3 nejčastější dotazy ohledně astrálního cestování

3 nejčastější dotazy ohledně astrálního cestování

Jsem moc vděčný za stoupající zájem o astrální cestování, přirozenou dovednost s kterou se většina z nás narodí a jen jí v průběhu dospívání zahodí. Stačí si tak pouze rovzpomenout. K tomu je potřeba jen trocha informací a praxe. Dnes se podíváme na nejčastější dotazy, s kterými se setkávám.

1. Co dělat, abych úspěšně astrálně vystoupil/a?

Astrální cestování je dovednost jako každá jiná. Tedy můžete se stejně tak zeptat: „Co mám dělat, abych se naučil hrát na klavír?“

Co tedy potřebujeme?
Píli, trpělivost, pevnou vůli, víru a nadšenost. To jsou vlastnosti, kterými se musí do začátku každý z nás vybavit. 

A pak jen jednoduše jít a každý den trénovat. Cest je skutečně mnoho:

1. Jednoduchý návod jsme pro vás připravili  zde

2. Můžete využít naše meditace 

3. Inspirujte se 2,5 hodinovým videm: První kroky k astrálnímu cestování

4. Jestli chcete vzít za ruku a jít společně krok a krokem, pak doporučuji celý kurz astralnicestovani.cz 

Jednoduše se obklopte tématem astrálního cestování a lucidního snění. Nehledejte v tom žádné složitosti a každý večer si věnujte 20 minut pro nácvik. Nepotřebujete k tomu další vůni vonných tyčinek, ani speciální posvěcenou svíčku z Tibetu, nepotřebujete speciální oblečení ani zasvěcení. 

Jen získejte ZÁKLADNÍ informace, které vám umožní pravidelný trénink a jděte do akce. 

2. Je to skutečně bezpečné? 

Ano je. Astrální cestování je velmi silný prožitek, ale je zcela bezpečný. Můžeme to připodobnit jízdě na obří horské dráze. Můžete zde mít strach, motá se vám hlava, možná si myslíte, že každou chvíli umřete… Ale vždy jste v bezpečí. 

Stejné prožitky nabízí i astrální cestování a je na každém z nás, jaké emoce jim přiřadíme. Budeme se smát a chechtat a požitkářsky si je užívat? Nebo se jich budeme bát a zkoumat kousek po kousku, zda jsou tyto stav bezpečné? 

Čím dříve se zbavíte strachu, tím rychleji astrálně vystoupíte. 

3. Vrátím se zpět do fyzického těla? 

Chápu tuto obavu, ale je zcela neopodstatněná. Věřte mi, že největší problém, který budete prožívat, je jak vystoupit z hmotného těla. Návrat do těla je rychlejší, než si budete přát. 

Jsem v komunikaci se stovkami astrálních cestovatelů a všichni se v pořádku navracíme zpět do těla. 

Závěrem bych rád řekl, že mysl vyprodukuje stovky otázek, jen aby nás zabavila a držela dál od samotné akce. Proto to nejlepší, co můžete udělat, je si hned teď sednout, zavřít oči a začít trénovat astrální cestování. Nemusíte pro to být ani v posteli, ani na své oblíbené karimatce. Stačí jen na pár vteřin procítit, že právě teď a tady jste již astrální cestovatel, který dalece přesahuje své hmotné tělo.