Mám zkušenosti s lucidní sny?

Mám zkušenosti s lucidní sny?

Ahoj, tady Sidris 🌟

Ach ano… Je tolik úrovní lucidních snů a baví mě snad každý z nich. Často jsem se zamýšlel, že lidem nepřijde divné jít spát. Jakto, že se nad tím nikdo nepozastavuje? Lehneme si, zavřeme oči a… Kde jsme těch 8 hodin? Jak si můžete být jistí, že se ráno vzbudíte? Co je s vámi těch 8 hodin? 

Někdo o sobě doslova vůbec neví. Prostě zavře oči a ráno je otevře, co bylo mezi tím nemá ponětí… Někdo aspoň prožívá nějaké automatické snové kulisy. Ale nepřijde mu to vůbec divné. Je prý normální, aby se nám zdáli naprosto nelogické nesmysly.

Ve snu hraješ na meloun a máš představení pro létající psi? Normální… Plaveš pod vodou bez potřeby dýchat? Normální… Ale pak těmhle lidem řekni, že existuje astrální cestování a jste za blázny. No nevím… 

Lucidní sny jsou krásný nástroj, jak stále si být sám sebe vědomí. Sice vaše tělo spí, ale vy pokračujete ve své existenci, kterou ovládáte. Objevíte se ve snu a vy víte, že to je sen. A tak si tam můžete užívat překrásnou svobodu. Můžete tam doslova cokoli. Jste jen omezeni svou vlastní fantazií. 

V další úrovni lucidity už dokážete dát pryč i kulisy snu. Jste třeba na nějakém opuštěném ostrově, ale vy ten ostrov dáte pryč a postavíte si tam místo něj celý lunapark. Už vy sami jste tvůrci snu. Wow! Miluji to!

V dalším kroku nasává velmi zvláštní stav. Vy víte, že jste ve snu a zároveň si uvědomujete své hmotné tělo, které leží v posteli. Tohle se vám během běžného lucidního snu nestane. A když vy už si uvědomujete, že máte nějaké hmotné tělo, tak se k němu skrze sen můžete navrátit, ulehnout do něj a vědomě astrálně vystoupit! To je zaručená cesta, jak skrze lucidní sen se dostat do astrálního světa. 

A taková třešinka na dortu, co se dá skrze sny zažívat… Věděli jste, že se můžete s dalšími lidmi srkze sen reálně navštěvovat a mít společné sny? To je pak nejkrásnější potvrzení, které si můžete dát - že existuje něco víc, než je ten hmotný svět, který kolem sebe vidíte.

 

A co ty a lucidní sny? Možná je ta základní otázka - co si myslíš o spánku jako takovém? Napiš nám mail na muj@laskyplnysvet.cz
Miluji všechny vaše příběhy a i když nestíhám někdy včas odpovídat, tak všechny si vždy přečtu. Děkuji za vás.

Měj překrásný den a vítej ve tvém novém životě. 🌟