Inspirativní články pro váš rozvoj

Jak se naučit komunikovat s bytostmi (návod)

Každý si již najde svůj oblíbený způsob, jak dokáže navázat spojení s druhým břehem. Ale zdůrazňujeme: NEJPRVE SE ZAMĚŘTE SAMI NA SEBE A SVOU MYSL - bez toho se s největší pravděpodobností s žádnou bytostí nespojíte a bude si s vámi pouze pohrávat vaše mysl.

Přeji lidem zlé + Je smrt pouhá iluze?

To, že tvá automatika je ještě nastavena na jiné frekvenci, neznamená, že jsi špatný a měl by ses omlouvat. Naopak je nádherné, že tvé VĚDOMÉ chování směřuješ niterněji a láskyplně. 

Jak na manifestaci

Doporučuji ti se nejprve podívat na náš online webinář o Astrálním cestování, kde se konkrétně manifestaci věnujeme od poloviny webináře dále.

Polykání při astrálním cestování

je častý problém při uvolňování fyzického a astrálního těla. Ke snižení tvorby slin pomáhá mít lehce pootevřená ústa a opřít jazyk za horní zuby. 

Duch v bytě - mám strach

Pravidelně v noci se pes vzbudí a štěká do prázdného rohu, u dveří do ložnice se sama otvírá klika a občas se zjevuje silueta postavy přímo u postele. 

Psychospirituální krize

Rozdíl mezi psychospirituální krizí a prozřením je pouze v našem postoji k dané situaci. Když prožíváme krizi, tak jsme pravděpodobně o tento stav vědomě neusilovali, nemáme žádné zkušenosti s nehmotným světem a nechápeme, co se děje. Máme strach.

Astrální cestování ve snu

Astrální cestování ve snu nám dává jasný důkaz, že po astrálním cestování skutečně toužíme i na hlubší úrovni. 

Kurz astrálního cestování - 4 otázky a odpovědi

Zabýváte se lucidním sněním? Nemám vůbec žádné zkušenosti, je kurz pro mě? Ano, jdeme v něm od úplných základů, tedy je i pro lidi, kteří se v životě nezabývali vlastní myslí a nehmotným světem. Zároveň je také pro lidi, kteří mají k astrálnímu cestování velmi blízko, vše cítí a jsou "těsně před vystoupením", jen se nedokáží odpoustat od těla.

Sebeláska je základ šťastného a naplněného života. Přinášíme vám novou autorskou audio meditaci Láskyplného světa na téma sebelásky. Přejeme ať láska naplní celou vaši bytost a následně realitu.