Kam jsme schovali úsměv? Komunikace po pravidelné očistě domácnosti.

Kam jsme schovali úsměv? Komunikace po pravidelné očistě domácnosti.

Znáte již naše mimotělní Pravidelné očisty domácnosti, které vždy provádí zkušený astrální cestovatel z Laskyplnysvet.cz? Protože občas se stává, že se ve svém domově cítíme zvláštně, unaveně, podrážděně. Máme pocit, jako kdyby nám něco nehmotného bránilo žít doma šťastný život. Tak, jako v případě Lucie, která u nás našla pomoc. Pojďme nahlédnout, jak to vypadá, když se astrální cestovatel Martin vrátí z astrální návštěvy u vás?  

Martin předává zprávu ze svého působení:

Dobrý den, Lucie, v těchto dnech jsem k Vám mentálně cestoval. Pojďme si o tom pohovořit. 😃 

V první řadě Vás chci pochválit za krásně vytvořený rituál. Je skutečně vidět, že jste si dala záležet na tom, abych se u Vás cítil jako doma. Už když jsem sestupoval z vysokých sfér k Vám, bylo to znát. Okamžitě jsem se na Vás naladil a krásně jste mne přitahovala až do Vašeho domova. Nejdříve Vás musím ujistit, že nemáte v domě žádnou bytost, což je pro nás všechny dobrá zpráva. :-)

Jak jsem se přibližoval k Vašemu domovu, začínal jsem vnímat jen tu pevnou hmotu, dřevo, Váš dům. Nic jsem tam necítil, jako kdyby v domě nikdo nebyl, nikdo nežil. Postupně jsem se víc naladil a upevnil ve Vaší domácnosti. Stále tam byla ta neživá atmosféra, bylo tam málo lásky, radosti, klidu, chuti do života. Jako kdyby už nebylo proč žít a užívat si svůj život. Pokračoval jsem dál po domácnosti, až jsem Vás našel, jak spíte. Váš partner měl právě sen, byl částečně nad tělem, Vy jste spala jako malé dítě, 😃 opravdu tvrdě 😃.

Zpočátku jsem domlouval partnerovi, že nejsem zlý a chci Vám pomoci. Cítil jsem z něho, že mu to podvědomě nevadí a že mi důvěřuje. A to byla moje první úloha, jak jste uváděla, že o tom neví. Proto jsem musel nejdříve vyhledat jeho, abych byl u Vás opravdu vítaný. To je důležité, protože nemohu nijak působit, pokud to nemám dovoleno.

Je to Váš prostor a nikdo Vám ho nedokáže vzít anebo jej ovlivnit, pokud to nedovolíte. Když už jsem měl od Vás dostatečnou důvěru a pomoc, začal jsem působit. 

To nejdůležitější, co mi tam chybělo,  byla taková dětská hravost a radost. Ta chuť do života, úsměv, proto jsem ho tam postupně začal dávat. Procházel jsem se domácností a vytvářel radost a hravost po celém domě😃. 

Přešel jsem do koupelny a vložil úsměv do zrcadla, abyste měla chuť se usmát, když se do něj podíváte.  

Doslova jsem protancoval celou domácnost radostí a chutí do života. Také jsem vytvořil štít, který bude nějaký čas domácnost zvenku chránit od špatných pocitů. Nakonec jsem pro Vás vytvořil proud Světla naplněnou pozitivní silou, aby Vám ji postupně předával.

Změny se mohou projevit ihned, často se mi stává, že ještě než napíšu e-mail o působení, už mi lidé píšou, jak se jim to všechno změnilo, přestože nevědí, že jsem už působil. 😃 Stejně tak se změny mohou projevit postupně, protože tu nepůsobím jednorázově obrovskou silou (jako při Mentálním působení), ale pravidelně  jemňoučce a láskyplně. Záleží i na Vás, užívejte si každičkou malou změnu, čím víc si jich všimnete, tím budou silnější. Jak jsem už uvedl, bez Vaší důvěry nemohu nic udělat. A proto pojďme společně do toho naplno a užijme si to. 

  Odepisuje již šťastná Lucie:

Milý Martine, pamatuji si tě z kurzu astrálního cestování v Praze a tam jsme si tykali, a proto také mám k tobě důvěru, že už tě znám osobně a jsi mi sympatický ;-).

Děkuji za dobré zprávy a za působení na náš domov ohledně radostné energie - možná je ten nedostatek způsoben tím, že nemáme  (a nechceme) děti a jsme už ve středním věku a nejspíš už zažíváme i tu pověstnou krizi,  kdy si člověk přehodnocuje svůj život - a když už nic jiného, tak děti bývají 100% motivace k životu.

Ulevilo se mi, že tam nemáme nic "nepříjemného", to mi dělalo trochu starosti díky poněkud nepochopitelným a téměř katastrofickým událostem, které ale (snad) dobře dopadly. A nyní bych potřebovala zodpovědět dvě otázky.

  1. První se týká toho našeho zrcadla v místnosti, kde je záchod a sprcha, nemáme ani umyvadlo, ani zrcadlo, a u dřezu v kuchyni, který je i jako umyvadlo, také nemáme zrcadlo. Chápu, jak funguje mentální cestování, takže je mi jasné, že obraz je jen přibližný, a že tedy to zrcadlo mohlo být úplně jinde než v koupelně, a tak se chci zeptat, jestli je ten kouzelný úsměv :-) ve všech zrcadlech po domě, anebo jen v jednom konkrétním? Máme doma tři.
  2. A druhou věc, kterou bych potřebovala vysvětlit, je ten nově vytvořený proud Světla. Tomu moc nerozumím a nemám k tomu důvěru. Vlastně jsem nečekala, že se k nám po tvém působení nastěhuje "někdo nový". Potřebovala bych to vysvětlit, a pokud to ve mně stále bude vzbuzovat nedůvěru, tak to případně zase nějak zrušit.

A nakonec jedna zajímavost - pokud jsi u nás působil v noci ze středy na čtvrtek, tak tě můj přítel pravděpodobně zaznamenal! Těsně po probuzení se mě totiž okamžitě ptal, kdo je Armáni ;-)! Já na to, že je to nejznámější módní návrhář, a proč se ptá? A on, že ho má v mobilu a že mu má zavolat. Potom mi došlo (ale to jsem mu neřekla), že to může být snová forma tvého jména Martin. Že jsi ho zkrátka ve snu kontaktoval a představil ses mu a ono se to jméno trošku zkomolilo, a on má teď pocit, že ti má zavolat :-):-):-) !

A já zrovna tu noc měla čerstvě vytržený zub a usnula jsem dole, což se mi stává často, když jsem unavená (stěhovala jsem se nahoru do postele až o půlnoci) a tu bolest jsem se snažila zaspat co nejdůkladněji ;-)! Jinak já spím opravdu ráda a tvrdě, se špunty v uších - nespavost rozhodně není můj problém!:-) Přeji tobě i celému Láskyplnému světu krásný den a těším se na další působení. S pozdravem Lucie

  Hlouběji objasňuje náš astrální cestovatel Martin, vynecháme pozdravy a jdeme rovnou k věci :)  

Zrcadlo: bylo v malém až ztísněném prostoru, neznám Váš  dům, a proto to mohlo být v předsíni. Kde by to asi nejlépe odpovídalo, podle toho, jak jsi mi to popsala. Pokud je při něm nějaká skřínka, tak jsem  to mohl vnímat jako menší prostor. 😃 

Proud Světla:  Nemáš se čeho bát, "bytost" nemá duši ani vědomí, je to něco jako robot, když to srovnáme s naším světem. Je to, jako když utrhneš voňavý květ a necháš ho v místnosti. I když tam nebudeš, tak bude stále pár dní vonět. Bytost je naprogramovaná jako ten květ, vložil jsem do ní pozitivní energii, kterou bude postupně uvolňovat. A když už všecku spotřebuje, sama zmizí.  Není to bytost s duší, a proto se nemáš čeho obávat.😃. Krásně reaguješ na můj e-mail a krásně to všecko do sebe zapadá, je to úžasné. Stejně jako s tvým partnerem. Budeš-li mít ještě nějaké otázky, jsem tu pro tebe.  

Lucie již odepisuje:  

To naše zrcadlo má asi jedno vysvětlení, které mě napadlo, až když jsi popsal ten stísněný prostor. My totiž máme jen dvě veliké místnosti, jednu dole a jednu nahoře a jediná stísněná místnůstka je právě koupelna, kde není zrcadlo... Zato je tam malé okénko! 😉 A do něj jsem se šla hned podívat, a opravdu - musela jsem se usmát, když jsem tam viděla našeho psa, jak se poťouchle tváří, protože si chce hrát s páníčkem. A od té doby jsem se tam šla podívat ještě několikrát a pokaždé mě upoutalo něco legračního nebo milého, například jak si tam hrály naše dvě kachny. Takže už vím, kam jsi "začaroval" ten úsměv. 😊

   

🔆

Že je to nádherný příběh? A stejně tak podobný příběh můžete zažít i vy...

👇

🙏 Pravidelné očisty domácnosti 🙏