Inspirativní články pro váš rozvoj

Workshop: Celodenní astrální cestování 2022

Poznejte jaký je svět nad hmotou. Mimotělní cestování vám otevře nejen oči, ale celé vědomí. Prožijete sami na sobě, kde se nacházíte a kdo jste ve svém nitru. Budete se doslova pohybovat svou duší a poznáte nezávislost na hmotě.  

Příběh o trpaslíkovi - komfortní zóna

Ještě před pár minutami nám přišla meditace jako to nejlepší, co pro sebe můžeme udělat, a teď si myslíme, že je lepší jít umýt nádobí. Proč vyhrála najednou zcela protichůdná myšlenka?

Regresní terapie – nejčastější otázky a odpovědi

Můžu podstoupit regresní terapii společně s partnerem? Můžu mít s sebou doprovod, který bude regresní terapii přihlížet? Můžu si z průběhu regresní terapie pořizovat obrazový či zvukový záznam? A mnoho dalších nejčastějších otázek související s regresní terapií.

Jak jsem astrálně cestovala

Pak jsem se zkusila astrálně posadit, ale adrenalin mě nepustil. Tak jsem zkusila převalení na levý bok, což se mi na kurzu podařilo, ale teď to také nezabralo. Tak jsem zkusila na sebe spustit točící se fialovou obruč (ta mi na kurzu zabrala nejlépe, výborná metoda!) a ucítila jsem, že se něco děje. 

Nechápou mě! Co dělat?

Mluvme k nim, jenom když se ptají a hlavně - odpovídejme na to, na co se ptají. Jen v tu chvíli jsou schopni a ochotni poslouchat.