Tvůrce reality: První kroky spirituality až k prozření

Tvůrce reality: První kroky spirituality až k prozření

"Poznala jsem úžasnou a trochu spirituálně založenou kamarádku, která je teď mým nejbližším člověkem. Ta mi ukázala, že smrt není konec. Začala jsem se víc zajímat o spirituálno, psychologii, telepatii a postupně se moje zvědavost rozvíjela a narazila jsem na Váš láskyplný svět, kde jsem se mnoho dočetla např. o astrálním světe, schopnosti být vládcem své reality,... Prolouskala jsem se asi do druhé kapitoly knihy pana Bardona k zasvěcení. Začala jsem meditovat a pracovat s imaginací, vědomě jíst, pít a dýchat, používat afirmace. Pak jsem ale s knihou přestala a začala prostě jen meditovat a užívat si ty stavy.

Nedávno jsem dokonce při meditaci zažívala stavy jako po požití silné drogy, neskutečnou extázi.

Začala se mi rozvíjet intuice a cítím, jak se lidé kolem mne cítí. Začala jsem komunikovat s anděly, posílali mi znamení a čísla 1111, odpovídali na otázky pomocí světla, na videu  jsem zaznamenala bílé poletující světélko. Před třemi dny jsem měla takový svůj stav štěstí, kdy jsem jen poslouchala oblíbenou hudbu a užívala si moment. Při tom jsem se dívala na sebe do zrcadla. Posílala jsem si lásku. Dosáhla jsem úplného transu a najednou jsem viděla v zrcadle, jak se mi mění obličej na obličej někoho jiného. Zároveň se mi promítl v zrcadle astrální svět. Vše bylo najednou černobílé a já byla světlo a energie kolem také světlo. Cítila jsem ten přechod do jiné dimenze. To mne trochu vyděsilo a tento stav jsem ukončila. Byl to velice silný a pozitivní stav, který ale bohužel vyděsil moje racionální myšlení :-)

Po tomto zážitku mám silné pocity vibrací v hlavě a těle. Jsem citlivá na světlo a cítím přítomnost svých andělů či vůdců, které žádám o pomoc. Zároveň cítím, že utvářím svou realitu, což mne občas stresuje, protože například před spaním cítím velkou zodpovědnost za své myšlenky a mám strach, že budu myslet na něco negativního. Tento strach se snažím překonat, ale zatím mi to moc nešlo. Proto jsem již tři dny nespala. Bojím se toho, že usnu, vrátím se do astrálního světa a budu muset čelit něčemu, co mne vyděsí. 

Včera jsem myslela, že už se vše uklidnilo, ale dostala jsem nečekaný pocit úzkosti. Celé tělo se mi začalo klepat a já to nemohla ovládnout. Musela jsem se jít projít. Už jsem přemýšlela, že si zavolám ambulanci, hehe. Spala jsem u svého kamaráda.

Cítím zmatenost. Nevím, jak tyto pocity a stavy korigovat, aby mi z toho nepřeskočilo. Nevím jak se v klidu vyspat. A to jsem se vždy považovala za velice vyrovnaného člověka :-) 

Vím, že já jsem tvůrce všeho co se děje a vím, že se vše děje za účelem něčeho lepšího, ale přesto si občas přeji, abych se vrátila do původního klidného stavu nevědomí :-) 

Chtěla jsem Vás požádat, zda byste mi mohli dát nějakou radu nebo vedení,podívat se na mojí duši a zkusit mi pomoci, navést nebo poradit, co dál. Vím, že kdybych meditovala, tak bych možná našla odpovědi na nějaké otázky, já se ale teď zatím necítím na další meditace. Nevím totiž, zda jsem připravená na další silné zážitky. "

Nejdříve vám musím ze srdce pogratulovat, jelikož vaše úspěchy na životní cestě jsou obrovské. Moc se mi nepodařilo vyčíst, zda se o mystiku zajímáte již od té doby, co jste opustila Prahu, anebo jen poslední měsíc v Kuvajtu.  Ať je to tak či onak, prožila jste velice mnoho zážitků v poměrně krátké době a zde může nastat ten drobný problém, který momentálně prožíváte, a přišlo přání vrátit se do stavu nevědomosti.

Vědomý život nám mnoho vezme, ale stejně tak mnoho dá

Už jen žití v přítomnosti, které je v dnešní době velice zprofanované, mění život k nepoznání a chvilkami nevíte, zda se vám tento stav líbí či nelíbí (na toto téma bude další článek). Určitě nelitujte toho, co již víte a co jste poznala, ale snažte si vše s dětskou radostí užít a vytěžit z toho maximum.
 

Oči jsou branou

Obličej, který jste viděla v zrcadle, mohl být váš astrální obličej, který se lehce liší od vašeho fyzického obličeje. Další možností je, že to byla tvář jednoho z vašich fyzických těl z minulých životů. Ne nadarmo se říká, že oči jsou branou do duše člověka.

Toto cvičení vyučujeme dokonce i v Astrální akademii, tedy vás vše intuitivně vede velice správně a jdete tou dokonalou cestou. Tím, že se díváte do zrcadla, poznáváte sama sebe více do hloubky a podařilo se vám velice silně se propojit s astrální sférou.

Pokud jde o momentální vibrace v hlavě a těle - dostává se vám obrovského množství energie, které se vaše fyzické a astrální tělo učí teprve zpracovávat. Zkuste tuto energii pouze vědomě přijmout a přivítat ve svém těle. Mělo by se vám pak ulevit. Dříve či později se tento stav zlepší sám od sebe.

Jste tvůrcem reality

Správně cítíte, že jste tvůrcem své reality, která se tvoří skrze myšlenky a naše emoce. Ale můžu vás uklidnit - hraje zde naštěstí velkou roli i čas. Neděje se nám zde to, že pomyslíme na zemětřesení, a hned se náš byt začne otřásat. Aby se naše myšlenky splnily, musí být dlouhodobé a velice silné. Obrovský úspěch je, pakliže vědomě dokážeme naše přání splnit do jednoho týdne. Jinak období realizace přání (našich myšlenek) se pohybuje od několika let až po pár dní. Vše záleží na vaší astrální síle a na tom, jak dobře ovládáte svou mysl. Takže se nemusíte bát, když před spaním budete myslet na něco negativního, že se to okamžitě naplní. V nejhorším si přivodíte špatné sny.

Ovládnuté vyšší já

Během spaní není vyloučené, že vystoupíte skrze lucidní sen do astrálního světa, ale je to velice vzácné. Nebojte se spát. Spánek je pro nás velice důležitý. Sama jste zjistila, že veškeré stavy mysli máte plně pod kontrolou - i když jste se před zrcadlem dostala do transu, stačilo si jen pomyslet, že zážitek chcete ukončit, a tak se i stalo. Stejně tak je to i s astrálním cestováním a čímkoli, co se vám bude dít. Stačí se rozhodnout, že toto prožívat nebudete, skutečně k tomu dojde.

Vyberte si cestu

Je zde momentálně mnoho cest, kterými se můžeme vydat a jak vám můžeme pomoci. Pakliže jsou vaše momentální stavy vážné, můžeme se na vás na dálku napojit a veškeré energie kolem vás pročistit a dodat vám klid. Zároveň zjistit, co se vám děje.  Jediné, co byste v tu chvíli měla dělat, by bylo relaxovat či meditovat.

Pakliže byste chtěla na sobě dlouhodobě pracovat,  máme Astrální akademii, která je částečně postavena také na Bardonovi, ale hlavně na našem poznání a praxi. A to nejdůležitější - všechno je srozumitelné a komunikujeme spolu, takže vše spolu řešíme a nalézáme nejlepší řešení z čistě praktického hlediska.

Máte před sebou obrovské možnosti a je jen na vás, jak tuto nabídku využijete - zda se všeho vzdáte a začnete žít zpět starý život (i toto lze, stačí jen velice silně veškeré poznání odmítnout), anebo zda se vrhnete do poznávání sebe sama a jemnohmotného světa. "