Astrálně vám pomáháme na dálku

Astrálně vám pomáháme na dálku

“Dobry den, mohli byste mi prosím napsat, jak dokážete pomoci lidem na dálku?”
Petr 

Možností, jak pomoci lidem na dálku, máme skutečně mnoho. Vždy ale k pomoci využíváme mimotělní působení, kdy opouštíme naše hmotné tělo a jdeme za daným člověkem. Vždy k pomoci využíváme mimotělní působení, kdy naši kolegové opouštějí hmotná těla a jdou za daným člověkem.  Předně vám bude pomáhat náš mimotělní cestovatel Amoris.

Pokud chcete využít Pravidelnou astrální očistu domácnosti, pokračujte zde. Pokud máte potíže s nevýtanými bytostmi, jste tu správně:

Mimotělní cestovatel s vámi řeší: Duch v domě

Tento jev řešíme pomocí mimotělního cestování, kdy buď my, nebo náš kolega jdeme do hluboké meditace a následně na dané místo cestujeme naším vědomím / duchem (mentální cestování). Pakliže si to situace žádá, cestujeme i pomocí naší duše - astrální cestování. Na konkrétní místo se dostaneme pomocí fotek, které nám zašlete. Zde již hledáme zemřelého, entitu, či pouze nakupené množství síly, která zapříčiňuje problémy v domácnosti, a vše řešíme podle dané situace.

👉 Pod tímto článkem je možno zakoupit naší službu a my se vám okamžitě ozveme a domluvíme si vše, co je potřeba.

"Velmi Vám děkuji za Vaši zprávu a také bych Vám chtěl poděkovat za to, že děláte takové úžasné věci pro svět. Vaše články mi do života vnáší inspiraci a pomáhají mi nalézat to, na čem mi opravdu záleží, tedy lásku a poznání. Astrální cestování, regrese do minulých životů i prohloubení poznání svého Já, jsou věci, které toužím ve svém životě poznat. Také bych nesmírně rád poznal i Vás. Ještě jednou děkuji a také přeji mnoho sil, lásky a úspěchů!"
Michal z Pardubic :-)

 

Mimotělní cestování: Duch v domě

Mimotělní cestování: Duch v domě