"Dejte mi důkaz."

"Dejte mi důkaz."

"Dejte mi důkaz, že astrální cestování existuje a já vám zaplatím velkou sumu peněz." "Napíši něco doma na papír a vy to přečtete, tak mi dáte důkaz a mě se úplně změní život." "Cestujte za mnou a dejte mi důkaz, budu pak o vás mluvit úplně všude v tom nejlepším světle." "Na skříni mám položený předmět, když jej uhádnete, půjdu k vám do kurzu. Má adresa je..." "Ztratila jsem někde občanský průkaz, prosím cestujte astrálně a najděte jej." 

Takovýchto zpráv máme měsíčně desítky. Chápeme, že z pohledu hmoty se tyto žádosti mohou zdát naprosto jednoduché a vůči astrálním cestovatelům adektvátní. Pojďme se proto podívat z druhé strany, která je mimo hmotu, ale věříme, že se nám ji podaří co nejlépe osvětlit. 

1) Je těchto věcí astrální cestovatel schopen?

Ano je. Během astrálního cestování lze najít ztracený předmět. Lze přečíst, co je napsáno na papíře, nebo vidět, jak to u někoho doma vypadá. Můžete také komunikovat se zemřelými osobami. 

2) Dává to astrálnímu cestovateli životní smysl? 

To je ta správná otázka, na kterou se musíme zaměřit. Když vystoupíte astrálně, tak jste sami sebou. Nemají na vás vliv společenská nastavení a očekávání. Jste to vy v té nejčistší podobě. V tu chvíli se řídíte pouze vaším životním smyslem. 

Při prvních astrálních výstupech chcete SAMI PRO SEBE získat důkaz, že astrálně cesujete. Vše je nové a mozek vám hází hodně klacky pod nohy. Tak cestujete za kamarády a získáváte důkazy. Pak chcete ještě větší výzvy, tak začnete vyhledáva lidi, kteří uvítají komunikaci se zemřelými. VY CHCETE RŮST jako astrální cestovatel. 

Postupně se naplníte a máte dostatek důkazů. Pak příchází etapa, že vás lidé prosí, abyste dali důkaz jim. Na začátku vám to dává smysl. "Dám lidem důkaz a oni budou také astrálně cestovat. Takto změním svět."  Jenže těchto důkazů dáte například 10 a zjistíte, že lidé udělají pouze velké "WOW." a... to je vše. Dál žijí svůj běžný život. 

A když astrálně vystoupíte a cítíte, že můžete poznávat sami sebe, být lepší a krásnější bytostí. Zjišťovat jak vznikla hmota. Co je vůbec existence samotná. Tak jdete za tímto voláním. V tu chvíli vám už nedává vůbec žádný smysl dávat ostatním důkazy, protože to je zase jejich život... 

3) Trochu metafor pro připodobnění.

"Upeč mi koláč. Nevěřím ti, že někdo dokáže upéct skvělý borůvkový koláč. Když ho upečeš, budu taky pekařem." Tak upečete koláč... "Je vážně skvělý, ale je vidět, že na to máš talent. To já bych nikdy nedokázal."

"Nevěřím, že umíš hrát na klavír. Dej mi důkaz!" ... Proč mám dávat někomu důkaz, že umím hrát na klavír? 

"Ty jsi právník a vyznáš se v právu. MUSÍŠ mi pomoc, protože já to neumím a ty jo." ... Rozhodně nemusím pomáhat, jen kvůli tomu, že já umím něco, co ty ne. 

4) Co tedy s tím?

Pakliže vás astrální cestování volá, ale mysl vám předkládá, že před tím potřebujete důkaz, tak ji jednoduše neposlouchejte a jděte do toho naplno. Obklopte se dalšími astrálními cestovateli, to je velmi nápomocné a urychlí to vaši cestu. Třeba přijďte na týden zdarma do Astrální akademie a poznejte skvělé lidi a nový svět. Během krátké doby získáte sami své vlastní důkazy a ty už vám mysl nedokáže vyvrátit. Máte svůj vlastní prožitek a tím budete mít neoblomný důkaz, který změní vnímání světa. Budeme vám ze všech sil pomáhat. 

Ale jestli chcete důkaz jen jako zajímavost. Tak s tím vám nepomůžeme. Náš smysl života je jinde. 🫶🏻