“Můžu si zvolit svého terapeuta?”

“Můžu si zvolit svého terapeuta?”

“Můžu si zvolit svého terapeuta?” V posledních dnech častá otázka. Tedy pojďme se na ni zaměřit.

Láskyplný svět se rozrostl do krásných rozměrů a každý děláme to, v čem jsme nejlepší a kde můžeme být nejvíce užiteční. Tedy pakliže to není vyloženě nutné, nechme všechny na svých místech. 😉

Terapie o smrti

Tedy terapie o smrti vede Martin Pacalaj, který má za sebou mnoho zkušeností z astrálního cestování v posmrtných sférách, byl u mnoha lidí, kteří opouštěli svá hmotná těla a těchto rozmluv má za sebou obrovské množství. Jeho životní nadšenost a prožitky, že smrt je jen děsivé slovo, které nepopisuje realitu, se na vás lehce přenesou a lépe pochopí období, ve kterém se teď nacházíte. Pokračujte na Rezervace termínů zde.

Regresní terapie do minulých životů

Regresní terapie vede taktéž Martin Pacalaj, který je velmi láskyplný, klidný, empatický a dokáže velmi jemně navést na správnou životní cestu. Má obrovské zkušenosti s astrálním a mentálním cestování a ví, kam může zajít s člověk, kterého uvádí do hlubokého stavu vědomí. Zároveň za svůj život prošel mnoha nelehkými zkouškami a tak ví, jak život s námi může občas zamávat a jak se opět postavit na nohy a jít sebevědomě dále. Rezervace termínů zde.

Astrální akademie

Pakliže byste se vydali cestou v Astrální akademii, bude vám k dispozici Průvodce, Terí Sidris a v klíčových chvílích samotný Sidris. Terí vyniká v systematické dlouhodobé spolupráci, kde postupně vše otvíráme a zpracováváme. Miluje každodenní spolupráci a sdílení drobných úspěchů, vytváření rodiny Vládců Síly (studentů Astrální akademie), kde společně rosteme a objevujeme jak funguje tento svět. Více o Astrální akademii nalezneš ZDE

Sidris

osobně působí v Astrální akademii, jeho charisma prožijete naživo na workshopech astrální cestování, a pokud se zajímáte o astrální výstup pak se nechte vést ze záznamu video kurzem astrální cestování. Více o Jindřich Sidris nalezneš zde.

Praktická cesta Poznání

Tedy každý jsme úplně jiný a jsme nadšeni, že již je nás více a můžeme poskytnou profesionální pomoc na všech úrovních, které jsou třeba.

Stejně tak, jako každý řidič dokáže pomoci řidiči začátečníkovi, dokáže každý z nás pomoci v jiné oblasti, jelikož téma Láskyplného světa je nám vše společné a prošli jsme si prakticky všemi tématy, které jsme aplikovali do našeho života. Ale když zavítáte k učiteli autoškoly, ten vám pomůže s řízením mnohem lépe a efektivněji. Stejně tak tedy doporučíme jít i v Láskyplném světě k profesionálovi, který je na místě, které miluje ze všeho nejvíce a svou lásku přenese i na vás.

Potřebujete přesto prvotřídně pomoci? Jistě napište naší pravé ruce Michaele na email muj@laskyplnysvet.cz která je naší velkou zlatou láskyplnou pomocí.