Stále se mi vrací stejné myšlenky

Stále se mi vrací stejné myšlenky

"Poradili byste mé přítelkyni Pétě? Dělá kurz astrálního cestování. Soustředí se na jednu myšlenku, ale... Večer, kdy je klid, zavře oči a snaží se soustředit, tak jí před očima problikávají útržky o babičce, jak umírala a že to nejde odsunout, ať dělá, co dělá.

Vždy, když zavře oči, tak je jiný střípek paměti... Chtěla by být klidná, a ne zoufalá, že je něco špatně. Děkuje mnohokrát a ptá se, jestli je možné odpovídat na otázky. "

Lucius, účastník Astrální akademie, ročník 2020

 

Sidris rodina

Hrajme si my s myšlenkami (ne naopak)

Péťo, je to dobré, na začátku kurzu si s ovládáním myšlenek hrajeme, proto je vše v pořádku. Těš se za pár týdnů, to půjde již úplně lehce, vážně :) Jako účastnice kurzu totiž získáváš každé tři dny stále pevnější a jistější pomocnou cestu. Každým dnem se doslova posouváme blíže k astrálnímu cestování. Chce to praxi a stále každý aplikovat přímé návody.  

Neboť stejně jako truhlář se učí několik let, tak my se budeme 11 měsíců učit ovládat naší mysl. Nebuď na sebe nyní moc tvrdá, jen se hezky pochvalme, že na začátku dokážeme jít do relaxace. Toto je běžný jev, vskutku :-) Než se mysl uklidní a ovládne, tak to chvíli trvá, u nás všech.  

Jistě všechny otázky prosím dál piš do kontaktního formuláře přímo v kurzu, protože tím pomůžeš všem účastníkům. Totiž všichni řešíme podobné situace a jsme na stejné vlně :) Odpovědi na otázky bude také natáčet na videa, kdy někdy lépe dokáži vysvětlovat mluveným slovem :) Je to pomoc i pro mě, protože na množství dotazů nestíháme odepisovat, ale s videem jde všechno lépe.  

A co teprve pak v Astrální akademii když máme po ruce Průvodce, který je tu pro nás každý den a to na soukromém fóru i na videokonferencích. Máme tím všichni rovněž více možností k osobnímu setkávání. Dřív toto vůbec nešlo, ale díky Průvodcům, to nyní jde!

A ještě, Péťo, buď v pohodě, to je důležité, jen být svá…

Právě když budeš sama sebou, tak astrálně vycestuješ. Máme okolo sebe mnoho astrálních cestovatelů a u všech nás to bylo podobné :) Je to dobré :) Pokud by neovládání mysli přetrvávalo i po měsíci, pak bych doporučil navštívit i našeho terapeuta a astrálního cestovatele, který vše řeší osobně do hloubky (nyní i online) a každému budoucímu astrálními cestovateli dokáže vytvořit cestu přesně na míru. Jen mu předem prozraď, že praktikuješ kurz Astrální Cestování a on bude mít radost. Budete si rozumět :)  

Ale, Péťo, nyní to opravdu neřeš, protože pokud jsi ještě tímto způsobem neovládala myšlenky, tak to trvá. To, že jejich předmětem je babička, strach o partnera, ... není pro samotné astrální cestování důležité, neboť jsou to náplně, jisté zabavení mysli. Tedy to, co tě jistojistě dokáže zabavit, a proto ti to přichází na mysl. Ty jsi pak položena ve hmotě a jako běžný člověk řešíš a řešíš.  

Dost. My chceme přece vystoupit nad Hmotu a i jen krátkodobě poznat zcela reálně astrální sféry. Buďme hrdí, že nás žádná myšlenka neovládne. Nenechme se jí zabavovat, ať je jakákoliv. Je to dobré 🙂       

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)