Bojím se bytostí?

Bojím se bytostí?

Ahoj, tady Sidris 🌟

Ne, nebojím se bytostí. Jako astrální cestovatel se skutečně bytostí bát nemůžete. Ale abych byl upřímný, tak k tomu byla dlouhá cesta. Jako dítě jsem vídal různé bytosti a přirozeně jsem se jich bál a ono se není čemu divit. 

Jen si to představte. Sedíte v obývacím pokoji a právě teď se před vámi objeví ohromný anděl. V tu chvíli je vám úplně jedno, že to je krásná bytost, ona nemá co dělat u vás v obýváku. 

Takže první přirozená reakce je se leknout. Později, když potkáváte další a další bytosti, tak zjistíte, že se vlastně vůbec nic neděje a jsou to docela fajn lidé. Sice bez fyzického těla, ale furt to jsou lidé. 

Pak se naučíte astrálně cestovat a tam se s bytostmi roztrhl pytel. Ale to jen kvůli tomu, že jsem neznal nikoho, kdo by mě astrálním cestováním provedl. V dnešní době vám dokáži dát funkční návody na astrální cestování a nemusíte se potkat ani s jedinou bytostí (za mě ideální přímá cesta). 

No, ale já jsem tenhle návod neměl a tak jsem potkával spousty bytostí. Některé se mě snažili vyděsit, jiné byly naprosto pohodové. 

A víte, co jsem zjistil?

Že ať tam stojí sebevětší bytost, která na mě křičí a vyhrožuje mi, tak vůbec nic nezmůže. Že když já si udržím svou pohodu, budu se smát, jako kdybych byl v kině na tom nejvtipnějším filmu, tak se mi nikdy nic nemůže stát. Vlastně si to vemte - jak na vás vůbec může někdo křičet? Když se od toho odosobníte, tak ti lidé vlastně vypadají moc vtipně - nafouknou se, zrudnou, občas poskakují jak panáčci na pérku. 

A stejné je to s bytostmi. Vy jste vždy v bezpečí. To oni mají nějaké své emoce, ale když je vy nepřijmete, tak nezmůžou vůbec nic. K tomu vy máte fyzické tělo, které si vás vždy zavolá zpátky. Tak jim to jednoduše nevěřte. Otočte se k nim svými pomyslnými astrálními zády a jděte si po svým láskyplných prožitcích. 

Taky jsem komunikoval se spousty zemřelých lidí a vždy to byla pohoda. 

Takže po mých mnoha zkušenostech s bytostmi můžu povědět, ne nebojím se jich. A taky si myslím, že zaobírat se bytostmi je trochu slepá cesta spirituality. Opět vás to odvádí od vás samých někam pryč. Začnete řešit co znamená tahle bytost a tamta bytost. A že jste viděli anděla. Ale to je všechno jedno. Důležité je zaměřit pozotnost sám do sebe a nechat bytostmi bytosmi. 

A co ty? Bojíš se bytostí? Napiš nám mail na muj@laskyplnysvet.cz
Miluji všechny vaše příběhy a i když nestíhám někdy včas odpovídat, tak všechny si vždy přečtu. Děkuji za vás. 

Měj překrásný den a vítej ve tvém novém životě. 🌟