Inspirativní články pro váš rozvoj

Webinář o astrálním cestování

Zajímá vás astrální cestování, ale ještě nemáte odvahu si jej prakticky vyzkoušet a poznat tak na vlastní kůži nehmotný svět? Nevíte, proč byste vůbec měli dočasně opustit své hmotné tělo? K čemu je dobré astrální cestování i pro praktický život ve hmotě? Moc chcete astrálně cestovat, ale bojíte se nejrůznějších bytostí a toho, že se již nevrátíte do svého těla?

Denně prožíváš různé stavy vědomí! Poznáváš je?

Kde se nacházíme ve snu, co nás ze sna probouzí a jak vnímáme astrální a mentální tělo? Ahoj, jsem Amoris (student Astrální akademie) a když jsem získával informace na ony otázky, hodně jsem komunikoval s mým vyšším já a měl jsem chuť tyto informace nějak přehledně znázornit aby to bylo pochopitelnější.

Tvá smrt ti poví tajemství

Náš největší problém je, že si plně neuvědomujeme, odkud strach pochází. Je v nás velmi hluboko zakořeněný a víte proč? Je to strach ze samotné smrti. Ať se obáváme čehokoli, je za tím schován strach ze smrti. Uveďme si pár příkladů:

Setkání: Láskyplný svět v Brně, 24.10.2020

Na setkání se mimo jiné potkáte s velkou částí týmu Láskyplného světa - Terí a Sidris, z Průvodců Astrální akademie zde bude Akaratura, Miloš Kováč, Vivianna, náš terapeut Martin, reální astrální cestovatelé, business tvůrci a další. Toto složení zaručuje skutečně milé a vysoké rozhovory. 

Vítej v novém Láskyplném světě! (2020)

Máme nový kabát a moc nám sluší! Podívej se na zcela nové a moderní stránky Láskyplného světa... Dnes ve 20 hodin tě čeká dárek a ještě ti přinášíme poprvé v historii Láskyplného světa zvýhodněné balíčky našich služeb. Slavíme ve velkém! Klikni, je to radost pohledět! Ten elegantní vzhled... srdce nám plesají 😍