Objevila jsem pevnost a sebevědomí

Objevila jsem pevnost a sebevědomí

Příběh Vládkyně Síly (studentky Astrální akademie) a její transformace -  prozření a pochopení. Dříve až omdlévala z vážných rozhovorů. Nyní je sebevědomá a pevná. Jak toto dokázala objevit?  

Moje volba je PEVNOST

"Večer jsem se rozhodla pro hodinovou meditaci na jeden předmět, víčko od karafy s vodou. Bylo to po poslechu nahrávky pro nacítění astrálního těla (je opravdu úžasná!). Hodinu jsem se rozhodla nehnutě sedět v tureckém sedě, neškrábat se, nepodrbat, neuhýbat pohledem. Vítala jsem každou bolest i svědění, tušila jsem, že mi pomůžou oprostit se od těla.

Celý den jsem nepila kafe, ale zelený čaj, pro podporu mysli místo těla. K mému překvapení mě to od prvních minut začalo bavit. Cítila jsem motivaci a chuť se překonávat, každý nekomfort jsem vítala a těšila se z něj. Několikrát jsem se oprostila od těla a necítila bolest vůbec, byla jsem prostorem bylo to úžasné a reálné, stejně tak jako předtím bolest samotná.

Celý prostor se roztékal, přibližoval a zas oddaloval, předměty se chvílemi ztrácely, karafa rostla i zmenšovala se. Jako by předměty nebyly předměty a hmota hmotou, ale spíš mlhou. To mě už nepřekvapilo ani nevyděsilo, protože přesně to přichází při cvičení se zrcadlem. I mohutné bušení srdce se velmi zklidnilo. Přicházela spousta stavů a uvědomění a rozklíčování. Několikrát jsem se bolesti zbavila a byla prostorem, i když stále v těle.

Vnitřní souboj

Několikrát jsem s ní bojovala a říkala si – chci pryč, tohle už opravdu bolí, tak už mě pusť. Pak jsem to přenastavila a řekla si, proč s tím bojuješ, vždyť stačí jen sedět, JEN sedět, nebojuj, uvolni se.

Cítila jsem, že tohle je ono, že teď se učím, že každá vteřina/minuta, které se nepoddám, mě posiluje, a užívala jsem si to! Hodina uběhla a já pokračovala další hodinu a půl dál. Cítila jsem, že ten stav je opravdu hluboký, a tak jsem začala tvořit SÍLU a PEVNOST A byla tam.

Promítala jsem si veškeré situace a lidi, se kterými a ve kterých přicházela má slabost, najednou tam nebyla, stála tam Tereza pevná a nová. Přednášela sebevědomě a svérázně před mnoha lidmi, postavila se tváří tvář lidem, co jí způsobovali slabost. Je to tam, říkám si.

Pak začal přicházet stav houpačky a volby, kde byla nastavená křehkost, poddání se slabosti, resp. jsem nikdy netušila, že právě to, co jsem kdy dělala, bylo poddávání se slabostem. Myslela jsem, že to pouze pozoruji, ale ne, vyjela jsem si koleje křehkosti a slabosti. Koleje, do kterých se stačí pouze uvolnit a už se mi chce omdlít. Opravdu jsem si myslela, že jsem „nezávislý pozorovatel“, a ono ne. Je to zautomatizovaný program – stačí se uvolnit. Už znám ten pocit, kterým to spouštím, je to přesně ten, kterým se snažím uklidnit, proto moje nervozita vyúsťovala až do omdlévání a slabostí.

Chtěla jsem se jen uklidnit – místo toho se spouštěl program Slabost. Zatímco program Pevnosti se spouští přes hlavu a dýchání jakoby do čela. Několikrát jsem křehkost proměnila právě tímto způsobem, vizualizací a koncentrací. A teď už vím co, kdy a jak si zvolit. 😊  Je úžasné jak se všechno vnímání mění, tělo ztrácí nade mnou moc. Komunikace s lidmi je přímá a vědomá, dívám se jim do očí a mám to pod kontrolou, slova volím jedno po druhém a vědomě.

Uvědomění

  1. Zvolila jsem si PEVNOST za samozřejmost.
  2. Když jsem v síle a pevnosti, vím, co mám dělat i jak mluvit. Nemají na mě emoce vliv.
  3. Cítím, že tohle je začátek nového, velkého poznávání a velké práce.

A chci Ti říci PŘEVELIKÉ DÍKY za Tvé vedení. V úctě Tereza"

Kurz Astrální akademie

Audio meditace: Nacítění astrálního těla
Seznámíme se s prvotním reálným procítěním astrálního těla. Již to nebude pouze teorie, ale jdeme do praxe. Nebudeme astrálně cestovat, “pouze” se naučíme cítit naše astrální tělo – tedy první krok k úspěšnému astrálnímu cestování.

Nacítění astrálního těla (audio meditace 22 minut)

Nacítění astrálního těla (audio meditace 22 minut)