"A je to v pr**li"

"A je to v pr**li"

"A je to v prd**i!" 
Taková byla první myšlenka Huberta, když se probral po autonehodě a zjistil, že přišel o ruku.

Osudový den

Hubert jel se svým kolegou na pracovní cestu. Rozhodl se, že ho nechá řídit a vyrazili na cestu směr Berlín. Vše probíhalo jako po drátku, silnice byly téměř prázdné a tak si to kluci razili 150 km/hodinu. 

16 km před Berlínem ale kolegu přemohl mikrospánek a sjeli v plné rychlosti z dálnice a několikrát se přetočili přes střechu.

4 týdny v umělém spánku

Hubert se probouzí v Berlínské nemocnici po 4 týdnech v umělém spánku. Urvanou ruku se jim podařilo zázrakem přišít. Sice necítil prsty a nemohl s rukou hýbat, ale... "Bude dobře." Všichni říkali.. 

Jenže nebylo. Po 3 dnech se do ruky dostala infekce a doktoři vynesli jasný rozdusek - AMPUTACE!

Všechno je v...

Mikro - spánek... mikro sekunda, která vám naprosto zdemoluje život. A k tomu ani ne vlastní přičiněním! Hubert byl na místě spolujezdce. 

"Byl jsem kovář a nadšený myslivec. To bez ruky už nejde dělat. Všechny mé koníčky, můj život, manuální zručnost.. všechno bylo nenávratně pryč. Nerozbilo se jen fyzické tělo, ale rozbila se celá má realita. Nevěděl jsem, kdo jsem. K tomu jsem byl naprosto v háji z umělého spánku. Ještě půl roku po návratu domů jsem nedokázal spát více než 1,5 hodiny. Do toho prožíváte fantomové bolesti ruky, které jsou stejně reálné, jako když bych vám teď vaši ruku rozdrtil na kusy. Byl jsem nadopovaný léky na bolest, nemohl jsem spát a nevěděl jsem, kdo jsem. Žena se starala o naši holčičku a já jsem se snažil tam aspoň být... Ale nebyl jsem.. Točil jsem se ve svých myšlenkách, co tu vlastně dělám a vůbec jsem nevnímal realitu kolem. Má žena je poklad na zemi, že to se mnou celou dobu vydržela a hlavně držela rodinu funkční a pohromadě."

Období po nehodě

Cesta ven (nebo ne?)

Po nějaké době se Hubert rozhodl, že musí už začít něco dělat:

- začal chodit k psychologovi a na psychiatrii
- rodinné konstelace
- kineziologie
- až na různé retreat pobyty s bylinami

Něco nepomohlo vůbec, něco pomohlo najít klid na duši. Ale nikde nenašel sebe jako komplexní bytost. Nevěděl, jak se má uplatnit ve společnosti a co chce tvořit. Stále necítil smysl svého života.

Osudové setkání

Na jednom pobytu potkal zajímavého muže, který mu doporučil nějakou Astrální akademii. 

"Tak deb**lní název jsem nikdy neslyšel. Ale ten muž byl zajímavý a něco z něj vyzařovalo. A já jsem byl ve fázi, že jsem ochotný zkusit všechno. Tak jsem šel na web a viděl jsem video Sidrise. 🫣 No raději nebudu komentovat, co jsem si o něm myslel. 🤣 Ale šel jsem do toho, tonoucí se stébla chytá. A jaké bylo mé překvapení, když už po prvních 2 týdnech jsem se začal cítit skvěle a začal jsem si uvědomovat sám sebe. Jen dva týdny!! Já jsem se za tím po nehodě honil 3 roky!"

Smysl života

Po několika měsích v akademii Hubert našel svůj smysl života. Synchronicity ho dovedly k lidem, kteří vyvíjí bionickou paži. Stal se spolumajitelem firmy a nyní vystupuje v televizích, přednáší na lékařských konferencích (a ne, není doktor.. je to jen bývalý kovář a myslivec) a hlavně pomáhá lidem, kteří prožili stejné trauma jako on. Stal se inspirací a nadějí dalším lidem.

Probudil své charisma a nyní uvažuje o koníčku standup komika. Až tolik radosti a humoru má v sobě člověk, který prošel něčím pro většinu lidí nepředstavitelným. 

A takovýchto silných životních příběhů spolu zažíváme v Astrální akademii nespočet. Jsme tam spolu, žijeme spolu a vzájemně se podporujeme. Jsme vděčni, že skutečně spolu reálně tvoříme Láskyplný svět a stoupáme ke hvězdám. (Pozn. Mimochodem to je jeden z význámů, proč název Astrální akademie = hvězdná akademie 🌟)

Děkujeme za každého z vás. Jsme hvězdy 🌟

P.S. Souzní to s tebou a nevíš, co od Astrální akademie očekávat? V Astrální akademii máš týden zdarma na otestování.

Setkání části studentů Astrální akademie ve srubu 2023