První astrální vystoupení mi otevřelo nový svět

První astrální vystoupení mi otevřelo nový svět

První astrální opuštění hmotného těla je pro každého nepopsatelně silný zážitek. Proto jsme velmi vděčni za to, že s námi sdílíte své prožitky a můžeme tento jedinečný zážitek popisovat z mnoha úhlů pohledu. Dnes příběh astrální cestovatelky Voupo, která jde s námi v Astrální akademii.

Začíná to silným prožitkem

Motá se mi hlava. Motání bych přirovnala k několika jízdám na centrifuze, zmítá se mnou pocit na zvracení, jako, když to přeženu, s panáky na oslavě a začíná mi být dost nevolno, jako kdybych měla každou chvíli omdlít. Je to velmi nepříjemná kombinace.

Můj první výstup

A najednou jsem větší, jakoby nafouklá, a vznáším se pár desítek centimetrů nad svým vlastním tělem. Trvalo to sice jen několik málo vteřin, ale bylo to mocné, živé a nepopsatelně silné – jakoby tryskající. Jsem to já, ale naprosto jiná já, než jak se znám a běžně vnímám – je to naprosto stejný pohled na místnost, kterou dokonale znám, ale přesto se dívám absolutně jinak. Koukám a vnímám zcela neznámým způsobem, který je velmi intenzivní a silný – a přesto mi nic z toho není cizí. Ne, právě naopak! Tak přesně tohle byl můj první výstup.

Návrat do těla byl velmi silný

a ne tedy zrovna příjemně. Když pominu zimnici, která mnou otřásala ještě několik minut po návratu, bolelo mě celé tělo. Bolest fyzického těla bych přirovnala k několika hodinám v posilovně při dost náročném tréninku. Největší byla bolest v rukou, které byly několik desítek minut až ochablé. Ovšem tyto fyzické nepříjemnosti dosti překonával pocit, který jsem měla – mentálně/duševně/psychicky jsem se cítila silná a byla jsem v takovém pozměněném stavu vědomí. Prostě tak trochu mimo, ale v dobrém slova smyslu.

Toto bylo skutečně velmi silné. Někdo z vás bude prožívat podobné pocity a motání hlavy, žaludku, a následnou únavu fyzického těla. Jiní z vás budou prožívat láskyplný jemný výstup z hmotného těla a stejně tak příjemný návrat do hmoty. Každý jsme originál a nejde paušalizovat, jak má kdo vystoupit. Právě proto pořádáme přednášky na téma astrálního cestování, kde každému z vás pomáháme objevit právě jeho osobní styl astrálního opuštění těla. 

Zcela přirozeně pak nacházíte cestu k astrálnímu výstupu v online kurzu astrální cestování.