Jak pomáháme na dálku

Jak pomáháme na dálku

“Dobry den, mohli byste mi prosím napsat, jak dokážete pomoci lidem na dálku?” Petr

Dobrý den, Petře, možností, jak pomoci lidem na dálku, máme sedm. Jaká je pro vás nejlepší?

1) Astrální akademie

Předně bychom vám rádi doporučili abyste se veškeré schopnosti s námi naučil vy sám, neboť co se jednou naučíte a prožijete, to vám již zůstává, proto plně doporučujeme Astrální akademii. Jde o velice komplexní cestu osobnostního rozvoje - nalezení smyslu života, otevření jasnovidnosti, získání schopnosti mimotělní cestování, telekineze apod. Tuto cestu vedeme formou videokonference, které se svou kvalitou už hodně přibližují osobnímu setkání. 

👉 Více vám prozradí přímo již web Astrální akademie. Získáte tak vše a váš život bude bohatší na hmotné i nehmotné úrovni.

Pokud byste však rád okamžitou pomoc, pak zde uvádíme nejběžnější problémy, s kterými se na nás obracíte. Vždy k pomoci využíváme mimotělní působení, kdy naši kolegové opouštějí hmotná těla a jdou za daným člověkem.  Předně vám bude pomáhat mimotělní cestovatel Azgariel a Amoris.

2) Online kurz Astrální cestování

Poznejte život nezávisle na svém hmotném těle v průběhu 11 měsíčního uceleného online kurzu. Připravíme vás od začátků na život astrálního cestovatele.

👉 Online kurz naleznete na našich stránkách AstralniCestovani.cz

3) Pravidelná astrální očista domácnosti

Všichni chceme mít své domovy harmonické, útulné a cítit zde pocit bezpečí a jistoty. Občas se však stává, že se ve svém domově cítíme zvláštně, unaveně, podrážděně. Máme pocit, jako kdyby nám něco nehmotného bránilo žít doma šťastný život.

👉 Pro pravidelnou očistu domácnosti pokračujte na: Pravidelná astrální očista domácnosti

4) Duch v domě

Tento jev řešíme pomocí mimotělního cestování, kdy buď my, nebo náš kolega. Jdeme do hluboké meditace a následně na dané místo cestujeme naším vědomím / duchem (mentální cestování). Pakliže si to situace žádá, cestujeme i pomocí naší duše - astrální cestování. Na konkrétní místo se dostaneme pomocí fotek, které nám zašlete. Zde již hledáme zemřelého, entitu, či pouze nakupené množství síly, která zapříčiňuje problémy v domácnosti, a vše řešíme podle dané situace. 

👉 Pro komunikaci s duchem v domě pokračujte na: Astrální cestovatel: Duch v domě

5) Životní trápení

Řešíte životní trápení, nejistoty, či jen máte otázky, s nimiž si na své cestě nevíte rady? Mimotělním působením za vámi bude Azgariel cestovat a můžete vyřešit:

  • Proč se doma cítím špatně?
  • Proč si teď nerozumím s partnerem / dětmi / rodiči?
  • Jak se mám v dané situaci rozhodnout? (náhled do budoucnosti na křižovatce života)
  • Jak se má tatínek v posmrtných sférách? Vzkazuje mi něco?
  • Proč se náš pejsek chová....
  • Co máme doma za bytost? 
  • ... a podobné ...

👉 Pro vyřešení životního trápení pokračujte na: Astrální cestovatel: Životní trápení

6) Léčení na dálku

Tento druh působení již neprovádíme. Léčitelství je komplexní záležitost, kde je potřeba intenzivní práce na obou stranách, byť se dá komplexní péče podpořit i působením na dálku. Doporučujeme se však vydat do hlubin svého vědomí, kde se objeví mnohé souvislosti.

👉 Chcete však ihned pomoci? Pak pokračujte naše hlubinné terapie: MujTerapeut.cz

👉 Pokud však nastoupíte do Astrální akademie, pak vás přímo léčitelství naučíme.

7) Komunikace se zemřelými

👉 Někdy není ta správná cesta... Avšak dokonalé řešení po ztrátě blízké osoby naleznete u nás v Terapii po smrti blízkého člověka.

 

"Velmi Vám děkuji za Vaši zprávu a také bych Vám chtěl poděkovat za to, že děláte takové úžasné věci pro svět. Vaše články mi do života vnáší inspiraci a pomáhají mi nalézat to, na čem mi opravdu záleží, tedy lásku a poznání. Astrální cestování, regrese do minulých životů i prohloubení poznání svého Já, jsou věci, které toužím ve svém životě poznat. Také bych nesmírně rád poznal i Vás. Ještě jednou děkuji a také přeji mnoho sil, lásky a úspěchů!"
Michal Novák z Pardubic :-)