Živé vysílání - Sidris odpoví na vaše otázky

Živé vysílání - Sidris odpoví na vaše otázky

Do e-mailové schránky Láskyplného světa chodí obrovské množství zajímavých otázek a my je postupně všechny zpracováváme. Ale stejně, jako si Terí oblíbila psaný projev, tak Sidris miluje mluvené slovo, a právě proto jsme se rozhodli využít možnosti facebooku pro živé vysílání.  Máte tak možnost zeptat se na vše, co vás zajímá z jemnohmotného světa a různých stavů vědomí, na regresní terapii, astrální cestování, mentální cestování a cokoli, co vás jen napadne.  

Aktuálně naplánovaná vysílání:

Setkejme se na facebookové stránce Láskyplného světa a to ve středu 7. března 2018 , 21. března 2018, 4. dubna a 18. dubna 2018 vždy od 20:30. Strávíme spolu příjemnou hodinku, během níž se vzájemně obohatíme a přimějeme naši mysl přemýšlet nad nehmotnými věcmi.   Již nyní nám můžete napsat níže do komentářů vaše otázky a my se jim budeme moci hlouběji věnovat. Těšíme se na naše setkání.

Záznam z 4. dubna 2018

Záznam z 21. března 2018

Záznam ze 7. března 2018

Záznam ze 7. února 2018

Záznam z 25. ledna 2018

 

Jaké máte zkušenosti?

"Pořad Nad hmotou jsem již viděl všechny díly a DĚKUJI vám za všechny ty informace a postřehy, opravdu skvělé. Opět zkouším občas i tato cvičení na astrální vycestování, protože jsem si při jednom videu uvědomil, že mám už tedy i já skutečnou zkušenost s astrálním tělem, a to když hovoříte o tom, že se někomu podařilo hýbat pouze astrálními prsty u nohou. To jsem si uvědomil, že jsem v minulosti při jedné terapii prožil velice zvláštní okamžik, ale byl velice silný a i tenkrát jsem slovně reagoval tím, že jsem říkal: "Já cítím, že se mi pohybují nohy jakoby při chůzi, a přitom jsem ležel v poloze na zádech, ty nohy jsem cítil velice jasně a zřetelně, byl jsem z toho v šoku - ale příjemném. No a tak jsem si řekl, že bych občas mohl v tomto pokračovat i nyní, tedy pokoušet se opět opravdu velice postupně uvolňovat své tělo po jednotlivých částech a pokusit se opět alespoň pohnout nohama. A také se mi to už částečně podařilo, pouze jsem pocítil mírně jakoby se chtěli pohnout, resp. cítil jsem centimetrové vychylování do stran - "něco" se hýbe. Děkuji Jindřichovi za skvělý pořad a děkuji i Vám Terezo za pomoc a rady při našich krůčcích v Astrální akademii."  Teobor