Týden plný zázraků

Týden plný zázraků

Od dětství jsem věděla, že mám schopnosti, které nemají všichni. Viděla jsem, co ostatní neviděli, přicházeli mne informace, které ostatní ještě neznali. Ovládala jsem své sny. Dokázala jsem si vzpomenout na minulé životy a když jsem se potápěla doma ve vaně, prozkoumávala jsem faunu a floru moří a oceánů. A tak bych mohla pokračovat … na moje divné otázky mne mé okolí nedokázalo odpovídat, a tak mne rodina nasměrovala na vědeckou knihovnu. Domů jsem začala tahat knížky o józe, meditacích, ovládání mysli, bojových umění atd.. prostě co v té době bylo. Bylo to 40 let zpátky, v době totality, kdy nebyla k dispozici téměř žádná duchovní literatura, slovo internet ještě neexistovalo. Nebylo kde bych získala nějaké informace natož zkušenosti. A tak jsme se doma podporovali s mým starším bráchou a zkoušeli naše možnosti a předávali si zkušenosti.  

V dospělosti to šlo z kopce

V dospělosti jsem se zamilovala, vdala, narodily se nám tři děti. Stále jsem si žila ve svém světě, který znali jen mí nejbližší.

Občas jsem chodila na přednášky, kurzy …  ale vše pro mne bylo jen divadlo! Nic skutečného, praktického, co by šlo uchopit! Jen jsem si tak intuitivně žila, splnila si pár snů, dělala vždy práci, která se mne líbila. Prakticky zásadní věci, které jsem chtěla, jsem dokázala přitáhnout do života, ale spokojená jsem nebyla!

Naopak, byla jsem strašně přepracovaná! Jela jsem od brzkého rána, kdy už jsem byla unavená, do noci, kdy se mne už nechtělo spát, protože jsem měla pocit, že bych ještě něco měla na sobě dělat. Jenže to už nešlo!!! Byla jsem na pokraji sil a těsně před zhroucením… v této situaci a totálním vyčerpání jsem si své vyšší Já požádala o pomoc.

Astrální cestování pro mě byla cesta

Věděla jsem, že musím udělat změnu, že jinak z toho bludného kruhu nevypadnu. Věděla jsem, že to musím udělat Já, že to za mne nikdo jiný udělat nemůže! Dumala jsem jak a rozhodla se, že se začnu učit přes astrální cestování. Jediný čas, který jsem měla, byl totiž jen v noci. A tak jsem v noci nespala, jen meditovala a zkoumala co se se mnou děje. K mému překvapení jsem byla stejně unavená jako kdybych před tím spala. Bylo to fajn, ale stála jsem na místě a neměla už moc sil.

Najednou mne web začal tlačit různé články, videa, které měli společnou jednu osobu. Všude byl mladý kluk jménem Sidris, který popisoval podobné zkušenosti, které jsem dobře znala … Začala jsem okukovat školu Astrálního cestování. Doma peněz nebylo nazbyt, ale zjistila jsem, že v Astrální Akademii mohu být týden na zkoušku zadarmo! Sice to nebyl můj cíl, ale rozhodla jsem se, že to jen zkusím. A tak jsem do toho šla!

Zážitky v týdnu zdarma mě nadchly

A co mne přinesl 1. týden v Astrální akademii? Neskutečnou jízdu a zážitky!

Začala jsem v pondělí. Rychle jsem pochopila díky průvodkyni Ankaře o co tu jde. (Má neskutečný cit podpořit v každém to co chce a potřebuje!)

Během dvou dnů jsem si osvojila ovládání svého vědomí. Díky tomu se mne okamžitě začala vytvářet realita jakou jsem chtěla. Na co jsem pomyslela, to se dělo. Najednou jsem byla bez stresu a vše šlo s neuvěřitelnou lehkostí.

Ve středu jsem měla v noci první astrální výstup. Trval jen pár vteřin. Ležela jsem v posteli a mé astrální tělo udělalo nečekaně kotrmelec dozadu. Jelikož ležím hlavou u zdi, měla jsem pocit, že musím zákonitě vypadnout z domu ven.  Ale k mému překvapení jsem se ocitla (s pocitem bezpečí) v černé tmě … pomyslela jsem na tělo a hned jsem v něm byla zpět. To bylo teda něco! Krátké, ale nezapomenutelné!

Ve čtvrtek ráno jsem se rozhodla, pokud nám do konce týdne přijdou nečekané peníze, že se tady v Astrální Akademii chci učit dál.

V pátek jsem měla podepsanou zakázku na 25 tisíc a v neděli můj muž dostal od rodičů k narozeninám na místo obvyklé tisícovky rovnou 50 tisíc! V neděli jsem nastupovala do nemocnice na plánovanou operaci, a tak jsem si vyslala přání být na pokoji sama (bez příplatků) … měla jsem sama pro sebe třílůžák!

A tak bych mohla pokračovat dál …

V neděli večer mne manžel volal do nemocnice a řekl, abych neváhala a pokračovala v Astrální Akademii dál. 

Před nástupem do Astrální Akademie jsem byla neskutečně vyčerpaná, přepracovaná, uhoněná, nic jsem nestíhala atd. jen jsem sledovala, jak se dřu a stárnu ... Vím, že takových je nás „venku“ spousta!  Pokud opravdu chcete ve svém životě cokoliv změnit, běžte si to do Astrální Akademie splnit!

Vystoupila jsem z bludného kruhu. Plním si sen a astrálně cestuji. Jsem co nejvíce času ve vědomí ... vyselektovala jsem si v životě důležité věci. Nejen, že jsem mnohem rychlejší, jsem daleko produktivnější! To, co zvládám nyní za pár hodin, jsem jindy dělala s vypětím všech sil 3 dny! 

PS: “Myslela jsem si, že zážitky z prvního týdne v Astrální Akademii nemůže nic předčít. Ujišťuji vás, že druhý týden byl daleko lepší! Ale to zas příště …“

Studentka Astrální akademie Hanka

Přestože je Astrální Akademie v současnosti plná, můžeš se zapsat na čekací listinu.

👇🏻👇🏻👇🏻

Zapsat se do pořadníku ke vstupu do Astrální Akademie

Zapsat se do pořadníku ke vstupu do Astrální Akademie

Až bude pro tebe volné místo, tak se ti hned ozveme. V tuto chvíli se jedná o jedinou cestu, jak se do Astrální Akademie dostat. Proto nepropásni svou šanci a zapiš se co nejdříve. 

Členství v Astrální Akademii stojí po týdnu zdarma 4490 Kč / měsíčně. Administrativní poplatek za zápis na čekací listinu zajišťuje individuálního přístupu ke každému zapsanému člověkovi. Osobně voláme, píšeme a jsme s tebou celý týden zdarma, kdy se seznamuješ s atmosférou Astrální Akademie. Až po týdnu zdarma se rozhoduješ, zda budeš dále pokračovat. Proto chceme mít jistotu, že se na čekací listinu zapisují lidé, kteří svůj krok promysleli a o studium v Astrální Akademii vážně uvažují. Aktuální seznam čekatelů nalezneš na stránce Astrální Akademie.

P.S. Neboj se zapsat i když budeš v pořadníku hodně daleko. Usilovně pracujeme na navýšení kapacity Astrální Akademie a pak přijmeme větší skupinku studentů najednou. 🌟