Psychospirituální krize

Psychospirituální krize

"Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak fungujete...četla jsem vaše stránky vypadá to že se velmi věnujete astrálnímu cestování a celkově životu mimo tělo...Hledám tak trochu pomoc, porozumění, někoho kdo je dál a ví víc...
Dějí se mi dlouhodobě nějaké zmatené věci, skrz trauma z dětství které vychází na povrch řekla bych...ráda bych porozuměla sobě, tomu co se mi děje...myslím si že automaticky má duše někam létá až je to občas tak nepříjemné že nevím kdo jsem, necítím svou identitu, své já...
Najednou pocit neexistence, věčný zmatek mezi bytím a nebytím...ze kterého se těžko dostává a často při těchto stavech mám pocit že je to věčné, že to nikde nezačíná a nekončí... Je to jakobych vnímala zmatek, své já a znova zmatek, jakobych nebyla schopná cítit své já a byla nikým a ničím...a zároveň to vím ale jen chvíli a znova neexistence.

Zasahuje mi to do života již dlouho a ted to je už moc silné, nerozumím tomu, vědomě to nechci...chci být na této planetě, mám toho tolik co splnit a prožít.
Myslíte že by jste mi měli co k tomu říct? Nějaké možné vysvětlení... Je to dost akutní, věk mě tlačí, musím se osamostatnit, začít chodit do práce, nacházím se v takové situaci...bude mi tento měsíc 18 a jiná možnost než osamostatnit se...začít život se vším všudy...již brzy...není. Rodinu mám, ale z tama pochází trauma...proto jsem na to sama. Budu se těšit na odpověd, děkuji..."

Natálie

 

Zdravíme Natálie,

krásně popisuješ stav, který my vítáme s otevřenou náručí, ale ve společnenském slovníku se ustálil název "psychospirituální krize". Pojďme se na vše podívat blíže. 

Pro přiblížení rádi používáme metaforu 2 místností. V první místnosti meditujeme a prožíváme krásné stavy vědomí, poznáváme nehmotný svět. Po meditaci vstaneme a přejdeme do druhé místnosti, dveře za sebou zavřeme a prožíváme klasický hmotný život (práce, škola, vztahy), ale pochopení z první místnosti jsme nechali za dveřmi. Večer přijdeme domů a opět jdeme do meditační místnosti, a tak stále dokola. 

My prožíváme to, že příčku mezi těmito dvěma místnostmi zboříme a necháme prolnout jejich obsach. Tedy žijeme v "meditačním" stavu celý den. 

Rozdíl mezi psychospirituální krizí a prozřením je pouze v našem postoji k dané situaci. Když prožíváme krizi, tak jsme pravděpodobně o tento stav vědomě neusilovali, nemáme žádné zkušenosti s nehmotným světem a nechápeme, co se děje. Máme strach.

Prozření vítáme, vědomě jsme se do tohoto stavu chtěli dostat, umíme s ním pracovat a využíváme veškerých jeho benefitů. Vnímáme veškerý potenciál této schopnosti.

Tedy pro tebe by mohlo již teď být uklidněním, že stav, který prožíváš je běžný a mnoho lidí o něj vědomě usiluje a tudíž je bezpečný. Stačí jej pochopit a naučit se s ním pracovat. 

Veškeré projevy: ztráta identity, točení, vibrace, pocit proudění energií v těle, jasnovidnost, telepatie... pocit, že realita není reálná... Dokážeš ovládnout, pochopit a vědomě s nimi pracovat. Stačí jen chtít a mít odvahu.

Dostala jsi dar, díky kterému se ti otvírá nový život a ve chvíli, kdy zvládneš jej přebrat pod svou vědomou kontrolu, tak si budeš tvořit překrásný život. Vymaníš se z osudu. Budeš mít obrovské charisma. Vše v tvém životě bude fungovat jak promazaný stroj. Budeš vytvářet synchornicity a potkávat úžasné lidi. Sny se budou realizovat ve skutečnost. 

My ti s tím vším můžeme pomoci v Astrální akademii. Zde se můžeme potkávat doslova každý den na video konferenci, a tak získáš pocit bezpečí. Již na to nebudeš sama. K tomu budeš v kolektivu lidí, kteří se vzájemně podporují a tyto prožitky znají. Již během jednoho měsíce získáš zcela novou perspektivu a svět bude opět šťastný a naplněný.  Rozhodně pojďme společně, uvidíš, že to bude jedno z tvých nejlepších rozhodnutí v životě.