Pravidelná astrální očista domácnosti

Pravidelná astrální očista domácnosti

Všichni chceme mít své domovy harmonické, útulné a cítit zde pocit bezpečí a jistoty. Občas se však stává, že se ve svém domově cítíme zvláštně, unaveně, podrážděně. Máme pocit, jako kdyby nám něco nehmotného bránilo žít doma šťastný život.

Jsme připraveni mimotělně působit

Pro takovéto situace jsme připraveni mimotělně působit, opět uvést všechny energie do láskyplného stavu a vyčistit byt od všeho negativního. Náš mimotělní cestovatel Amoris již takto působil v různých domácnostech a vyřešil tak množství těžkostí.

Linda se přestěhovala do nově zrekonstruovaného bytu, ale necítila se zde vůbec komfortně. Dohodli jsme se na mimotělním působení a další den nám hned napsala:

"Předem chci ještě jednou moc poděkovat, přemýšlela jsem o tom. Do doby, než jste u nás byl a ty tři entity odvedl, jsem se opravdu doma hodně bála. Věřím tomu, že moje myšlenka měla opravdu tu sílu něco takového vytvořit. Nicméně myslim, že teď už bude klid. Cítím se doma opravdu báječně. Jako kdyby se tam "rozsvítilo", nyní je ten čas, co tam trávím, příjemný, s pocitem domova. Úplně jinak, než to bylo předtím. Z celého srdce děkuju. Přeji Vám spoustu úspěchů a sil na všechno, s čím se musíte"prát". 

Zuzka se taktéž na náš obrátila a žádala o pomoc. Po působení jsme dostali krásný mail:

„Děkujeme, že jste nám pomohl, bylo to velmi vřelé a slunečné prostředí po Vašem působení,  jakoby náš byt prošel slunečními paprsky světla a dobré pozitivní energie. Dokonce i nad přivítacím symbolem bylo cítit obrovský pocit klidu a klidné vřelé energie. Takže jsem věděla, že to bylo správné rozhodnutí. Ráno jsem cítila, že se hodně navýšily pozitivní vibrace energie našeho životního prostředí. Až jsem si říkala, že bychom si pro prevenci měli nechat pravidelně duchovně pročistit byt častěji“.

Pravidelné mimotělní působení

Nyní jsme se rozhodli dát vám možnost se přihlásit k mimotělnímu očištění bytu v pravidelných intervalech. Takovéto působení proběhne jednou za měsíc pod vedením zkušeného mimotělního cestovatele. Právě pravidelné očisty domova pomáhají odstraňovat nahromaděnou negativní energii, odvedou nežádoucí entity a dodají pocit skutečně láskyplné domácnosti.

Díky pravidelné očistě domova, kdy budeme udržovat láskyplnou energii, kterou při prvním působení vytvoříme, se dostáváme na příjemnou cenu 625 Kč za měsíc. První platba je na minimálně 3 měsíce předem, maximální délka předplaceného útulného domova je na vás.

Domácnost, která podpoří vaše konkrétní zájmy

A jelikož jsme každý originální, pak prosím po zakoupení nám na potvrzovací email pošlete, jakou atmosféru domova chcete mít. Umělci můžou chtít podpořit kreativitu, starší lidé více životní síly, další z vás bude žádat láskyplnou domácnost a přepracovaný manager bude toužit po atmosféře podporující odpočinek mysli.

Počet domácností o které se zvládneme starat není nekonečný. V současné době máme 20 7 volných míst.

Jaké to je prožívat pravidelnou očistu domácnosti?

Popíše vám naše šťastná zákaznice Lucie v článku: Kam jsme schovali úsměv?

Pravidelná astrální očista domácnosti na 3 měsíce

Pravidelná astrální očista domácnosti na 3 měsíce

Pravidelná astrální očista domácnosti na 6 měsíců

Pravidelná astrální očista domácnosti na 6 měsíců

Pravidelná očista domácnosti na 9 měsíců

Pravidelná očista domácnosti na 9 měsíců

Pravidelná očista domácnosti na 12 měsíců

Pravidelná očista domácnosti na 12 měsíců

Pravidelná očista domácnosti na 24 měsíců

Pravidelná očista domácnosti na 24 měsíců