Inspirativní články pro váš rozvoj

Jakou (nad)přirozenou schopnost chci mít?

Ahoj, tady Sidris 🌟

Mnoho (nad)dpřirozených schopností jsem v sobě již probudil. Ať se jedná o telepatii, telekinezi, vidění aury a mnoho dalšího. Ale teď pracuji naplno na další (nad)přirozené schopnosti a tím je ovládnutí časoprostoru. Pod tímto záhadným pojmem se schová například mnohem známější pojem teleportace. 

"Dejte mi důkaz."

"Dejte mi důkaz, že astrální cestování existuje a já vám zaplatím velkou sumu peněz." "Napíši něco doma na papír a vy to přečtete, tak mi dáte důkaz a mě se úplně změní život." "Cestujte za mnou a dejte mi důkaz, budu pak o vás mluvit úplně všude v tom nejlepším světle." "Na skříni mám položený předmět, když jej uhádnete, půjdu k vám do kurzu. Má adresa je..." "Ztratila jsem někde občanský průkaz, prosím cestujte astrálně a najděte jej." 

Jsem v léčebně - pomůžete mi?

Dobrý den, již 20 let se mi vrací deprese a silné úzkosti, už mám v mozku vyšlapané cestičky a když brnknu na nespokojenost hned se to rozjíždí... Přála bych si být zdravá. Můžete mi pomoci? Jsem nyní v léčebně.

Psychospirituální krize

Jedná se o stav, kdy člověk zažívá změněné psychické a fyzické vnímání. Lidé často končí v psychiatrických léčebnách, protože tyto prožitky mohou být zaměněny za psychická onemocnění, například schizofrenii. Ve skutečnosti je to mnohem jednodušší a přirozenější a jde pouze o nevědomost, či nepochopení. 

Vzkaz z nebe

Maminko, tatínku,
Pokud právě plánujete, že mi otevřete brány, abych mohlo přijít na svět, chtělo bych vám vzkázat:

Jak komunikovat se zemřelými?

Otázky na komunikaci se zemřelými jsou poměrně časté. Rozloučit se s blízkými osobami, které opustili tento svět není lehké. Spousta z nás hledá způsob, jak se s nimi rozloučit, či vyřešit záležitosti, které nestihli v hmotném světě.  Spojit se nimi lze více způsoby a dnes si je vysvětlíme. 

Astrálně jsem si objednala obraz

Pri astrálnom výstupe sa mi podarilo dostať sa do miestnosti plnej obrazov. Išla z nich obrovská sila, skrývali v sebe neskutočné pochopenie a vášeň. Zároveň som vnímala ženu (brunetu), ktorá maľovala obraz. Dívala som sa na to, ako robí pohyby štetcom a  ako do toho dává tú lásku. Tak som sa rozhodla nacítiť krásne čisté vedomie maliarky a postupne som cítila, že ma dokáže maliarka vnímať. Vedela som presne, čo chcem vytvoriť aby to vyjadrovalo moju charizmatickú podstatu a tak sme začali spoločne maľovať....

Derealizace a depersonalizace

Depersonalizace a derealizace, v poslední době velmi často zmiňované pojmy. Možná pro někoho až moderní téma. Co to ale ve skutečnosti znamená? Ruku na srdce, když se před vámi někdo zmíní, o tom, že trpí jedním z těchto “nešvarů“, víte doopravdy o čem mluví? Vysvětlení není jednoznačné, ani snadno uchopitelné. Přiblížíme si je tedy ze dvou hledisek.

Závislost na duchovním růstu

Dosahuji tolik chtěné proměny a posunu! Ale nejde jen o meditaci, jsou to další úžasně zvolená cvičení a aktivity, díky kterým se měním, vývoj se děje každý den, vidím to instantně.