny ktoré ti niečo stimulujú. Ako napríklad rôzne binárne nizke či vysoké tóny ti stimulujú vedomie a udržujú ho v bdelóm stave aby si nezaspal pri plnóm uvolnení a tím pádom ti pomôžu lepšie spoznať tvoju podvedomú časť. Každá takáto hudba – vlna energie- vytvára rôzny druh energie a ti sa tím pádom dokážeš dostať jednodukšie do určitého stavu vedomia. Pretože hudba ti vytvára taku energiu ktorú by sa sa musel najprv naučiť. Ked ju iba prímeš s pokorou tak sa od néj môžeš odrazit dalej. Premení ti tvoje okolie na okolie určitej energie bez toho aby si musel využívať tú vlastnú na premenu svojho okolia."
JaMa

 

Cesta Vládce Síly je vášnivá, pojď se dozvědět více.